- 21 Ağustos 2015
- 31.871
- 96.752
- 598
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyorum ya haberim bile yok onda bilgilerimin olduğundan. Asla iletişim olmadı evden çıktığım günden beri. Eşyalarımı bile ailem aldı.Evet çok doğru![]()
Onay kodu kartın tanımlı olduğu telefona değil trendyola kayıtlı telefona geliyor taksitli alışveriş dışında.Ben kart bilgilerimin onda olduğunu bilmiyordum ki hatta şifresini falan değiştim kendimce ama trendyola bir kez tanimlayinca kaliyormus orda. Benim takildigim olay asıl su: ben alisveris yaparken onay kodu istiyor bana mesaj geliyor o harcama ile ilgili mesaj gelmedi, mail gelmedi özellikle kontrol ettim.
Hayır. Hakkımı hukuken aramak istiyorum. Onda konuşulacak bir kisilk yok.E arayıp sormadınız mı ?Yüzsüz resmen.
Haklisiniz ama bugun yapamazdım bunu malum.maas günü, maaş kartım ve elden ödemelerim var. Sanal alışverişe kapattım.sikayet ettikten sonra tamamen kapatıp yenisini isteyecegimsiz kartınız çalınmış gibi bankayı arayın yeni kart yollasınlar bütün numaraları falan değişiyor
Kartların süresi 3-4 sene sanırım. Konu sahibinin boşluğuna gelmiş. Belli ki kayıtlı olduğundan haberi bile yoktu. Adam da azar azar tırtıklamıştır bu süreçte. Bu seferki harcama çok olunca dikkat çekmiştir. Evlerden ırak böyle eski koca.Benim de öyle de iki sene yahu, koooskoca iki sene. Adamın dolandırıcı olduğunu söylemiş konu sahibi. Ben olsam kırk kez değiştirirdim kartları hesapları. Bilemedim...
Geçenlerde eşimin kartı değişmiş mesela, benim haberim yoktu, alışveriş yapamadım. Kaç sene ki bu kartların süresi? Yani iki sene boşanma aşaması var, ondan önce kötü giden bir süreç vardır. İyi zamanlarda kaydedilmiştir muhtemelen diye düşünüyorum. O da çok uzun süre değil mi?
İşte bunu bilmiyordum benimki maaş kartı yani kkarti değil ve benim tüm alışverişlerimde onay kodu istiyor. Ve kartınızdan su kadarlık alışveriş.yapilmisrir diye de mesaj geliyor genelde. Öyle hatırlıyorum en azından. Uzun zamandır ondan alışveriş yapmamıştım.Onay kodu kartın tanımlı olduğu telefona değil trendyola kayıtlı telefona geliyor taksitli alışveriş dışında.
Bunu da düşündüm ama siz olsanız ne yapardınız. Yanına mi kalsinÇok iyi niyetli olacak ama acaba yillar sonra sipariş verdi,bir anda çekilmiş mi bulundu.
Bu savim icin iki örnek var, biri geçen ay ablam adına bir sipariş verecektim amazondan. İki kere ileriye bastım, adres - kart girmeden hemen siparişiniz kabul edildi,yarın elinize ulaşır mesajı geldi. Neyse ki orada iptal seçeneği falan vardı, iptal edip tekrar sipariş verdim.
İkincisi de Hepsiburada'dan bir sipariş vermiştim. Sabahına eski sevgilim bana mesaj atmış, "Hepsiburada 'dan sandalye sipariş etmişsin,benim mailime düştü " diye. Çok kullanmadığım bir site, en son demek sipariş verdiğimde onun maili varmis, o açık kalmış. Farketmedim bile.
Yani belki de adam yıllar sonra ilk defa açmıştır,o ne olduğunu anlamadan sipariş vermiş bulunmustur
Aynen. Şimdi geçmişe bakacağım ilk firsattaKartların süresi 3-4 sene sanırım. Konu sahibinin boşluğuna gelmiş. Belli ki kayıtlı olduğundan haberi bile yoktu. Adam da azar azar tırtıklamıştır bu süreçte. Bu seferki harcama çok olunca dikkat çekmiştir. Evlerden ırak böyle eski koca.![]()
Normalde kapalı tutun sadece alışveriş zamanlarında açık hale getirin. Uygulamadan hemen açılıyor zaten.Evet tek kartım ve bazen bende market veya online alışverişi falan yapıyorum diye sanal alışverişe açıkti. Bugun onu kapattım ama geç oldu![]()
Ben de bir keresinde kardeşimin kartıyla sipariş vermiştim yanlışlıkla ama hemen fark edip iptal ettim. Sipariş verdiğimizde hem telefona hem maile bilgi geliyor zaten, gelecek diye bekledim. Bir şey gelmeyince anladım. Bana çok iyi niyetli gibi gelmedi.Çok iyi niyetli olacak ama acaba yillar sonra sipariş verdi,bir anda çekilmiş mi bulundu.
Bu savim icin iki örnek var, biri geçen ay ablam adına bir sipariş verecektim amazondan. İki kere ileriye bastım, adres - kart girmeden hemen siparişiniz kabul edildi,yarın elinize ulaşır mesajı geldi. Neyse ki orada iptal seçeneği falan vardı, iptal edip tekrar sipariş verdim.
İkincisi de Hepsiburada'dan bir sipariş vermiştim. Sabahına eski sevgilim bana mesaj atmış, "Hepsiburada 'dan sandalye sipariş etmişsin,benim mailime düştü " diye. Çok kullanmadığım bir site, en son demek sipariş verdiğimde onun maili varmis, o açık kalmış. Farketmedim bile.
Yani belki de adam yıllar sonra ilk defa açmıştır,o ne olduğunu anlamadan sipariş vermiş bulunmustur
Sen ne diyorsun gene İngiliççe bir şeyler yaa.Mail order'in kapalı olması can![]()
Bin pişman oldum açık bıraktığıma..ama nereden bilebilirdim böyle birşey olacağını. Bu kadarı da aklıma gelmezdi yani. Diyorum ya kartımın onda kayıtlı olduğunu dahi bilmiyorumNormalde kapalı tutun sadece alışveriş zamanlarında açık hale getirin. Uygulamadan hemen açılıyor zaten.
Bende aynı şeyi düşünüyorum. Hesabına da mı bakmadı kendi hesabından eksilen oldu mu olmadı mı diyeBen de bir keresinde kardeşimin kartıyla sipariş vermiştim yanlışlıkla ama hemen fark edip iptal ettim. Sipariş verdiğimizde hem telefona hem maile bilgi geliyor zaten, gelecek diye bekledim. Bir şey gelmeyince anladım. Bana çok iyi niyetli gibi gelmedi.![]()
Üstelik iptal edebilirdi alisverisini. Ölüm kalım meselesi miydi nevresim takımı falan.Çok iyi niyetli olacak ama acaba yillar sonra sipariş verdi,bir anda çekilmiş mi bulundu.
Hirsizliktan suc duyurusunda bulunun sabikasina islesinlerHayır. Hakkımı hukuken aramak istiyorum. Onda konuşulacak bir kisilk yok.