Bosanmaktan korkuyorum

zanaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.930
1.018
63
Bircok sebep bir cok bahane buldum bitmis bu evlilige son noktayi koymamak icin..ayri yasadgim halde bosanmak korkuyorum bagimli kisilik bozuklugu oldugundan bile şüphelendim ama asil sebebin yeni farkina vardim..bosandiktan sonra yalnizlik pskolojisine girmekten bu korkuyla hayatima baskasini almaktan korkuyorum.bundan dolayi bosanamadigimun farkina vardim ne ypmam gerek

Ama konu sahibesi ayrı yaşarken de yalnızsınız adam sizinle yaşamıyor ki

O imza olsa da olmasa da sonuçta yalnızsınız

Hazır değilseniz biraz daha bekleyin madem acele etmeyin imza için

canim sorun ayrilik degilmis yeni farkina vardim sorun ayrildiktan sonra yalnizlk icine dusup hayatima birini alirmiyim

Aman sanki adamla evliyken de yalnız değildin. Kaç kişiyle aldatmış yahu habire bahane yok çevrem ne der soyadımı değiştiricem yok şimdi yalnız kalıcam. İyi madem habire seni aldatan adamdan boşanma arada eve de gelir kendini yalnız hissetmezsin.

Hayatınıza Almaktan korkuyorsanız istemiyorsunuz demektir. Olurda birileri olursa neyinden korkuyosunuz? Aileniz mi kızacak kötü bişey mi olacak diye korku anlamadım bişey??

Siz zaten evliliğiniz boyunca yalnızmışsınız, o adam hiçbir zaman sizin eşiniz olmamış ki. Evlilik hayatınız yokmuş doğru dürüst. İster hayatınıza birini alın isterseniz almayın, millet alıyor ya da almıyor size ne bundan? Özgürseniz nasıl istiyorsanız öyle davranırsınız.

Sanırım "hayatımda biri olmazsa ve yalnız kalırsam paniğe kapılıp o kaygıyla hayatıma yanlış birilerini alırım" diye endişe ediyorsunuz. Şuan sanırım eşinizle öyle ya da böyle bir bağınızın olması sizi bu açıdan rahatlatıyor.

Fakat bu yalnızlık fobinizin yarattığı kaygılardan kaçarak kurtulamazsınız. Sağlıklı bağlanmayla ilgili bir probleminiz var galiba, iyi ya da kötü mutlaka birinin olmasına ihtiyaç duyuyorsunuz gibi anladım. Bağımlı kişilik bozukluğu ya da birden fazla sebep olabilir. Ama bu sebep her neyse adeta bir hapishanede yaşatır sizi. Birine bağımlı olmak kadar insanın hayat kalitesini düşüren birşey yoktur. Özgürleşmeniz için bu konuda mutlaka uzman yardımı almalısınız.

Bir cok bayan bosandiktan sonra tekrar yalniz kalmamak icin evleniyor
Zaten yalnızsınız ama çok uzun süredir. İmza sizi hastaneye götürmüyor, sevdiğiniz yemeği yapmıyor veya güzel sözler söylemiyor.

Zaten hali hazırda yalnızsınız bundan bu kadar büyük dehşete düşmüş olsanız şuanda o boşluğa düşmüş ve imzaya bakmaksızın biriyle birşeyler yaşamaya başlamıştınız.

Kendinizi küçümsemeyin.

Bir cok bayan bosandiktan sonra tekrar yalniz kalmamak icin evleniyor
Hayatımda biri olduğu halde 3 yıldır evlenmedim, bana kalsa evlenmicem de.. tekrar mutsuz bir evlilik fikri yalnız kalmaktan daha korkunç ve boşanan çoğu kadın da bunun farkında bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…