• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmalı mıyım? Kafam çok karışık

Çok çok teşekkür ediyorum ☺️ . Ailem arkamda çok şükür. Çocuğuyla 10 dakika oturup ilgilenmeyen adam canımı acıtmak için her şeyi yapar. Amin. Rabbim size de kolaylıklar versin inşallah 💐
Bir halt yiyemez, alacağı sorumluluk öyle sıradan bir sorumluluk değil. Artı özel bir çocuğu da babaya nadir verirler içiniz rahat olsun. Çünkü anne ilgisi ve şefkatini göz önünde bulundurarak bu kararı vereceklerdir. Aileniz konusunda da çok sevindim 😊Tşk ederim cümlemize inşallah 🩵

Dün duruşmamız oldu. Çok şükür bitti bu iş. Çocukların velayeti bende kaldı. Fakat yaz tatilinde 1 ay yatılı almasını uygun gördü hakim. Büyük kızımın eğitimleri var desem de kabul etmedi. Şimdiden oturdu içime acısı. Neredeyse 20 saatlik yola nasıl göndereyim evlatlarımı bir aylığına 😔

Dün duruşmamız oldu. Çok şükür bitti bu iş. Çocukların velayeti bende kaldı. Fakat yaz tatilinde 1 ay yatılı almasını uygun gördü hakim. Büyük kızımın eğitimleri var desem de kabul etmedi. Şimdiden oturdu içime acısı. Neredeyse 20 saatlik yola nasıl göndereyim evlatlarımı bir aylığına 😔
Hiç öyle düşünmeyin o da babası sürekli siz bakacaksiniz her türlü sorumluluk sizin olacak biraz sizinde dinlenmeye ihtiyacınız olacak

Sevindim sizin adınıza evliliğiniz sizi çok yıpratmis. Hakkınızda hayırlısı olsun. 2 kız çocuğuna baba tek başına 1 ay bakabilir mi? Banyo, tuvalet ihtiyaçlarını nasıl olucak.

Sevindim sizin adınıza evliliğiniz sizi çok yıpratmis. Hakkınızda hayırlısı olsun. 2 kız çocuğuna baba tek başına 1 ay bakabilir mi? Banyo, tuvalet ihtiyaçlarını nasıl olucak.
Teşekkür ederim,tek başına olmayacak. Annesi babası da orada olacak

Back
X