Boşanmakta olduğum kisi kartımdan alışveriş yapmiş

Adam gider ayak son bir kez daha faydalanmak istemis maddi olarak..
Daha kotusu ise eski esinizin yeni sevgilisi icin kartinizi kullnarak alis veris yapma ihtimali bana sorarsaniz.
Ne almis acaba..

Kadin parfumu vs... bir sey ise ben 5 dakika durmazdim..
1 saat bile olsa vakit ayirir,problemi cozerdim..
Buraya yazmak ise aklima gelecek en son sey olurdu.

Daha kotusu ise eski esinizin yeni sevgilisi icin kartinizi kullnarak alis veris yapma ihtimali bana sorarsaniz.
Ne almis acaba..

Nevresim takımı almış

5 yıl. Ama ben evliyim saniyormusum o dolandıriyormus arkadan. Sagip.yiyormus beni
Olsun be kardeş, sen zarardan erken dönmüşsün. Ömür boyu dolandirilanlarin yanında 5 yıl basının gözünün sadakası olsun. Trendyol olayını da erken farkettin Allah'tan, boşver sinirlerini bozduğunu degmez

Ne almis acaba..

Buraya şuan servisteyken yazıyorum. Bende anında şikayet etmek isterdim ama önce emin olmak istedim üstelik iller arası çalışıyorum ve kendi ilimde şikayet etmem gerekirmiş. Ne aldığı konusuna gelince nevresim takımı almış bir tane devamını sinirden hatirlamiyorum

Olsun be kardeş, sen zarardan erken dönmüşsün. Ömür boyu dolandirilanlarin yanında 5 yıl basının gözünün sadakası olsun. Trendyol olayını da erken farkettin Allah'tan, boşver sinirlerini bozduğunu degmez
Teşekkür ederim. Sadece şikayet etmek istiyorum buraya içimi dökmeye geldim. Ve şikayet etmem konusunda destek almaya. Yeni iş yerimde anlatacak kimse yok. Evime dönene kadar paylasmak istedim.

Peki ne yapardınız. Kendisi yıllarca iyi niyetle ben bilmeden beni dolandırdı. Hayata sıfırdan başlamaya mecbur bıraktı. Yanına mi kalsin
Hayır tabiki , bence yanına kalmasın ki ben adamın yanlışlıkla yaptığını düşünmüyorum . İyi niyetli olsa alışverişi iptal ederdi ya da sizi arar durumu anlatıp ücreti size gönderirdi .

Hayır tabiki , bence yanına kalmasın ki ben adamın yanlışlıkla yaptığını düşünmüyorum . İyi niyetli olsa alışverişi iptal ederdi ya da sizi arar durumu anlatıp ücreti size gönderirdi .
Birde yeni yapmamış 11 inde gece yapmış alışverişi.ben sabah kirayi ödemek için açtığımda baktım eksideyim. Peşine düşünce ogrendim.

Evet en çok üzen de o ya zaten... Kendime harcassm o yılları o emekleri şimdi Allah bilir hayatım ne kadar güzel olurdu.
Hayatta hiçbirşey için geç değil ama :KK51: yaranızdan, en acıyan yerinizden, kırılan kalbinizden sarılıyorum:KK74: Daha güçlü ayağa kalkmazsanız birşey bilmiyorum. Üstelik sevginizi, emeğinizi, çabanızı hakedecek biri de girecek hayatınıza 💙

Sanırım aynı şey bende de geçerli ama bana bankadan da mesaj gelmedi şu kadar alışveriş olmuştur diye. Allah bilir bu kaçıncı kazigi da ben yüklü miktar ve eksiye düşünce farkettim.
Trendyoldan geçmiş siparişlere bakın görürsünüz tabii onları silmediyse.

Hayatta hiçbirşey için geç değil ama :KK51: yaranızdan, en acıyan yerinizden, kırılan kalbinizden sarılıyorum:KK74: Daha güçlü ayağa kalkmazsanız birşey bilmiyorum. Üstelik sevginizi, emeğinizi, çabanızı hakedecek biri de girecek hayatınıza 💙
Çok teşekkür ediyorum. Tabiki yargılayan yorumlar da onemli görmediğimizi.gosteriyor ama boyle destekler paha bicilemez. İnanın bu yaştan sonra hayatımda kimseyi istemiyorum sadece mutlu olmak istiyorum

Back
X