• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmakta haklımıyım

Arada sevgi ve saygi yoksa aldatilmamis olmanin hic bi artisi yok bence. Ha siz de rahatiniza duskunseniz hicbir sey olmamis gibi devam edin siz de onu gormezden gelirsiniz. Ne bileyim bana bosanip ailemin evine donup onlarla yasamak daha zor gelirdi heralde, ayni evde ev arkadasi gibi takilirdik esimle :d

Son cumleni duyana kadar uzulmustum. Ama sende adami bir sekilde savunuyorsun. Yok inancliymis bilmem ne. Ayrica cocugunun uzerine yemin rtmesine neden izin veriyorsun? Ya yalan yere yemin ediyorsa, ya gercekten cocuguna birsey olursa Allah korusun. Benim cocugumun uzerine boyle yemin etse kocam, o agzini DAGITIRIM!
Hayır hić bir şekilde haklı görmüyorum..sadece kendisinde o inancı go
Son cumleni duyana kadar uzulmustum. Ama sende adami bir sekilde savunuyorsun. Yok inancliymis bilmem ne. Ayrica cocugunun uzerine yemin rtmesine neden izin veriyorsun? Ya yalan yere yemin ediyorsa, ya gercekten cocuguna birsey olursa Allah korusun. Benim cocugumun uzerine boyle yemin etse kocam, o agzini DAGITIRIM!
Hayir savunmuyor.dadece onfa bu inancı gördugum icin öyle yazdım.....

İlgisiz,sorumsuz,terbiyesiz en kötüsüde yalancı...Boşan arkadaşım herkes dünyaya bir kere geliyor değmez hayatını mahvetmeye...illa boşanmak için aldatmasını bekliyorsanız da siz bilirsiniz

Tatlım gerçekten bosanacaksan dediğini yap ve boşa ama göz korkutmak için bosanicam senden dersen inanmaz. . Ve lackalasir evliligin ki yeteri kadar lackada. . Bu adam değişmez bosuna bekleme yani giden yıllarına yazık olur. Çocuk her şekilde buyur ilk boşanan sen olmayacaksin. . Ama her çocuk güçlü bir anne ister.

Evet yada dizi izliyor kurtlar vadisi
Yuh demek istiyorum. Siz de devam mi ediyorsunuz o şekilde sevismeye. Nasıl böyle bi şeye tahammül edebiliyorsunuz? Nasıl bi aşağılama bu böyle? O kadar bi şey ifade etmeyen bi faaliyetse sevismeyiverin daha iyi. Helal olsun adamada o alengirli diziyi seyrederken konsantrasyonunu bozmadan işini halledebiliyorsa. Esinizden çok sizin bu asagilamayi kabullenmenize kizdim

Merhaba hanımlar daha öncede bir kaç kez konu açmıştım....ama.bu sefer iş ciddiye bindi....
Kısacası eşimin bana herzaman yaptıgı şeyleri sıralıyacagım
İşten gelir gelmez daha merdivenleri çıkarken telefonu elindedir...hiç indirmez eve geldigi zaman ben bişeyler sorarım günün nasıl geçti falan diye....o da telefonla uğraştıgı icin lafı cımbızla alırım ağzından. ...inanmıyacaksınız belki ama o telefonunu ilişki sırasında bile elinden indirmezzz....bana karşı ilgisizliliginden bıktım..zaten sabah 10 gece 12 çalısıyor ayda iki dafa izin yapıyor o günde kahveye gidiyor....benimle birseyini paylasmıyor...
Ortaya çıktıginda neden bunu bana söylemedin dedegimde....sen bir boktan anlıyorsunya sana söyliyim sen insanmısınki....diyor....bana sürekli yalan söylüyor ben işe gidiyorum diyor ...tabi ben şüphelenip araştırdıgimda bakıyorum işe falan gitmemiş..yada başka bir mekan söylüyor...halbuki oraya hiç ugramamış.....nereye gittigini sordugumda kafamı dinledim.....diyor.....bir yere gittiginde telefonlarıma cevab vermiyor istersem 20 defa arim....eve geldiğinde bakıyorum ki sessize almış.....bu arada belki hayatında başka bir kadın vardır diye düşünenlere...İnançlı bir adam ve çocugunun başı üzerine yemin ediyor........sizce ne yapayım
Aldatması ya da aldatmaması benim umurumda olmazdı.Bu kadar garip ilgisiz bi de üstüne hödükleşmiş bir adamla yaşayamazdım gibi geliyor.

Üzgünüm ama bu yasadiginiz evlilik degilki
Siz ev arkadasi olmussunuz,arada paylasim falan yok,sizi insan yerine koymuyor deger vermiyor,asagiliyor,vakit gecirmiyor. bosanma konusunda haklisiniz ne denir allah yardimciniz olsun

Bune ya ilişki sırasında telefon elinde mi yuhhhh artık daha neler!
Sende devam mı edıyorsun. Alırım o telefonu fırlatırım penceren aşağıya.
Saygısız.
İnancçlı dıye yapmıcak dıye bırsey yok. Neler okuyoruz habelerde.

Yuh demek istiyorum. Siz de devam mi ediyorsunuz o şekilde sevismeye. Nasıl böyle bi şeye tahammül edebiliyorsunuz? Nasıl bi aşağılama bu böyle? O kadar bi şey ifade etmeyen bi faaliyetse sevismeyiverin daha iyi. Helal olsun adamada o alengirli diziyi seyrederken konsantrasyonunu bozmadan işini halledebiliyorsa. Esinizden çok sizin bu asagilamayi kabullenmenize kizdim
Kabullenmiyorum o yüzden boşanmak istiyorum

Ailem bana destek çıkıyor seni insan yerine koymayan adamın yanında daha fazla durma gel diyor

Nasil ve nerede bosancaksiniz? Almanya'da yasiyorsunuz, orada Türk avukatlar var size yardimci olsunlar. Türkiye'ye gidip dava acarsaniz nafaka olayinda taklaya gelmeyin.

Esiniz sizin özgüveninize hic yatirim yapmamis. Ne dil kursu ne adaptasyon icin egitim seminer, ne el isi beceri kursu... Sizi götürüp eve tikmis kucaginiza da bebegi vermis. Sizi yanina aldigi zaman en azindan 1 hafta sizle gezip sagi solu gösterseydi, siz daha gitmeden kursa kaydetseydi, canim daha yeni evliyiz 1 sene kendimize vakit ayiralim cocuk icin acele etmeyelim deseydi evliliginiz bitmezdi. Es yerine saksida cicek almis sanki, suyu yiyecegi olsun, evde tek basina dursun, yolumu beklesin.

Size bir önceki konuda bir sürü fikir verdim. Bebekli anneler icin imkanlari olanaklari anlattim ama yine adamin pesine düsmüssünüz. Madem orada yasiyorsunuz biraz kendinize yatirim yapin. Gidin Gemeinde'ye sorun veya kapiya panolara bakin liste asarlar hangi gün nerede ne aktivite var diye. Koyun bebegi arabasina gidin akliniza yatanlara. Ben yeni ögreniyorum iyi konusamiyorum deyin bakin nasil yardimci oluyorlar. Kocanizin özgüveni yerinde cünkü sosyal, cevreye dile hakim. Görüldügü üzere sizin sandiginiz gibi geceyarilarina kadar da calismiyormus. Hep diyorum gariban kizlari alip baska bir dünyaya götürüp atiyorlar evin icine. Dogur pisir temizle... hayat bundan ibaret. Siz niye bu adamlara kul köle oluyorsunuz? Bakin 30-40 yil önce giden kadinlar yazik tamamen garipmis. Ama simdi heryere her bilgiye ulasabiliyoruz. Niye koca ne derse neye izin verirse ona mecbur yasaniliyor anlamiyorum.

Dedigim gibi girin internete bakin cevrenizde Türk avukat var mi diye.

Back
X