Boşanmaktan vazgeçti!

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Yaklaşık 20 gün önce aldıkları ani boşanma kararıyla herkesi şoke eden Hande subaşı ile Can Tursan, geçtiğimiz hafta ayrılıktan vazgeçti.
bosanmaktan-vazgecti--6674156.Jpeg

Takvim'de yer alan habere göre boşanma davalarını bu hafta avukatları aracılığıyla geri çekecekleri konuşulan ünlü çift, barışmalarını kutlamak için de Ege'nin yolunu tuttu. Yılın büyük kısmını geçirdikleri Muğla Akyaka'nın yolunu tutan Hande Subaşı ile Can Tursan, buradan da Bodrum'a gitti.

Subaşı, önce eşi Can Tursan'la müdavimi oldukları Akyaka'ya gitti. Güzel oyuncu, buradan da annesinin yaşadığı Bodrum'a geçti.

‘İyi düşünün’

Avukatlarıyla birlikte Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gelen çift, duruşma öncesi yan yana oturup yaklaşık 25 dakika konuşmuştu. Mahkeme hakimi, gizlilik kararı olduğu için duruşmaya girenleri dışarıya çıkarttı. Dava başlamasından sonra hakim, “Birbirinizi sevdiğini düşünüyorum. Boşanma kararınıza hayret ediyorum. Birbirini seven iki kişiyi boşandırmak istemem. Size bir ay zaman veriyorum. İyi düşünün öyle gelin” diyerek davayı marta ertelemişti

Milliyet

Son düzenleme:
şimdi vazgeçmiş çok geçmez yine boşanmaya kalkar

bu ünlüler böyle birini boşamadan yeni sevgili edinip boşanır boşanmaz onunla evleniyorlar

sonra bu düzen böyle sürüp gidiyor

çok meraklılar evlenip evlenip boşanmalara

Back
X