Boşanmak😔

Merhaba kızlar öncelikle biraz kendimden bahsedeyim 21 yaşındayım 18 yaşında üniversite de biriyle tanıştım ve bu sene ocakta evlendik birbirimizo gerçekten çok sevdik hayatıma girdgnde bana yalanlar söylemişti ve sanırım onun amacı takilmakti ama allh ya Deli gibi aşık oldu buna şahidim aynı sekildr bende nasıl sevdiysem sonradan evli ve üç çocuklu olmasini ogrenmeme rağmen vazgeçmedik kadını bosamisti ama kadın hala ailesinin yanında kalıyordu ve çocuklarına bakıyordu kadın beni öğrenince eşim vazgecsin diye çocuklarını bırakıp gitti halbuki bosanmislardi ama kadın da onu çok seviyordu kimse evlenmemizi istemiyordu biz herşeye rağmen evlendik ailesi bana öfke biriktirmisti sanki çocukları dogrup atan benmişim gibi davrandılar eşimle aramda o kdr sorunlar oldu ki küçük sorunlar birikti ve boşanma asamasindaym hamile olduğumu öğrendim o da biliyor hamile olduğumu ama asla hatalarından vazgeçmiyor eve geri dönmemi istiyor ama dönersem bir ömür boyu rezil bir evlilik yasiycam bebeği aldırmak istiyorum lütfen bana yardımcı olun ne yapmalıyım???
Gencecik kızlar ne bulursunuz böyle saçma sapan adamlarda ben anlayamıyorum.. Bi de deli gibi aşık oluyorsunuz falan.. Güleceğim ama gerçekten acı bir durumdasınız.. Yaptığınız yaşınızın verdiği cahillik başka birşey değil.. Olan olmuş ama o bebeğe yazık.. Siz hatanızı bedelini ödeyeceksiniz ödeyin de zaten ama o bebecik ne yapacak.. Bir de aldırmayın düşünüyorsunuz.. Kalbi atıyor bile nasıl kıyacaksınız? Basit mi bu kadar gerçekten??. Ailenize sığının ve bebeğiniz den vazgeçmeyin bence hata üstüne hatalar yapmayın.. Onu başta düşünecektiniz ve 3 çocuklu eşini aldatmış bir adama güvenmeyecektiniz. Şimdi bebekten kurtulup hayatıma kaldığım yerden devam ederim diye düşünebilirsiniz ama çok büyük pişman olursunuz bence..

Merhaba kızlar öncelikle biraz kendimden bahsedeyim 21 yaşındayım 18 yaşında üniversite de biriyle tanıştım ve bu sene ocakta evlendik birbirimizo gerçekten çok sevdik hayatıma girdgnde bana yalanlar söylemişti ve sanırım onun amacı takilmakti ama allh ya Deli gibi aşık oldu buna şahidim aynı sekildr bende nasıl sevdiysem sonradan evli ve üç çocuklu olmasini ogrenmeme rağmen vazgeçmedik kadını bosamisti ama kadın hala ailesinin yanında kalıyordu ve çocuklarına bakıyordu kadın beni öğrenince eşim vazgecsin diye çocuklarını bırakıp gitti halbuki bosanmislardi ama kadın da onu çok seviyordu kimse evlenmemizi istemiyordu biz herşeye rağmen evlendik ailesi bana öfke biriktirmisti sanki çocukları dogrup atan benmişim gibi davrandılar eşimle aramda o kdr sorunlar oldu ki küçük sorunlar birikti ve boşanma asamasindaym hamile olduğumu öğrendim o da biliyor hamile olduğumu ama asla hatalarından vazgeçmiyor eve geri dönmemi istiyor ama dönersem bir ömür boyu rezil bir evlilik yasiycam bebeği aldırmak istiyorum lütfen bana yardımcı olun ne yapmalıyım???
Sanki cocuklari dogurup atan bendim derken. Sen gececeksin o isleri yemezler evliydi bilmiyodum 3 cocuktan biri aramassa babayi biri arar birini gormessin diger ikisi bir yerden firlar hadi 3 cocugu gormedin bilmedin karisini bir yerden gorurdn bisekilde. Erkekler aptaldir ve illaki fire verir. Biktik sizin gibi metreslerden be. Adami bosatmissin bide kadina laf ediyosun sinirden elim ayagim bosaldi. Iki ahlaksiz bulmussunuz birbirinizi yiyin senide atsin kapiya gor. Milletin evinde ahlakiyla namusuyla oturan karilarina birdahda laf etme. Sen akilli olsaydin okuyacagin yasta milletin kocasina goz koymayacaktin.

Herseye tamam da yediginiz nanelere ask demeseniz tam süper olacak. Ayiptir ya 3 cocuklu adama gelip de bir de karisinin anneligini sorgulamak.

Bunlar gibiler yüzünden kocaları evden çıkarmayacaz o olcak.
Ciddiyim bu konuda adami baştan çıkarcak buna aşk diyecek başladım böyle aşka karisindan çocuklarından et sonra aşk de oldu cnm.

Sanki cocuklari dogurup atan bendim derken. Sen gececeksin o isleri yemezler evliydi bilmiyodum 3 cocuktan biri aramassa babayi biri arar birini gormessin diger ikisi bir yerden firlar hadi 3 cocugu gormedin bilmedin karisini bir yerden gorurdn bisekilde. Erkekler aptaldir ve illaki fire verir. Biktik sizin gibi metreslerden be. Adami bosatmissin bide kadina laf ediyosun sinirden elim ayagim bosaldi. Iki ahlaksiz bulmussunuz birbirinizi yiyin senide atsin kapiya gor. Milletin evinde ahlakiyla namusuyla oturan karilarina birdahda laf etme. Sen akilli olsaydin okuyacagin yasta milletin kocasina goz koymayacaktin.
👋👋👋👋👋👋👋

Aşkın adı seks olmuş , yani eşin karısıni senle aldatiyordu sen buna aşk diyordun ..valla yazık sana kendi hayatında dahil bir sürü hayata işkence olmuşsun ..şimdide katil olma yolundasin ...Allah sana vicdan versin güzel ahlak versin.. inşallah tövbe edip yeni bir sayfa açarsın..bu açtığın sayfa bembeyaz olmaz gri olur ama simsiyah olmasından iyidir

Bunlar gibiler yüzünden kocaları evden çıkarmayacaz o olcak.
Ciddiyim bu konuda adami baştan çıkarcak buna aşk diyecek başladım böyle aşka karisindan çocuklarından et sonra aşk de oldu cnm.
Esas utanmaz olan evdeki hanimlarina yuz vermeyip bunun gibilere gidenler de. İste,ne diyeyim.

Esas utanmaz olan evdeki hanimlarina yuz vermeyip bunun gibilere gidenler de. İste,ne diyeyim.
Ne buluyo bunlarda ben onu bilmiyorum. Altından mi mucevherden mi bulunmaz Hint kumaşı mi bunların ki 🤔 tövbe tövbe sinirim tavan yaptı bunun yüzünden bide evde kadın namusuyla oturuyor bu ona laf söylüyor namusuyla oturan kadına yüzsüz ya bu hakikaten

Sen 21 , eşin kaç yaşında acaba ? 3 çocuk yaptığına göre 30-35 olması lazım. Ayrıca yaptığın seçimler başlı basına yanlış onlara değinmek bile istemiyorum ama takıldığım şey yazım şeklin . Üniversite mezunu olduğuna emin misin ?

3 cocuklu adam icin universiteyi biraktim deme ne olur? Gelecegini mahvetmissin. Yeniden gelecegini kurabilirsin ama bu adamla degil. 11 ayda evlenmissiniz. Bu ne hız... ne kadar hizli karatlar almissinjz geleceginizle ilgili? Cocugu aldirir misiniz aldirmaz misinjz o beni ilgilendirmez ama bu adami hayatinizdan cikarin.

Biraz yanlış anlaşılmışsın sanırım. Yorumlar bunu gösteriyor.. Yani ben olsam boşanırdım çünkü başta sana dürüst davranmayan adam sonrasında da dürüst davranmaz. Daha çokkk gençsin. Karşına bir sürü insan çıkar. Mesleğe atanmaya çalış. Hamilelik çocuk olursa malesef aranızdaki bağ bitmez.. Üç çocuğa sahip çıkmamışsa sizin çocuğa da sahip çıkacağını düşünmüyorum.. Allah yardımcın olsun.. ☹️☹️

Etme bulma dünyası. 3 çocuğun ahı var o evlilikte iflah olur mu sandın

Daha çok gençsin. Kendini 3 çocuğunu bırakıp 18 yaşında kıza sulanan bu adama heba etme lütfen. Hata yapmışsın, gençsin, olabilir. Lütfen dön hatadan. Boşan ve hayatına bak. Çalış kendi ayaklarının üstünde dur. Ailen ne diyor bu duruma? Sana destek kimsen var mı?

Yalanla başlayan sacma sapan bir adamla güya aşk hikayesi...Cok bir şey olsaydi cocuklarina yar olurdu o adam.Yazik bebeğinize.Daha doğmadan sacma sapan ilişkide canıyla sinaniyor...Allah akil fıkır versin

Back
X