Ama konu sahibesi ayrı yaşarken de yalnızsınız adam sizinle yaşamıyor ki
O imza olsa da olmasa da sonuçta yalnızsınız
Hazır değilseniz biraz daha bekleyin madem acele etmeyin imza için
illa hayatınıza birini almanız gerekir mi?canim sorun ayrilik degilmis yeni farkina vardim sorun ayrildiktan sonra yalnizlk icine dusup hayatima birini alirmiyim
canim sorun ayrilik degilmis yeni farkina vardim sorun ayrildiktan sonra yalnizlk icine dusup hayatima birini alirmiyim
illa hayatınıza birini almanız gerekir mi?
Kesinlikle gerekmez istemiyorum da zaten ama yalnizliga dusersem nasil basedebilirim
Hayatınıza Almaktan korkuyorsanız istemiyorsunuz demektir. Olurda birileri olursa neyinden korkuyosunuz? Aileniz mi kızacak kötü bişey mi olacak diye korku anlamadım bişey??
Sizin tedavi olmanız şart.... Aynı evde olmadığınız kişinin sadece nikahı mı sizi bağlıyor
Kactir psikaytra psikologa gidiyorum ama elle tutulur bir sonuc yok bir iki telkinle gonderoyorlar
Tamam da ozaman kimseyle birlikte olmazsınız. Anlamadım ki bişey.Tekrar uzulmekten korkuyorum
Tamam da ozaman kimseyle birlikte olmazsınız. Anlamadım ki bişey.
Zaten yalnızsınız ama çok uzun süredir. İmza sizi hastaneye götürmüyor, sevdiğiniz yemeği yapmıyor veya güzel sözler söylemiyor.Bir cok bayan bosandiktan sonra tekrar yalniz kalmamak icin evleniyor
Hayatımda biri olduğu halde 3 yıldır evlenmedim, bana kalsa evlenmicem de.. tekrar mutsuz bir evlilik fikri yalnız kalmaktan daha korkunç ve boşanan çoğu kadın da bunun farkında bence...Bir cok bayan bosandiktan sonra tekrar yalniz kalmamak icin evleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?