• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanmak

Mutsuz-kiz

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2016
37
26
8
34
Bosanmayi kafama koydum. Cünkü mutsuz bir evliligim var. Sorunlarimi yazmistim daha önceden. Ama esime karsi malesef icimde sevgi oldugunu biliyorum. Bosandiktan sonra mutsuz olmaktan, onu bir baska si ile mutlu görmekten korkuyorum. Ama ayrilmam sart böyle olmaz dayakla küfürle hayat gecmez. Bosnmis arkadaslardan lütfen cevap ala bilirmiyim bu bosandiltan sonraki sürwc cokmu zor korkulacak gibimi?

Kaç yaşındasınız ❓
Mesleğiniz işiniz var mı ❔
Aileniz destek olur mu ❓
Nedir sorun❔

25 yasindayim. Calisiyorum. Ailem destek cikiyor. Sorunum esimin ilgidizligi, duygusuzlugu, dayagi, küfürü kisacasi sinirlendigonde karsimdaki insani taniyamiyorum. Berbarr hic birsey Yapamiyoruz 8 aylik evliyiz. Severek evlendik. Evlenmeden önce böyle degildi.

Kaç yaşındasınız ❓
Mesleğiniz işiniz var mı ❔
Aileniz destek olur mu ❓
Nedir sorun❔

25 yasindayim. Calisiyorum. Ailem destek cikiyor. Sorunum esimin ilgidizligi, duygusuzlugu, dayagi, küfürü kisacasi sinirlendigonde karsimdaki insani taniyamiyorum. Berbarr hic birsey Yapamiyoruz 8 aylik evliyiz. Severek evlendik. Evlenmeden önce böyle degildi.

Daha çok yeni evlisiniz normal değil. .
İşin var ailen de destek. .
İyi düşünüp karar vermek gerekiyor. .
Rabbim hakkında hayırlısını versin. .

Canım evlilikte katı çizgiler aşılmışsa boşanmak en iyisi. Dayak küfür diyorsun, gururun için boşanmalısın, daha 25 yaşındasın bir ömür böyle Nasıl geçireceksin

Kızlar Affınıza sığınarak bişey sorabilir miyim. Hani evlenmeden önce böyle değildi evlenince değişti diyenleriniz oluyor ya. Bunun temel sebebi ne evlenmeden önce yanlış davranışlarını farkedip düzelir düşüncesiyle ilişkiye devam etmemiz mi yoksa gerçekten erkekler evlenince değişiyor mu??

Sana tavsiyem kac kurtar kendini bir kere vurduysa ve sovduyse emin ol devamı gelecektir karakter meselesi bu direkt olarak asiyse insanın benliği asla degismez ben sana söyleyeyim ve sakın baba olunca düzelir diyenlerw inanma bu arada evlenince degismezler aslinda bi gecmisi kurcala çıkar bir yerlerden kanıt falan ve kimseye güvenme de ki bem bunu yapabilirim

Kızlar Affınıza sığınarak bişey sorabilir miyim. Hani evlenmeden önce böyle değildi evlenince değişti diyenleriniz oluyor ya. Bunun temel sebebi ne evlenmeden önce yanlış davranışlarını farkedip düzelir düşüncesiyle ilişkiye devam etmemiz mi yoksa gerçekten erkekler evlenince değişiyor mu??

Benim fikrimce evlenince en modern erkeğin bile rahata kavuşması... Yani evlendik artık gidemez bir yere düşüncesi ile asıl benliklerine dönüyorlar. Azınlıktadır evlenmeden önceki halinde kalan ve hatta daha iyi olan erkek... Köprüyü geçene kadar ayıya dayı meselesi yani...

Bosanmayi kafama koydum. Cünkü mutsuz bir evliligim var. Sorunlarimi yazmistim daha önceden. Ama esime karsi malesef icimde sevgi oldugunu biliyorum. Bosandiktan sonra mutsuz olmaktan, onu bir baska si ile mutlu görmekten korkuyorum. Ama ayrilmam sart böyle olmaz dayakla küfürle hayat gecmez. Bosnmis arkadaslardan lütfen cevap ala bilirmiyim bu bosandiltan sonraki sürwc cokmu zor korkulacak gibimi?
Ne yaptiniz ayrıldınız mi merak ettim cok uzuldum allah yardimciniz olsun

O evlenmeden önce de Öyledir muhtemelen siz evlenmeden evvel çok iyi tanıyamadınız eşinizi ve 8 ay ayrıldığı düşünmek için çok çok kısa bir zaman yuva kolay kurulmuyor sorun varsa sevgi de varsa öncelikle barışçı olmaya çalışıp soruma çözüm aramalısınız

Aynı durumla ben de karşı karşıyayim ve seni cok iyi anlıyorum şu an babamın evindeyim vehamileyim ben.

Back
X