• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanmaktan cok korkuyorum

kizimicin

Guru
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2011
113
5
318
Ankara
Merhaba arkadaslar
Ben evliligimden ve esimden memnun degilim cok neden var
Bosanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum
3 yasinda bir kizim var ogretmenim
ailem cok baskici
Bosanirsam beni yanliz birakmazlar herseyime karisirlar
Esimlede olmuyo cesaret edemiyorum

Merhaba arkadaslar
Ben evliligimden ve esimden memnun degilim cok neden var
Bosanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum
3 yasinda bir kizim var ogretmenim
ailem cok baskici
Bosanirsam beni yanliz birakmazlar herseyime karisirlar
Esimlede olmuyo cesaret edemiyorum

Sorununuz çözülmez bir sorun mu bilmiyorum.Boşanan biri olarak yaşamın çok kolay olmadığını hatırlatmak isterim.Birde kızınız varmış.Kızlar babalarına çok düşkün olurlar bunu ilerde daha çok hissedeceksiniz. Eğer şartlar dayanılmazsa ve tüm çareleri denediyseniz boşanıncada hayat yaşanıyor ama tüm çözümleri denemediyseniz deneyin yuva kolay yıkılır ama kolay kurulmuyor.Eğer haksızsanız da yuva yıkanın yuvası olmaz kelimesini hatırlatmak istiyorum size.Allah yar ve yardımcınız olsun.Sorunlarınızın çözüme ulaşıp eşinizle mutlu olmanız dileğiyle...

size aileniz müdahale edemez çünkü maddi anlamda ihtiyacınız yok öğretmensiniz.bence biraz güçlü olmalısınız aşılmayacak sorunlarınız varsa kızınızla ayrı yaşayabilirsiniz kimseye ihtiyacınız olmadan... eşinizle sorunlarınız nelerdir?...

başlığa boşanmaktan çok korkuyorum yazmışsın
boşanmak seni hangi açılardan korkutuyor onları da açarsan iyi olur,
tek başına çocuk büyütmekten mi korkuyorsun
toplumdan mı korkuyorsun
yalnızlıktan mı korkuyorsun neden korkuyorsun
gerçekten kocandan vazgeçme noktasına geldin mi?
vazgeçtim benim içimdeki her duygu bitti diyor musun
eski konularına bir baktım da gerçekten tuhaf bir adamla evlisin ilgisiz sevgisiz birisi
böyle tipler neden evlenir anlamam ki
madem karşı tarafa verecek bişeyin yoktu neden elin kızını alıp mutsuz edersin
bu da senin imtihanın
ailene evliliğindeki sıkıntıları hiç çıtlattın mı?
ne kadar bunaldığını biliyorlar mı?

Son düzenleme:
sebepam olarak ne bosanmak cok kolay ama daha sonrasında bellı zorluklar cekeceksın ama atlatılmayacak hıc bırsey yok evlıgın bıtmemesı ıcın elınden gelenın hepsını yap daha sonra evet artık yolun sonundayım de ona gore kendıne bır yol belırle bırde kızın var unutmakı hep yuz yuze geleceksın hakkında hayırlısı olsun

aileniz karışamaz size mesleğiniz var elinizde birazda siz izin vermeyeceksiniz karışmalarına sorununuz ne biliyorum birazdaha açsanız daha iyi anlaşılabilirsiniz bu yüzdn asla yanlış fikir beyan etmek istemem...

başlığa boşanmaktan çok korkuyorum yazmışsın
boşanmak seni hangi açılardan korkutuyor onları da açarsan iyi olur,
tek başına çocuk büyütmekten mi korkuyorsun
toplumdan mı korkuyorsun
yalnızlıktan mı korkuyorsun neden korkuyorsun
gerçekten kocandan vazgeçme noktasına geldin mi?
vazgeçtim benim içimdeki her duygu bitti diyor musun
eski konularına bir baktım da gerçekten tuhaf bir adamla evlisin ilgisiz sevgisiz birisi
böyle tipler neden evlenir anlamam ki
madem karşı tarafa verecek bişeyin yoktu neden elin kızını alıp mutsuz edersin
bu da senin imtihanın
ailene evliliğindeki sıkıntıları hiç çıtlattın mı?
ne kadar bunaldığını biliyorlar mı?

aileniz karışamaz size mesleğiniz var elinizde birazda siz izin vermeyeceksiniz karışmalarına sorununuz ne biliyorum birazdaha açsanız daha iyi anlaşılabilirsiniz bu yüzdn asla yanlış fikir beyan etmek istemem...

Esimle ilgili problemlerimizi eski konularimda yazmistim
Ama ozetlemem gerekirse

Ayni goruste degiliz din konusunda
Alkol
Gece hayati
Birlikte gecirilen vakit yok
Sevgi yok
Ask yok
Kurt lehine dusunur
İsle ilgili bisey soylemez
Zora gelmez
Disari cikip gezmeZ
Ailemi aramaz
Akrabalarima gitmez
Kimse gelmez(ortak arkadas )
Beni begenmez
Cocuk istemez
Cok alis veris yapiyo
Gun boyu aramaz

En onemlisi ise beni degistirmeye calisiyo.olmayincada soguyo

Saydiginiz seylerin hepsinden korkuyorum :((
Esimden vazgecme asamasina gelmedim ama ertelenmis bi bosanma olarak goruyorum evliligimi
Gorus ayriliklarimiz cok fazla
Evet ailemin herseyden haberi var .kararima saygi duyuyolar ama bastan beri bu evliligi onaylamamislardi
Ama bosaninca 2. Defa hata yapmama yanliz yasamama gezmeme tozmama karisacaklarindan adim gibi eminim

ben aldatıldığımda boşanmayı çok düşündüm ama 3 çocuğım var ekonomik özgürlüğüm olmadığı için boşanmaya cesaret edemedim 2. bir şans verdim biraz da keşke dememek için bunu yaptım ama senin gibi mesleğim olsaydı büyük ihtimalle kimseyi dinlemez boşanırdım.sana boşan demiyorum evliliğinin detaylarını bilmiyorum ama çekemeyecek noktaya geldiysen bitirmek en hayırlısı ailende sana bir yere kadar karışabilir sonuçta çocuğu olan belli yaşa gelmiş eli ekmek tutan bir kadınsın ergen değilsin kimseden korkma canım iyi düşün taşın kararını ver hakkında hayırlısını diliyorum

anne baba muhakkak merak edecek.çünki ilkinde yanlış bir evlilik seçimin olmuş.yine aynı hataya düşmenden korkabilirler.birde ortalığın durumu belli. hep yanlarında ol isteyecekler.bunları gözünün önüne tabikide alacaksın boşanmaya kesin karar verince.herşeyin hayırlısı.

Karistirmayin siz de.

Kimseyi hayatiniza karistirmayin. Basindan 1 evlilik gecmis, yetiskin, akilli, bagimsiz bir insansiniz, ustelik maddi derdiniz de yok. Karismak isterlerse hayat benim diyip kestirip atin.

Yalniz yasamaniza nasil karisabilirler ki, evinizi tutup icinde oturacaksiniz, yapma diyip evinize gelip kolunuzdan tutup goturecekler mi?

Gencecik bir insansiniz, tabi ki gezip egleneceksiniz, bekar ya da bosanmis olmakla alakasi yok bunun....hayatinizi yasayin tabi. Flortunuz, sevgiliniz olacak tabi ki, kime ne? Hayat sizin, elalem ne der diye yasamadan olup gidecek misiniz? Insan hayata bir kere geliyor kiymetini bilin, bu bir oyun degil, tekrari, denemesi, sonrasi yok.

Sizin daha onceki konularinizdan birine yorum yapmistim, actiginiz basliklari aynen yaziyorum:

Bosanmaktan cok korkuyorum
Bosanmaktan cok korkuyorum :((
Mükemmeliyetci (zeki) kocam :(((
Esi ile iletisimi 0 olan var mi???
İnsan kendini degistirebilir mi?
Sanirim ben bir narsistim :((((
eşimle seviyeyi ayarlayamıyorum
eşim iş yerinde çalışan bir bayana aşık

Konunuzun evrimi acikca goruluyor zaten....Bu da sizin esiniz icin taniminiz:

eşim duygularını ifade etmeyen soğuk çok fazla insanlarla muhattap olmayan biri ben ise hayat dolu sevecen biriyim

Adam resmen yasama sevincinizi oldurmus:

Bu arada hicbir yere gidemeyiz cunku burnumdan getirir

Yok burda bu eksik,yok servis cok yavas,yok cok kalabalik

Yasama sevincimi kiriyo yemin ederim

Bir insan herseyden mi sikayet eder :((

Tatile gittigimizde burnumdan gelir

Eskiden her tatil donusu aglayarak donerdim

Simdi alistim sanirim tinlamiyom ben zevk almaya bakiyom

Ya da onsuz biseyler yapiyorum

Ozmanda aile gibi olmuyoruz ama ben o sekilde daha cok zevk aliyorum

Ben de bu adamin ukela, sosyal ozurlu, dangalak ve sorunlu oldugu sonucuna varmistim.....bu adam bence gercekten cok sorunlu.

Ya psikolog ya mahkeme diyin bence. Hos, kendisi her seyi cok biliyor ya, psikolog da kimmis der gecer, ona da kulak asmaz. Nasil bir baba bilmiyorum ama kesinlikle berbat otesi bir koca. Vurun tekmeyi poposuna rahvan gitsin, kimse, hicbir iliski bu kadar tek tarafli cabalamayi hak etmez. Siz yuvam dagilmasin diye kendinizi paralayin, beyimiz orali olmasin. Yok boyle bir dunya :47: :47: :47: Su anda oldugunuz durumdan daha kotu bir duruma dusmezsiniz, merak etmeyin cunku dusemezsiniz, bundan kotusu mezarda olur, o yuzden korkacak bir seyiniz yok bence.

Yolunuz acik olsun, bir gun umarim "oh beeeeee" baslikli konunuzu okuruz.

Son düzenleme:
yazdıgın sebepler çok geçerli bence.
boşanırsan bundan daha beter duruma düşmeyeceğin kesin.
keşke ortada bir çocuk olmasaydı boşanmanı tavsiye ederdim.
ama çocuk baba yada anne eksikliğiyle büyümemeli.
bu yüzden birşey diyemiyourm.
hakkınızda hayırlısı olur inşallahh.

Eşinizle evlenirken verdiğiniz karardan dolayı kendinizi suçlamayın , kaderdi ve yaşanması gerekiyordu belki.Hiç kolay değil yaşadıklarınız fikir ayrılığı en kötüsü aşk sevgi bunlar yok diyorsunuz. Ona yine şans verin biraz daha düşünün derim sonra pişman olacağınız şeyler olmasın , vicdanınız rahat olsun siz elinizden geleni yapın yine olmuyorsa gül gibi mesleğiniz ekonomik özgürlüğünüz var.Emin olun aileniz sizin düşündüklerinizi düşünmüyorlar .Aile evladını her hatasıyla yanlışıyla kabul edendir ki sizin yanlışınız değil bu . Umarım eşinizle mutlu olursunuz...

Biliyorum bir laf vardır "bekara karı boşamak kolay" diye, onun için burda bizler ancak size fikir verebiliriz. eminim zor durumdasınız ama bence bir çocuk mutsuz bir ailede büyüyeceğine boşanmış ebeveynlerle büyümeli. Kız çocuk da olsa aynı bu durum. aynı evde sıfır iletişim ve sevgisiz ebeveynler ile büyüyen bir kız çocuğu, sizce ileride sağlıklı ilişkiler kurabilir mi? HAYIR!
Durumunuzun farkında olmanız büyük aşama bence, biraz cesur olun ve adımınızı atın. Boşanmak sizi yeniden birey yapacak ve kendinize saygınızı geri getirecektir. evet, kolay olmayacak ama kararlı ve güçlü durduğunuz sürece mutlu olan siz olacaksınız.

Şu linke bir göz atıp, yazıyı okumanızı tavsiye ederim: .....

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X