Her çocuk yaptığında severim diye düşünmüş olabilirSevmediğin adamla evlenip üç çocuk yapana kadar aklına gelmedi mi ne işim var bu adamla diye?
Sevmiyorsanız tabiki boşanmanız gerekiyor.Merhaba buraya ilk defa bir konu açıyorum. Kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki fikirlerinize ihtiyacım var 32 yaşındayım biri 13 ikisi 7 yaşında üç çocuk annesiyim. Eşimi sevmiyorum sanırım evlendiğimden beri koca manasında hiç sevmedim. Kötü bir insan değil iyi bir baba bile sayılır. Ama kesinlikle iyi bir koca değil. Sebepleri uzunca sıralanabilir ama benim esas katlanamadığım nokta onu sevmiyor oluşum(gözüm görmek istemiyor o derece) onun sevip sevmediği konusunda da çok emin değilim bir yanlışı olmuyor bana ama sevdiğine dair herhangi bir gösterme teşebbüsü de olmuyor. İki ev arkadaşı gibiyiz uzunca senelerdir ikimizde çok agresifiz bizi birada tutan tek bağ çocuklar şu an. Çocuklar için bu duruma katlanıyor olmak ne kadar mantıklı bilmiyorum. Çalışan bir kadınım boşanmayı düşünmeli miyim?
Çok afedersiniz de bir tabur çocuk yapınca mi aklınız başınıza gelecek? Gözüm görmek istemiyor falan ne kötü ağır tabirler. Evlendiğinden beri koca diye sevemediğin adamla neden evlendin?Merhaba buraya ilk defa bir konu açıyorum. Kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki fikirlerinize ihtiyacım var 32 yaşındayım biri 13 ikisi 7 yaşında üç çocuk annesiyim. Eşimi sevmiyorum sanırım evlendiğimden beri koca manasında hiç sevmedim. Kötü bir insan değil iyi bir baba bile sayılır. Ama kesinlikle iyi bir koca değil. Sebepleri uzunca sıralanabilir ama benim esas katlanamadığım nokta onu sevmiyor oluşum(gözüm görmek istemiyor o derece) onun sevip sevmediği konusunda da çok emin değilim bir yanlışı olmuyor bana ama sevdiğine dair herhangi bir gösterme teşebbüsü de olmuyor. İki ev arkadaşı gibiyiz uzunca senelerdir ikimizde çok agresifiz bizi birada tutan tek bağ çocuklar şu an. Çocuklar için bu duruma katlanıyor olmak ne kadar mantıklı bilmiyorum. Çalışan bir kadınım boşanmayı düşünmeli miyim?
Sevmedigin adamdan 3 cocugu nasil yaptin ablacim?Merhaba buraya ilk defa bir konu açıyorum. Kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki fikirlerinize ihtiyacım var 32 yaşındayım biri 13 ikisi 7 yaşında üç çocuk annesiyim. Eşimi sevmiyorum sanırım evlendiğimden beri koca manasında hiç sevmedim. Kötü bir insan değil iyi bir baba bile sayılır. Ama kesinlikle iyi bir koca değil. Sebepleri uzunca sıralanabilir ama benim esas katlanamadığım nokta onu sevmiyor oluşum(gözüm görmek istemiyor o derece) onun sevip sevmediği konusunda da çok emin değilim bir yanlışı olmuyor bana ama sevdiğine dair herhangi bir gösterme teşebbüsü de olmuyor. İki ev arkadaşı gibiyiz uzunca senelerdir ikimizde çok agresifiz bizi birada tutan tek bağ çocuklar şu an. Çocuklar için bu duruma katlanıyor olmak ne kadar mantıklı bilmiyorum. Çalışan bir kadınım boşanmayı düşünmeli miyim?
Yahu salonda böcek görse daha az iğrenme betimlemesi yapar. Kocasından evlendiği günden beri bu kadar tiksinen , çalışan iş güç sahibi kadının konuya bak şaka gibiHer çocuk yaptığında severim diye düşünmüş olabilir
Sorun sanırım evlendiginden beri sevmiyormuş.İlk günden adama karşı bir fikri varmış Arkadaşlar ilk günden sevmediğin adama neden 3 çocuk diyorlar.Diger anlamda size katılıyorum, zamanla bir şeyler tükenir normaldir.Erken yaşta düşünülmeden yapılan bir evlilik…. Sonra rüzgarda savrulan bir yaprak gibi toplum normlarına uygun olsun diye iki gebelik…. Olabilir bence insan fark etmeden hayat savurur düşünmeden hayati kararlar alınabilir hatta çocuk yapılabilir. Burda dalga geçen herkes zannetmiyorum günlerce düşündü evlendi ebeveyn olmak istedi. Çocuklar büyüdü kadın döndü kendine, içine baktı. Biraz destek ve dışardan bir göz istiyor. Bı zamana kadar ölçmediniz biçmediniz şimdi kendinize sorun ben ne istiyorum diye. Kalp yolunu bulur. Buradakilerin söyledikleri sizi tanımadıkları için havada kalacak.
Evlendiğimden beri koca olarak sevmiyorum diyoErken yaşta düşünülmeden yapılan bir evlilik…. Sonra rüzgarda savrulan bir yaprak gibi toplum normlarına uygun olsun diye iki gebelik…. Olabilir bence insan fark etmeden hayat savurur düşünmeden hayati kararlar alınabilir hatta çocuk yapılabilir. Burda dalga geçen herkes zannetmiyorum günlerce düşündü evlendi ebeveyn olmak istedi. Çocuklar büyüdü kadın döndü kendine, içine baktı. Biraz destek ve dışardan bir göz istiyor. Bı zamana kadar ölçmediniz biçmediniz şimdi kendinize sorun ben ne istiyorum diye. Kalp yolunu bulur. Buradakilerin söyledikleri sizi tanımadıkları için havada kalacak.
Sevmiyorsan yapacak bişey yok ama o adamın ve en onemli 3 çocuğun günahı ney ki? Sevdim evlendim sonra sebepler oldu desen neyse de niye yaptın bu kötülügü hem kendine hem onlaraMerhaba buraya ilk defa bir konu açıyorum. Kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki fikirlerinize ihtiyacım var 32 yaşındayım biri 13 ikisi 7 yaşında üç çocuk annesiyim. Eşimi sevmiyorum sanırım evlendiğimden beri koca manasında hiç sevmedim. Kötü bir insan değil iyi bir baba bile sayılır. Ama kesinlikle iyi bir koca değil. Sebepleri uzunca sıralanabilir ama benim esas katlanamadığım nokta onu sevmiyor oluşum(gözüm görmek istemiyor o derece) onun sevip sevmediği konusunda da çok emin değilim bir yanlışı olmuyor bana ama sevdiğine dair herhangi bir gösterme teşebbüsü de olmuyor. İki ev arkadaşı gibiyiz uzunca senelerdir ikimizde çok agresifiz bizi birada tutan tek bağ çocuklar şu an. Çocuklar için bu duruma katlanıyor olmak ne kadar mantıklı bilmiyorum. Çalışan bir kadınım boşanmayı düşünmeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?