- 10 Temmuz 2023
- 411
- 941
- 18
- Konu Sahibi karamel2001
Böyle adamlara Çocuklarını da al git deyince hemen geri çekiliyorlar merak etmeyin bu onlar için boşanmama blöfü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lafa gelince hepsi öyle arkadaşım. İş ciddiye binince çocukları sen istemesen de zorla verir.Ona baksan çocukları için ölüyor,lafa değil icraata bakarım ben.
Yok alır çocukları da ben verir miyim acabaBöyle adamlara Çocuklarını da al git deyince hemen geri çekiliyorlar merak etmeyin bu onlar için boşanmama blöfü
Amin boşanma davasını açtık zaten. İnşallah hakkımızda hayırlısı olurÇok üzüldüm okuyunca allah güç sabir ve kolaylık versin .
Hakkınızda hayırlısı olsun. Böyle varken yok biriyle evli olmaktansa boşanmak daha iyidir. Hayat size daha güzellerini yaşatsın.Amin boşanma davasını açtık zaten. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur
Çok teşekkür ederim,aminHakkınızda hayırlısı olsun. Böyle varken yok biriyle evli olmaktansa boşanmak daha iyidir. Hayat size daha güzellerini yaşatsın.
Her ay yaptığı gibi para gönderecekBoşanırsanız gelir durumunuz nasıl olacak peki
Allah yardımcınız olsun. Benim de özel bir çocuğum var. Yaşadıklarınızı çok iyi anlıyorum. Bende şiddet ve aldatma olduğu için ben ayrıldım ama özel bir çocuğu büyütmek için yeterince desteğiniz var mı ? Hem ekonomik hem de çevre desteğine çok ihtiyacınız olacak. Erkekler boşandıktan sonra çocuklarından da boşanıyorlar. Umarım eskiden gönderdiği parayı göndermeyi kabul eder zira erkekler eşlerini parayla cezalandırmaya bayılıyorlar. Umarım kolaylıkla halledersin
Eşinizde vicdan olmadığı belli. Söze inanmayın, haklarınızı kağıda dökün.Çok teşekkür ederim,Allah size de kolaylık versin. Konuştuk hepsini her ay yatıracak ,yapmazsa da kendi vicdanına kalmış artık. Tek bildiğim şey artık bu evliliği sürdürmek istemediğim.
Bir evlilikte kadın ne kadar uğraşırsa erkek te o kadar sorumsuz oluyor. Uzman yardımı tabii ki almalisiniz. Ayrıca gorumcelere ayrı uyuz oldum. Ben de gorumceyim. Ne haddime ki gelinimize x i yorma o çalışıyor bize anlat diyeceğim. O zaman ailenin ne anlamı kalıyor ki. Benim erkek kardeşim de çok sorumsuzdur. Boşanma aşamasına geldiler biz gorumceler olarak hep gelinimizi destekledik kardeşimize kızdik o da dedi ki çocuğu alırım. Ama alsa ne yapacak ne bakabilir ne ilgilenebilir. Ayrıyken kızını alırdı annemin yanina bırakırdı genelde çoğu şeyiyle annem ilgilenirdi. Bu erkekler kadınlar olmadan bir hic ler gerçekten. Kendi çoraplarıni bile toplamaktan aciz insan çocuk mümkün değil bakamaz.Merhaba arkadaşlar. 13 yıllık evli 2 çocuk annesi bir kadınım. Eşimle evlendiğimiz andan beri anlaşmazlıklarımız sürekli oldu. Büyük küçük kavgalar. O kavgaları bir şekilde aştık. Boşanmanın eşiğinden döndüğümüz de oldu. Eşimi çok sevdiğim için hep çabaladım. Büyük kızım otizmli. Eşim sözde çocuklarına çok düşkündür. Ama lafta. Eve geldiğinde bir iki şakalaşır yemeğini yer kulaklıklarını alıp yatak odasına gider. Kafası ses kaldırmıyormuş. İşi çok yorucuydu. Ona bağlıyordum. Ama istifa edip bir süre boşta kalınca yine aynı davranışları sergiledi. Kızımın bir sorununu söyleyince hemen psikolojisi bozulur. 3 tane görümcem var. Ararlar zaten çalışıyor onun canını sıkma bize söyle ne varsa diye. Ben de anneyim uğraşıp duruyorum. O ise hemen bunalımlara girer. Bu çocukla daha iyi ilgilen. Çocukta gerileme görüyorum. Ama maşallah kendi bir şey yapmaz. Elin iyisidir ama. Herkes onu çok sever. Sen bu çocuk için üzülmüyorsun,ağlamıyorsun falan der. Üzülerek sorunlar çözülse keşke. Uzman yardımı alalım dediğimde anne olarak daha iyi ilgilenebilirsin der. Benim de tıkandığım anlar oluyor haliyle. Otizmli çocuk anneleri iyi anlar beni. Bir kavgamızda ailesini arar sürekli. Yani uzun lafın kısası kendi bir şey yapmayıp benim anneliğimi eleştirir. Onun görevi para kazanmak benimki çocuklarla ilgilenmekmiş. Oturup bir oyun oynadığını görmedim çocuklarıyla. Ama milletin derdi için saatlerce telefon görüşmeleri yapar. Ben çok soğudum bu davranışlarından. Ne yapsam yaranamıyorum. Patladığım zamanlarda da geçimsiz ben oluyorum. Şimdi yaşadığımız yerde iş imkanı olmasına rağmen başka şehirde çalışıyor. Sebebini maaşın daha yüksek olmasını gösteriyor. Ama ben içten içe uzak kalmak istediğini hissedebiliyorum. Zaten birbirimizden o kadar uzaklaştık ki böylesi daha iyi geliyor. Benim asıl sorum boşanma gibi bir durumda çocukları almak için her şeyi yapacaktır. Alabilir mi? Ben çalışmıyorum çünkü kızım çok özveri isteyen bir çocuk. Kimseye bırakıp düzenini bozmak istemiyorum. Her kavgamızda alacağını söyledi bu güne dek
Dediklerinizin hepsine harfiyen katılıyorum. Bakamazlar tabi lafla peynir gemisi yürümez. Çok yoruldum artık,bir sorun çıkmadan bu iş biter inşallahBir evlilikte kadın ne kadar uğraşırsa erkek te o kadar sorumsuz oluyor. Uzman yardımı tabii ki almalisiniz. Ayrıca gorumcelere ayrı uyuz oldum. Ben de gorumceyim. Ne haddime ki gelinimize x i yorma o çalışıyor bize anlat diyeceğim. O zaman ailenin ne anlamı kalıyor ki. Benim erkek kardeşim de çok sorumsuzdur. Boşanma aşamasına geldiler biz gorumceler olarak hep gelinimizi destekledik kardeşimize kızdik o da dedi ki çocuğu alırım. Ama alsa ne yapacak ne bakabilir ne ilgilenebilir. Ayrıyken kızını alırdı annemin yanina bırakırdı genelde çoğu şeyiyle annem ilgilenirdi. Bu erkekler kadınlar olmadan bir hic ler gerçekten. Kendi çoraplarıni bile toplamaktan aciz insan çocuk mümkün değil bakamaz.
Konuyu yeni sanıyordum. Son yorumları okuyunca çok şaşırdım. Nasıl boşanma Aşamasina geldiniz. Yani is o raddeye nasıl geldi hemen. Hakkınızda hayırlısı olsun.Dediklerinizin hepsine harfiyen katılıyorum. Bakamazlar tabi lafla peynir gemisi yürümez. Çok yoruldum artık,bir sorun çıkmadan bu iş biter inşallah
Çok büyük kavga ettik,yılların birikimi bir de. AminnKonuyu yeni sanıyordum. Son yorumları okuyunca çok şaşırdım. Nasıl boşanma Aşamasina geldiniz. Yani is o raddeye nasıl geldi hemen. Hakkınızda hayırlısı olsun.