bosanmali mi yoksa devam mi? mutsuzum

Borsa ve bar bana yetti. Boşanın demiyorum. Ama eşinizin bunları bırakmasını sağlayın. Bağımlılık bu. Evliliğinizi bozmayın hemen çünkü babasız büyümek zor. Eşinize destek olun bunları bırakmasında. Gerçekten çok zor durum. Aldatma şiddet olmadıkça boşanmayı hemen düşünmeyin sadece ya eşiniz tedavi olsun ya da başka şekilde borsayı bırakması lazım. Kendi bu konuda ne düşünüyor? Borsa ve bar konusunda bırakmaya karşı hevesli mi

Evet tıpkı dediğiniz gibi. Borsaya kumar denen bir ülkede yaşıyoruz. Okumuş etmiş uzmanlasmis koskoca "broker"lar var. Ciddi bir yatırım dalı sonuçta. Şirketler halka açılarak kurumsallasiyor dünya pazarına adım atıyor. Yatırım uzmanları bu hisseleri dünya ve ülke gündemine göre satın alıp elden çıkararak, yükseltip düşürerek ekonomiye yön veriyor, bizim ilginç halk da zerre bilgi sahibi olmadan iddia kuponu oynar gibi parayı borsaya yatırıyor. Olacak iş mi? Ciddi şekilde buna mesai harcamak lazım. 2 kez o kadar çok para kaybeden hiç duymadım. Iyi bir yonlendireni yoksa ve anlamiyorsa ev arsa dukkana yatırım yapmak daha iyi.

Esinizi iki aydir ozlemediginizi yeni farketmissiniz. Ee bu adamin iyi yani diye saydiklariniz cocuguna ilgili olmasi ve mutfak alisverisinizi yapiyor olmasi. Simdi bu ozelliklerin hangisini ozlemeyi umuyordunuz acaba. Bu adam size seni seviyorum dememis, sevgi ilgi gostermemis, sarilmamis bu adami nasil ozleyebilirsiniz ki.
Soylediginiz gibi bir suru konu acmissiniz bosanma karari almak icin. Bu konuda onlardan biri olacak. Bu evliligin devam etmesi icin esinizin degisimi Kabul etmesi ve cabalamasi gerekiyor diger yandan bu evliligin bitmesi icin sizin cesarstli olmaniz ve bu isi kafada bitirmeniz gerekiyor. Uzgunum yazdiklarinizdan hissettigim ne esiniz degismek icin ugrasir ne de siz bu evliligi bitirme kararini alabilirsiniz. Boyle size seni seviyorum bile demeyen bir adamla omrunuzu gecirirsiniz.

Özlemediginiz, sevgi görmediğiniz biriyle sırf çocukların hatrına evlilik sürdürmek ne kadar doğru?
Bu çocuklar büyüyüp bu babayı örnek alacaklar. Kız çocuğu demekki kocalar böyle şeyler yapar ben katlanayım diye, erkek çocuk da demekki koca böyle olunur diye büyüyecek. Yüreğiniz izin vermemeli buna!

Bizim millet ev arsa dükkan isinden iyi anlar,bir de kazıklamayı cok severler. Ha bir de yastık altı altınlar..Cidden buna mesai harcamak şart. Zaten bir insan 2 kez kaybediyorsa bir sorun var demektir.Tabi uzmanlaşmış kisiler var,bu is icin de özel egitimler ve kurslar var.
Bitcoin şuan daha iyi duruyor biliyorsunuzdur. Onlada ilgileniyoruz. Benim esim bu islerin delisi :) babamin bir mülkü var satacak ama satamiyor esim de ona baba evi satınca eline kalan parayi car cur etme guzel hisse senetlerine yatıralım dedi. Kendisi ilgilencek yani. Ben sahsen ugrasmam yani babamla. Ne dedi biliyor musunuz bende Ya herru ya merru ben hepsini yatırırım paramın. Ben yatirsam bankalar kurur. (Buraya dikkat) bende oyle bir şans var !! borsayla şansın ne alakasi varsa.. Hadi babam 65 yaşında da. Bu genc insanlarin bu düşüncesiz davranislari ve cahillikleri beni sinir ediyor gerçekten.

yazık ya napsin garantiye alışmış insanımız. Ev aldın mı kaybetme riski yok. Ver kiraya aydan aya gelirin olsun diyorlar. Küçük düşünce insanıyız. Çocuklara bir ev bırakma fikri işte öyle alışmışlar. Hani denir ya memur zihniyeti. Ticarete pek aklımız ermiyor. Şu anda zaten maaşı bile anında dolara çevirmek lazım yoksa ertesi güne bile eriyip gider. Bu zamanda baska neye yatirim yapilir hic bilmiyorum. Bitcoini duyuyorum ozellikle ekşi sözlükte çok populer. Ama biz bunlardan anlamadigimiz icin girismedik yoksa konu sahibinin esinin durumuna duseriz o yatirim bize olur kumar ev fiyatlarının düşmesini bekliyoruz bakalım inşaat sektörü pek iyi durumda değil

Evet ya napsinlar saf bir milletiz. Kira olayi guzel olur aslinda bir de ev almak yaşlılık icin cok iyi aslında. Simdi genciz hani bazi seyleri cok onemsemeybiliyoruz ama mesela benim kayinvalidem bende olsa alırım size ev diyor tutturmus ev ev diye. Insaat,emlak sektörü cok kötü suanda gercekten alım yok piyasa cok berbat malesef. Sizin konuyu hatirliyorum sıkıntılı bir ev vardi tesisat sorunu falan. Bizde yeni taşındık yine kira. Bizim anadan babadan gelcek kalcak evimizde yok biraz gariban kaldik sanirim bu alemde Aslında benim evim olsun bende isterim ama yatirim matirimdan ziyade yer karolari boyasi kapisi mutfagi herseyi kendi istedigim gibi yapmak icin. Bu da milletimizin gosterise meraklı oldugunu gösteren genc bir kadın yorumu oldusanirim bende olayin gorsellik boyutundayim ve ailem ve esimin yaninda boyle konusunca tip tip bakiyorlar
Oyle guzel evler var ki .alcan icini kendin yapcan aslinda ama insaattan almakta riskli müteahit e asla guven olmaz o da var

Sizi çok iyi anlıyorum. Benim eşimde at yarışından, borsadan paralar kaybetti. Elde avuçta ne varsa gitti ve değişmedi eşim. Hala da bir sürü borç var. Benimde iki çocuğum var şu anda ayrı yaşıyoruz.Destek alalım dedim kabul etmedi. Çalışıyorum ben bu acıdan şanslıyım.

Uzuldum sizin adiniza ama sanirim sizi de yipratip yoran karar verememek adım atamamak.anlattiklariniza göre bence aile terapisine gitmeniz şart.Esiniz sizin hissettiklerinizi anlayamiyor ortak bir noktada bulusamiyorsunuz.Terapi sonunda kafanız da daha net olur bitirip bitirmeme konusunda.Inş yardım almayı kabul eder esiniz Allah yardimciniz olsun

Borsa kumardir. Sans oyunudur. Ya iyi kazanirsin ya kaybedersin dibe batarsin. Yuzde 50 sansinin oldugu bisey bir kumardir.

Ailesi ailesi ailesi en sinir oldugum konu sorumsuz bi anne babadan dolayi zmaaninda engellenmemis cocuk 2 cocukmu gelin mi duzeltecek ailesine atin pası duzeltsinler ogullarini .sorum sende olsa hergun anneni arayip sikayet ederler.sonuçta senden bosansa bile sıkıntılı bi esin var yani ailesi icinde bi an once duzeltmek onlarin çıkarına.para kaybetmesi alkol Allah korusun cikmaz batakliklara girer hemen önlem alinmali ama siz yapamazsini onun aile büyükleri cozum bulmali

Aynen canım oturduğumuz evin derdi çok. Eski bir bina. Sakinleri o kadar yaşlı ki şaşarsın 90 civarı. Aslında eşim kredi cekip taşınmadan içini sıfırdan yaptirdi (buna da kiziyorum) ama işte mesela su tesisatı çok dandik kaç usta gördü düzelmiyor. Otoparkı yok ve işlek bir yer, millet kaldırımlara park ediyor, evinin önünde yer bulmak mümkün değil. Bu benim için en büyük dert. Asansörsüz dimdik merdivende alışveriş torbası, valiz indirip çıkarmak en önemsiz sorun zaten ona alıştık say say bitmez. Benim icin yatirimdan ote buyuk ihtiyac. Kira vermemek çok büyük rahatlık tabi ama insan 21. Yy.da evinde konfor istiyor. Nisanliyken bile eşimle tartışıyordum bu evi istemiyordum, kiraya mi çıkicaz diyordu. Annem bile yeni gelin hazir eve gidiyorsun iste daha ne istiyorsun kizim sesini cikarma simariklik yapma sukret dedi, sustum. Esim anne ve babasıyla konuştu burayı kiraya verip başka eve kiraya geçme, burayı satıp daha yeni ev alma gibi mantikli alternatifleri söyledi (ki onlardan ev istemiyoruz yine Kv adına olsun ama aynı şartlarda başka yere geçelim diyoruz) yok! Asla kabul etmediler. Hatta bu evde oturuyosaniz oturun yoksa kendinize istediğiniz yerde kira bakın demişler açıkça. Ben olsam evi başınıza çalın der çıkar giderim asla minnet etmem. Ama eşim çıkmıyor, burda benim de hakkım var niye bırakıp çıkayım diyor, onlar ya boş tutacak ya kiraya verecek ben başka eve kira ödiycem diyor. İçine de masraf etti tabi saf saf. Buraya mahkumuz anliycagin. Bir de gelen akrabalar vah vah yazık ne zaman yeni eve çıkıcaksınız, burda nasıl yaşıyorsunuz, bu evde bebek çok zor vs cümleler kuruyor iyice morallerim alabora. İnsanların suçu yok bizim ülkede rahatlık evle ölçülüyor. İşin gücün eğitimin ailenin durumu filan iyiyse, güzel semtte lux ev bekleniyor senden. Avrupada bulundum birkaç ülkede. Orda durum farklı. Ultra zengin olmadıkça iyi evde oturamazsın. 2+1 ufak bir evde yaşıyorsan ooo gelirin çok iyi demektir. Öğrenciysen, yeni mezunsan zaten ev neyine? Pansiyonda tek oda kiraladiysan kralsın. Burda ise yeme içme ev al. Dur bakalım ne olacak sonumuz şu inşaat sektörü bi sakinleşsin istiyorum artık, dayanıksız çürük malzemeyle gösterişli toplu konutlar yapılmasın bi bitsin. Herkes ihtiyacını görecek makul fiyatlı sağlam evler alabilsin inş

annesiyle borsa ve ickiyi ustu kapali anlatarak konustum annesi siz birbirinizi severek evlendiniz ben karisamam der gibi bi cumle kurup siz kova koca insanlarsiniz oturup konusun dedi.
kiz kardesinede herseyi anlattim eksiksiz o da aike terapistine gidin deyip cok fazka mudalrhe etmek istemedi.

Annesinin yaptığı yanlis biraz sorumsuz geldi bana .oglu sonucta ida isbirligi icinde olmali.vallahi kendini yipratma canim baksana annesinin kılı kipirdamiyor ne demek yani o sözü.sen hatan olsa anneni babani hergun ararlar yipratma kendini senin kocansa onların evladi borc yüzünden basi belaya bile girebikir nasil aile korkmuyolar mi

Yargılamıyor
Yazdıklarınızı siz de bir okuyun başkasının derdiymiş gibi
O zaman siz de sorarsınız neden 2 çocuk diye
Valla bir de bu çıktı, 'siz beni yargilayamazsiniz, niye yargiliyorsunuz?'
Moda oldu kk'de... Olumsuz yorum alan herkesin karşı cevabı 'yargılanma iddiası'...

Valla bir de bu çıktı, 'siz beni yargilayamazsiniz, niye yargiliyorsunuz?'
Moda oldu kk'de... Olumsuz yorum alan herkesin karşı cevabı 'yargılanma iddiası'...
kimse buraya yargilanmak için yazmiyor cunku yazanlarin cogu da keyfinden ya da mutluluktan yazmıyor hepsinin bi sıkıntısı var ve canı yanmış bir de siz bu sekilde can sıkıyorsunuz.

kimse buraya yargilanmak için yazmiyor cunku yazanlarin cogu da keyfinden ya da mutluluktan yazmıyor hepsinin bi sıkıntısı var ve canı yanmış bir de siz bu sekilde can sıkıyorsunuz.
Arkadaşım yargılamayın diyorsun da kocanın zaten sorumsuz bir insan olduğu evlenmeden önce belliymiş.
Üstüne evlenmişsin tamam ama aynı şekilde devam etmiş.
Sen bunun üstüne tedavi olarak çocuk yapmışsın eyvallah ona da
Ama insan hiç tedbirini almaz mı 2.çocuk için kazara oldu demiştiniz.
Kimse sizi yargılamıyor sadece bu adam kendi belli etmiş taa en başında
Hadi siz çekiyorsunuz bi şekilde de o çocukların ne günahı var deniliyor.

Bizim yorumlarımız sizin canınızı sıkacak en son şey olmalı, çok daha ciddi sorunlarınız var.
Kim olsa bu kadar sorunlu evliliğe ikinci çocuk neden? Diye sorar istemsizce...
Umarım sorunlarınızi çözmeyi başarısınız bunu en çok masum çocuklarınız için diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…