Boşanmak

Para ortak hesapta kalsın, yok erkeğin hesabında olur diye boşanma düşünülemez, saçmalamayın.
Tamam eşinin hesabında kalsın. Hesap bilgisini şifresini al. Ordan kontrol et.
Sanki sen bana biraz paragöz gibi geldin. Eşine mi güvenmiyorsun?

şu yazdıklarınız tam bir boşanma sebebi olur yani körüğünüz de varmı bu arada merak ettim?
benim paramla adam gidecek altın alacak sorada ben evin reisiyim diyecek kaldıki altın aldığıda belli değil harcamışta olabilir.? Bu şekilde davranan adamın nesine güveneceksin? Güven dediğin kafada soru işareti bırakmaz

şöyle bir teklifte bulunun altın olan hesabı o takip ediyorsa nakit kısmı siz takip edin yani maaşlar sizde toplansın o zaman yada tam tersi ,karışacak bir durum yok ,tabi bunun söylerken sorgular gibi değilde tatlılıkla olursa daha etkili olur diye düşünüyorum

Ben eşimden para daha istemem .isteyemem huyumdur muhatabım banka olmalı .ben gurur yaparım ne kadar birikti diye sormam soramam diye her ay takip etmek zorunda kalmayayım diye dedimki tabiki kolay olsun bende görebileyim ne kadar birikiyor .onu suçlamak için değil. Güvenmediğim için değil

Tam paracı olacağım o zaman.parada ona özel hesapta toplanıyor faiz olayı farklıymış ortak olmayan bir hesap mış vs

Yuh diyorum

Erkeklere para konusunda aşırı yüklenmek yanlış hani illa tüm hesapları ben kontrol edicem herşey benim denetimimde olsun gibi olaya bakıyorsanız yanlış yapıyorsunuz.Eşinize güveniyorsanız dürüst bir insansa öyle her şeyi kuruşu kuruşuna hesaplamayın azıcık esnek olun para kontrolünü o yapsın.Bazı erkekler kadınların her şeye karışmasına sinir olurlar keza ben erkek olsam eşimin para konusunda beni didiklemesini istemezdim.

olmadığınız çok bellide ben hukuk bölümünde çalışıyorum neler neler görüyoruz

yorum yaparken avukat olmaya gerek yok

siz çalışınca tüm paranızı eşnize teslim edersiniz o sizin adınıza herşey yapar. Kendiniz yapabilecek kabiliyette değilsiniz sanırım

ayrıca ben 1.5 senelik değil 18 yıllık evliyim para konusunda da hiç tartışmamız olmaz ortak hesap diye birşeyimiz de yok ,merak ettiğiniz başka birşey varmı?

Tartışmalar her evde oluyor, aranızda zamanla çözersiniz, ben boşanmak için bi sebep göremedim
Para konusu aranızda çok sıkıntı yapacaksa hesapları ayırın
Benim eşimde garip bi şekilde gururludur (gereksiz fazla) , o yüzden hiç bilmez ne kadar maaş aldığımı, hem kendiminkini hem onunkini harcıyorum kafam rahat:) birikimi de kendi yapmaya çalışıyor, para yönetimi tamamen ona kalsa hiçbirşey aldırmaz bize .
Siz de haklısınız , istiyorsunuz ki beraber bişeyler yapalım ama olmayınca işte başka çözümler üretmek gerekiyor

Açık olsun didiklenmesin hoş olmaz diye istiyorum bunu

Para biriktirme potansiyeli olan bir eşiniz varken bırakın ister altın alsın ister gümüş..
Biz ihtiyacı olana borç adı altında hayrimiza para vermekten birikimin B sini yapamıyoruz
Ortada bir güven sorunu yoksa eğer böyle davranışlara girmeyiniz nacizane fikrim..

Eşine güveniyorsan bir yanlışı yoksa biraz ona karşı esnek.Gerçekten erkekler çok para hesabı yapılmasını sevmiyorlar.Bu boşanmaya götürecek bir sebep değil yani birbirinizi hırpalamayın.Sadece altın mı alınacak her ay belirli bir miktar eşiniz alıp size teslim etsin hani siz biriktirin.Bakın benim eşim daha şimdiye kadar hesabıma bakmış adam değildir arada sorar ne kadar var sende diye söylerim ama ver şifreni hesabına bakıcam falan filan demez yani.İŞnanın ben de onun hesaplarını bilmem ama bir para biriktirilecekse ortak biriktiririz hani altındır vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…