- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
- Konu Sahibi carmina000
-
avukatmısınızşu yazdıklarınız tam bir boşanma sebebi olur yani körüğünüz de varmı bu arada merak ettim?
benim paramla adam gidecek altın alacak sorada ben evin reisiyim diyecek kaldıki altın aldığıda belli değil harcamışta olabilir.? Bu şekilde davranan adamın nesine güveneceksin? Güven dediğin kafada soru işareti bırakmazşu yazdıklarınız tam bir boşanma sebebi olur yani körüğünüz de varmı bu arada merak ettim?
Sorun olmaması değil kendi kendine kararlar alması.ben istedim böyle yok ya diyorum çok çektim bu geleneksel evin reisi benim saçmalığından ortak olarak güzel güzel yaşayalım ne var yani hiç benim söylememe gerek duymadan yapmalı bence .
avukatmısınız
olmadığınız çok bellide ben hukuk bölümünde çalışıyorum neler neler görüyoruzevet nereden bildiniz?bravo
Ben eşimden para daha istemem .isteyemem huyumdur muhatabım banka olmalı .ben gurur yaparım ne kadar birikti diye sormam soramam diye her ay takip etmek zorunda kalmayayım diye dedimki tabiki kolay olsun bende görebileyim ne kadar birikiyor .onu suçlamak için değil. Güvenmediğim için değilDedektif gibi sürekli sormatın ama işi elden de bırakmayın tabi sürekli sırmak yerine hımm sen işini bilşrsin filan gibi güzel şeylerde yüreklendirin ki adam anlatsın işte yoksa ters teper ama bu takipsizlik deil asla uzun süre bişe anlatmadıgımda da tatlı dille sorun tepki vermeyecektir emin olun zamana bırakın biraz
siz çalışınca tüm paranızı eşnize teslim edersiniz o sizin adınıza herşey yapar. Kendiniz yapabilecek kabiliyette değilsiniz sanırımevet nereden bildiniz?bravo
Tam paracı olacağım o zaman.parada ona özel hesapta toplanıyor faiz olayı farklıymış ortak olmayan bir hesap mış vsşöyle bir teklifte bulunun altın olan hesabı o takip ediyorsa nakit kısmı siz takip edin yani maaşlar sizde toplansın o zaman yada tam tersi ,karışacak bir durum yok ,tabi bunun söylerken sorgular gibi değilde tatlılıkla olursa daha etkili olur diye düşünüyorum
Yuh diyorumPara ortak hesapta kalsın, yok erkeğin hesabında olur diye boşanma düşünülemez, saçmalamayın.
Tamam eşinin hesabında kalsın. Hesap bilgisini şifresini al. Ordan kontrol et.
Sanki sen bana biraz paragöz gibi geldin. Eşine mi güvenmiyorsun?
olmadığınız çok bellide ben hukuk bölümünde çalışıyorum neler neler görüyoruz
siz çalışınca tüm paranızı eşnize teslim edersiniz o sizin adınıza herşey yapar. Kendiniz yapabilecek kabiliyette değilsiniz sanırım
Tartışmalar her evde oluyor, aranızda zamanla çözersiniz, ben boşanmak için bi sebep göremedimUzun zamandır zaman zaman düşündüğüm bişeydi.1.5 yıl oldu evleneli ilk günleri gibi olmasada tartışmalar ve tartışmalardan sonra gelen eşimin tavır ve küslük sorunu beni sürekli aynı durağa getiriyor.eşimle birlikte çalışıyoruz ve birikimimizi görebilmek açısından ortak hesapta olması gerektiği hususunu daha önce ifade ettim.ve ortak hesaba almıştı.en azından altın birikimini .sonra her ay almaya başladık karışıyor diye kendi hesabına almaya karar vermiş .sonra belli miktar paramız vardı 4.000 lira ona altın almış bana akşam haber verdi.bende dedim ki hafta sonu bir tartışmamız oldu sana herşeyi soruyorum bu benim artım , yanlışım dedi bana.bende hafta sonu olan tartışmadan dolayı mı bana danışmadın dedim.oda hayır dedi .sonra mutfağa geçtim dedimi bak hafta sonu olan tartışmadan dolayı böyle yaptığını düşündüm doğru bulmuyorum habersiz olmasını dedim.bağırmaya başladı 4.000 üzerinde tasarruf edemeyecekse evin reisi nasıl o olacakmış ben nasıl hesap sorarmışım.harcamamış.nikahta iyi günde kötü günde imzasını atan insan nasıl para sararmış oldu benimle konuşmuyor çayını bile doldurmama izin vermiyor .o günden beri 4 gün oldu .bende konuşmuyorum.ne yapacağımı bilmiyorum.bekliyorum ama gitmek istiyorum .çok uzaklara.
Açık olsun didiklenmesin hoş olmaz diye istiyorum bunuErkeklere para konusunda aşırı yüklenmek yanlış hani illa tüm hesapları ben kontrol edicem herşey benim denetimimde olsun gibi olaya bakıyorsanız yanlış yapıyorsunuz.Eşinize güveniyorsanız dürüst bir insansa öyle her şeyi kuruşu kuruşuna hesaplamayın azıcık esnek olun para kontrolünü o yapsın.Bazı erkekler kadınların her şeye karışmasına sinir olurlar keza ben erkek olsam eşimin para konusunda beni didiklemesini istemezdim.
Paraya düşkün oldum:) kız ne dedim ben şimdi
Paraya düşkün oldumolmadım mı yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?