Boşanmakta olduğum kisi kartımdan alışveriş yapmiş

Çok teşekkür ediyorum. Tabiki yargılayan yorumlar da onemli görmediğimizi.gosteriyor ama boyle destekler paha bicilemez. İnanın bu yaştan sonra hayatımda kimseyi istemiyorum sadece mutlu olmak istiyorum
Çok teşekkür ediyorum. Tabiki yargılayan yorumlar da onemli görmediğimizi.gosteriyor ama boyle destekler paha bicilemez. İnanın bu yaştan sonra hayatımda kimseyi istemiyorum sadece mutlu olmak ist
Çok teşekkür ediyorum. Tabiki yargılayan yorumlar da onemli görmediğimizi.gosteriyor ama boyle destekler paha bicilemez. İnanın bu yaştan sonra hayatımda kimseyi istemiyorum sadece mutlu olmak istiyorum

İstemekle olmuyor zaten, o yolu birden hayatına dahil ediveriyor yaradan. Zahmetsizce, huzurla, keyifle, kahkahayla geçen bir hayat hızlıca aksın size. Yürekten dilerim 💙💫🍀

Kartı ya toptan iptal edin ya da İnternet alışverişine kapatın. Durmayın gidin karakola hırsızlık ihbarı yapın. Yarın da telefon edip parayı isteyin çaldığı parayı versin şerefsiz😡

Kaçtır yazıyorum kamu spotu olarak boşanan adamlar her türlü rezilliği yapıyor.

Erkeklere onu dedin bunu dedin bik bik bik diyecekler yazmasın, bu adamlara kredi kartı, araba anahtarı, altında şuydu buydu hiçbir şey vermeyin adamlar o kadar rezilleşiyor ki şaşar kalırsınız😐 kendi malını her zaman sizde dursun, malınıza sahip çıkın dünyanın türlü hali var.

Bunu da düşündüm ama siz olsanız ne yapardınız. Yanına mi kalsin
Sizin konuları hatirliyorum. Esiniz dalginlikla alisveris yapmis olamaz. Mutlaka sikayetci olun. Bosanma davasina etki etmeyecek diye dusunmeyin. Bankadaki altinlarinizda calmisti, caldiklari yanina kar kalmisti. En azindan sicili bozulur, hirsizligi tescillenir. Mutlaka sikayet edin

Sizin konuları hatirliyorum. Esiniz dalginlikla alisveris yapmis olamaz. Mutlaka sikayetci olun. Bosanma davasina etki etmeyecek diye dusunmeyin. Bankadaki altinlarinizda calmisti, caldiklari yanina kar kalmisti. En azindan sicili bozulur, hirsizligi tescillenir. Mutlaka sikayet edin
Yuhhh artık altınlarını da mı çaldı ? :KK57:

Yanlis hatırlıyorsam konu sahibi duzeltsin. Esi bankadaki altinlarin tamamini almisti. Dugun cdlerini mahkeme izlemisti atıyorum 50tane ceyrek varsa 20tane hesaplanmisti. Aradaki 30 tanesi adamin cebine kalmisti
Eee CD de 50 çeyrek varsa mahkeme nasıl 20 çeyrek diye hesapladı ki ?

Ama adam beş para etmezmiş orası kesin , herif hem hırsız hem arsız.

Evet tek kartım ve bazen bende market veya online alışverişi falan yapıyorum diye sanal alışverişe açıkti. Bugun onu kapattım ama geç oldu 😌
Ben size neden onay kodu istemediğini söyleyeyim; Trendyol’da cüzdan diye bie uygulama var.Cüzdandan ödenmek istendiğinde zaten sistem soruyor cüzdan ödemesini seçerseniz önce kartınızdan gerelli bakiyeyi cüzdana aktarıyor sonra alışverişe devam ediyor.Böylece sms şifresi gelmeden alışveriş yapılmış oluyor.

Çok iyi niyetli olacak ama acaba yillar sonra sipariş verdi,bir anda çekilmiş mi bulundu.
Bu savim icin iki örnek var, biri geçen ay ablam adına bir sipariş verecektim amazondan. İki kere ileriye bastım, adres - kart girmeden hemen siparişiniz kabul edildi,yarın elinize ulaşır mesajı geldi. Neyse ki orada iptal seçeneği falan vardı, iptal edip tekrar sipariş verdim.
İkincisi de Hepsiburada'dan bir sipariş vermiştim. Sabahına eski sevgilim bana mesaj atmış, "Hepsiburada 'dan sandalye sipariş etmişsin,benim mailime düştü " diye. Çok kullanmadığım bir site, en son demek sipariş verdiğimde onun maili varmis, o açık kalmış. Farketmedim bile.
Yani belki de adam yıllar sonra ilk defa açmıştır,o ne olduğunu anlamadan sipariş vermiş bulunmustur
Yine de insan davalık olduğu eski eşin kart numarasını gözden kaçırmamaliydi.

Avukata falan gerek yok ne uzatacaksın ki..
Trendyolu arayıp yola cıkmayan ürünler için iptal iste.
Bankayı da ara ve kredi kartı bilgilerim bu kişinin eline geçmiş, alışveriş yapılmıs 500kusur diyerek bildir hemen kapatırlar kartı, sana da yenisini yollarlar....
Bu kadar basit

Aynı şeyi istiyorum. Yoksa iadeden ziyade bu içimi ferahlatır

İlgili siteyi çok aktif kullanmıyorsa ; belki hangi kartın kayıtlı olduğunu dahi unutmuş olabilir. Kayıtlı kartın tam numarası yazmıyor , bankanızdan internet alışverişi nedeniyle kartlarınızın yenilenmesini talep edebilirsiniz.

Kişisel problemleriniz nedeniyle kişinin sabıka kaydı oluşmasını istemeniz çok aşırı bir tepki olmuş.

Geçen yaz bir arkadaşımın telefonundan benim kart bilgilerimle bana birşey almasını rica ettim. O dönemde internetten alışverişe çok hakim değildim. O yüzden ondan rica ettim. Alış verişi yaptık, bilgileri sildik. Daha sonra arkadaşım geçen aylarda mütemadiyen benim kartımdan Alış veriş yaptığını farketmiş. Benim haberim yok. Tek tek incelemiş harcadığı tutarı bana bana ödedi. Sürpriz oldu. Sonra anladık ki, arkadaşım telefonunu değiştirmiş ve tekrar uygulamaları yüklediğinde benim kart da yüklenmiş. O da farkında olmadan ordan harcamış. Neyse ki farketti. Yani böyle şeyler de olabiliyor. Hala tam olarak nasıl olduğunu anlamış değiliz ama oldu işte.

Bankayi arayip, kartinizin calindigini soyleyip karti yenileyin. Islemede itiraz edin. Calinti kart islemini banka takip eder bi guzelde otturur.

Yalnız kart çalıntı değil.

Kartını internet alışverişi nedeniyle kapatması doğru olan işlem. Kart fiziken elinde ve yaptığı işlemler var karttan. Her bildirim ve işlemin farklı prosedürleri var.

Kartı yeni kart numarasıyla basılıp yeniden gönderilir.

Buguun sabah kirayı ödemek için hesabıma girdiğimde baktım 525 TL lik eksiden çekim olmuş. Detaya baktım Trendyol yazıyor. Aradım ex in ismini verdiler bana. Aldiklarini söylediler. Bir kisminin teslim alındığını bir kısmının teslim edilmediğini söylediler. Ki benim kartımın onda kayıtlı olduğunu bile bilmiyorum. 2 yıla yaklaştı dava acilali. İki kez trendyolu aradım teyit için doğruladim o kişi almış. Kargodakilerin iptalini istedim ama gerildim fazlasıyla. Zaten senelerce beni dolandirmissin hala ne istiyorsun benden.
Avukat olan arkadaşlardan yol gostermelerini rica ediyorum. Farklı ilde çalışıyorum avukatım karakola ya da savcılığa suç duyurusunda bulun dedi ama savcılığa gitme şansım yok. İftara zor yetisiyorum. Karakol işimi görür mü? Ya da nasıl bir ifade vermeliyim. Yoğun bir gündü ve gergindim saglikli düşünemiyorum..
Şimdiden teşekkürler
Direk bankaya gidin kartınızla ilgili ne yapabilirler değişiklik için onu sorun alışverişe de kapatın ve trendyol dahil hangi alışveriş sitelerinde kayıtlı ise kartınız iptal edin. Hatta trendyol hesabınızı kapatın yenileyin :D Ama avukat o parayı almanız için şart tabi

Back
X