Boşanmak😔

Poncik2121

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2020
4
-8
1
26
Merhaba kızlar öncelikle biraz kendimden bahsedeyim 21 yaşındayım 18 yaşında üniversite de biriyle tanıştım ve bu sene ocakta evlendik birbirimizo gerçekten çok sevdik hayatıma girdgnde bana yalanlar söylemişti ve sanırım onun amacı takilmakti ama allh ya Deli gibi aşık oldu buna şahidim aynı sekildr bende nasıl sevdiysem sonradan evli ve üç çocuklu olmasini ogrenmeme rağmen vazgeçmedik kadını bosamisti ama kadın hala ailesinin yanında kalıyordu ve çocuklarına bakıyordu kadın beni öğrenince eşim vazgecsin diye çocuklarını bırakıp gitti halbuki bosanmislardi ama kadın da onu çok seviyordu kimse evlenmemizi istemiyordu biz herşeye rağmen evlendik ailesi bana öfke biriktirmisti sanki çocukları dogrup atan benmişim gibi davrandılar eşimle aramda o kdr sorunlar oldu ki küçük sorunlar birikti ve boşanma asamasindaym hamile olduğumu öğrendim o da biliyor hamile olduğumu ama asla hatalarından vazgeçmiyor eve geri dönmemi istiyor ama dönersem bir ömür boyu rezil bir evlilik yasiycam bebeği aldırmak istiyorum lütfen bana yardımcı olun ne yapmalıyım???

Merhaba kızlar öncelikle biraz kendimden bahsedeyim 21 yaşındayım 18 yaşında üniversite de biriyle tanıştım ve bu sene ocakta evlendik birbirimizo gerçekten çok sevdik hayatıma girdgnde bana yalanlar söylemişti ve sanırım onun amacı takilmakti ama allh ya Deli gibi aşık oldu buna şahidim aynı sekildr bende nasıl sevdiysem sonradan evli ve üç çocuklu olmasini ogrenmeme rağmen vazgeçmedik kadını bosamisti ama kadın hala ailesinin yanında kalıyordu ve çocuklarına bakıyordu kadın beni öğrenince eşim vazgecsin diye çocuklarını bırakıp gitti halbuki bosanmislardi ama kadın da onu çok seviyordu kimse evlenmemizi istemiyordu biz herşeye rağmen evlendik ailesi bana öfke biriktirmisti sanki çocukları dogrup atan benmişim gibi davrandılar eşimle aramda o kdr sorunlar oldu ki küçük sorunlar birikti ve boşanma asamasindaym hamile olduğumu öğrendim o da biliyor hamile olduğumu ama asla hatalarından vazgeçmiyor eve geri dönmemi istiyor ama dönersem bir ömür boyu rezil bir evlilik yasiycam bebeği aldırmak istiyorum lütfen bana yardımcı olun ne yapmalıyım???
Söyleyeceklerim için kb ağır gelir şimdiden affola .....

Allah'ın verdi cana Allah'tan başka kimse alamaz ne demişler Yuva yıkanın yuvası olmaz diye .. ilahi adalet elbet tecelli eder.. diyecek şey şu o kdr biz o çocuk için can bile vermeye hazırım sen verilen cana kıymaya çalışıyon ve bundan vazgec yaptın çok yanlış var ama en başta yanlış yapmışım evli olduğunu bildiğin halde boşaltmaya çalışmak çocuklarıyla yaşayan adamı sen kendine koca yap ailesi normal karsilasin. Bı düşün kendi yaptın hataların ya vebalini cekcen yada düzgünce kocanla yaşayıp ailesiyle iyi olmaya caliscan

Empati yap olanları sakin kafayla aynısını sen yasasan nolur di diye yapılan hataların elbet dönüşü var ama yavaş yavaş düzeltmeye bak yaptın hatalari ilk eşinle sonra ailesiyle isindirmaya çalış cocuklariyla

Aileniz ne diyor bu duruma çocuğu aldırma düşüncenize yani

Prosedür nasıl işliyor bilmiyorum ama yasal süreyi geçmediyseniz bebeği aldırın çünkü böyle brainless bir anne-babayla tüm hayatı zorluk ve sefalet içinde geçip heba olucaktır. Bu tarz konuları okuyunca bu sefer ılımlı ol bişey deme git diyorum kendime ama yok yani...
Herşeyi göre göre yapılan bir evlilik sonra vah benim dertli başım vah benim kaderim diye yakınmalar. Ortada masum çocuklar olmasa şu konuları ne keyifle okurum...
Herşey ayan beyan ortadayken gittiği yanlış yoldan dönmeyen kendi seçimlerinin bedelini ödemeye gelince de ahlayıp, vahlayan siz gibi insanlara zerre acımam yok.

Sen o kadın evliyken kocasıyla (şimdiki esinle mi o zamanlar konustun) ben bunu anlamadım Eger böyle bişi yaptıysan Yuva yıkanın yuvası olmaz bosuna dememişler. COK genc yasta ne buyuk cesaret sendeki ne diyeyim ki ben sana

Sen o kadın evliyken kocasıyla (şimdiki esinle mi o zamanlar konustun) ben bunu anlamadım Eger böyle bişi yaptıysan Yuva yıkanın yuvası olmaz bosuna dememişler. COK genc yasta ne buyuk cesaret sendeki ne diyeyim ki ben sana
Deli gibi aşık oldu buna şahidim aynı sekildr bende nasıl sevdiysem sonradan evli ve üç çocuklu olmasini ogrenmeme rağmen vazgeçmedik kadını bosamisti ama kadın hala ailesinin yanında kalıyordu

Aynen anladın gibi olmuş adam evli 3 çocuk babasıymis öğrenmiş sonra kadından boşatmis adamı vazgeç memiş adamdan

Takılmak değil güzelim gönül eğlendirmek hevesini alıp bırakacaktı sen ne yaptıysan adama karısından bosatmisin bagladiysan adamı sen sütten çıkmış ak kaşık zaten ikimizde aynisiniz Yuva yıkanın yuvası olmaz.. ailemle her şeyi oturup konuşun bir bir anlat onlarada bunları ne tepki verçekler.. en baştan yanlışın var senin bırakmak yerine karısından çocuklarından etmisin adamı o kadının ahi varya o sabiden bile çıkar çocuklarının ahi göz yaşı kadının her haykırışı üzüldüğü her an yapacak birşey yok bosan en azından sabininde canına kiyma git ailenin yada kadın sığınma evi ne

Söyleyeceklerim için kb ağır gelir şimdiden affola .....

Allah'ın verdi cana Allah'tan başka kimse alamaz ne demişler Yuva yıkanın yuvası olmaz diye .. ilahi adalet elbet tecelli eder.. diyecek şey şu o kdr biz o çocuk için can bile vermeye hazırım sen verilen cana kıymaya çalışıyon ve bundan vazgec yaptın çok yanlış var ama en başta yanlış yapmışım evli olduğunu bildiğin halde boşaltmaya çalışmak çocuklarıyla yaşayan adamı sen kendine koca yap ailesi normal karsilasin. Bı düşün kendi yaptın hataların ya vebalini cekcen yada düzgünce kocanla yaşayıp ailesiyle iyi olmaya caliscan
Bakın altını cizmisim eşiyle boşanmıştı benimle tanıştığında sadece eşi çocuklara bakiyordu

Takılmak değil güzelim gönül eğlendirmek hevesini alıp bırakacaktı sen ne yaptıysan adama karısından bosatmisin bagladiysan adamı sen sütten çıkmış ak kaşık zaten ikimizde aynisiniz Yuva yıkanın yuvası olmaz.. ailemle her şeyi oturup konuşun bir bir anlat onlarada bunları ne tepki verçekler.. en baştan yanlışın var senin bırakmak yerine karısından çocuklarından etmisin adamı o kadının ahi varya o sabiden bile çıkar çocuklarının ahi göz yaşı kadının her haykırışı üzüldüğü her an yapacak birşey yok bosan en azından sabininde canına kiyma git ailenin yada kadın sığınma evi ne
Bosanmislardi diyorum benden bir buçuk yıl önce bosanmislardi

Küçuk sorunlar mi bastan sona buyuk sorunlari olan biriyle evlenmissin bastan sona yanlis 21 yasindayken 3 cocuklu adamla evlenip bi de uzerine cocuk yapmak !!

Yani evde mi kaldığını düşündün de 3 çocuklu bir adamla evlendin. Merak ettim doğrusu. Yuva üstüne yuva olmaz. Bunu keşke daha önceden anlasaydın. Evli olduğunu öğrendikten sonra ayrılıp yoluna bakabilirdin. Ama sen hata üstüne hata yapmışsın. Düzgün bir evliliğinin olmayacağı baştan belliymiş, bile bile lades demişsin. Ayrıca şunu da anlamıyorum ben. Evlenir evlenmez çocuk yapmak marifet mi ? Kimse aynı evin içine girmeyince tam rengini belli etmez. En az 2 sene birbirini tanımaya çalışıp, bebek fikri sonra düşünülmeliydi. Allah’ın verdiği canı Allah alır tabi. Lakin bu durumda o bebeği dünyaya getirmek, ona yapılabilecek en büyük kötülük olacaktır. Şu an barışsanız bile sizin uzun ömürlü bir evliliğiniz olacağını düşünmüyorum. Karar sizin tabiki. Kınamıyorum. Gaflete düşmüşsün. Tövbe et. Allah aydınlığa çıkarsın.

Allah aşkına üç çocuklu (ki annesi bırakıp gitmiş) adamla evlenirken zor değil de kendi bebeğin mi zor geldi de aldıracaksın??? Kimse kusura bakmasın ben bu cahiller yüzünden yapıp yapıp aldırmaları yüzünden kürtaja karşıyım!! Git aldır da vebali de sana kalsın hiç mi düşünmüyorsunuz siz öbür dünyayı? Al eline silahı vur birini aynı şey, can alırken hiç mi korkmuyorsun? Ne yapmalısın ben sana söyleyeyim. Paşa paşa doğuracaksın, ailenle yaşayacaksın ya da çalışacaksın annen bakacak. Bir evlat yetiştirmek, yapmak kadar kolay değil ya ondan işinize gelmiyor. Bir de bu kadar kötü ilişkiniz olduğu bir adamla ne duygularla ne hislerle ne amaçla seks yapıyorsunuz ya!! Çıldırdım gece gece 😡😡

Söyleyecek bir şey bulamadım. Adamla tanıştığında aslında seninle takılmak niyetindeydi aslında evli ve 3 çocukluydu ama sen o zamanlar bunu bilmiyordun. Sonra bunu öğrendiğinde boşamıştı karısını 3 çocukla o yaşta boşanmak bir de kocasının ağır zampara olduğunu öğrenmek yıkmıştır muhtemelen kadını. Adam yinede 3 çocuğunun annesini sana aşık olup kapıldığından ( sen bilmiyordun o zamanlar onu anladım) boşadı. Kocanın ailesi ne kadar haberim yoktu desende sana doğal olarak inanmadı. Bir de aldatılan kadın bunun üzerine 3 çocukla beni bırakacak genç kadınla evlenip gününü gün edeceksin öyle mi? diyip 3 çocuğu babalarına yani kocana bıraktı. Sizin mutluluk hayalleri, aşkınız bu 3 çocuk, gergin aile ilişkileri, kocanın arada gelen pişmanlık ve agresif hareketleriyle hızla yok oldu. Ayrılıyorsun ama hamilesinde. Bir de istemeden sebep olduğun tüm bu sorunlara bir bebeğin kendi bebeğinin hayatına kastederek sonlandırmak ve bu defteri kapatıp geride bırakmak istiyorsun. İşlerin hayal ettiğin gibi gitmediğini farkındayım ancak bebeğinin günahı ne? Korunsaydın! Bunları söylemek içinde artık çok geç hamilesin. Ben burdan bir cana kıy diyemeyeceğim sana. Allah görüyor yaradandan kork. Git evine, kocana mutlu olup iyisiyle kötüsüyle evladını büyüt. Yapamazsan bebeği babasına bırak öyle yoluna devam et. O sadakatsiz kocanda 4 çocukla hayata küser zaten.

Yani kimseye "yuva yıkanın yuvası olur mu?" şeklinde bir soru sormamış. Zaten yuva yıkıp yuvası olan tonla da örnek var. Neyse konu bu değil. Kızım daha yaşın çok küçük 3 defa dört defa daha hayata yeniden başlayacak zaman var önünde. Belki de bu olanlar seni güçlendirir. Çocuğu aldırmak senin kararın kimse buna karışamaz. Kocan evine dön diyorsa o evlilikten hayır gelmez artık. Seni desteklerse kendi ailen destekler. Çocuk olsa da olmasa da güçlü ol. Ailenden yardım iste onlara karşı da açık ve dürüst ol. Kendi hayatına bakacaksın, artık bu yaşananlar da tecrübe olarak kalacak yanına.

Back
X