Boşanmalı mıyım?

İnsan bazen lal oluyor. Bizi bir arada tutan tek bağ çocuk diyip sonra da boşanmalı mıyım diye sormak..

Bunca yıl sevmediğiniz koca ile neden devam ediyorsunuz sevmediğinizi 3 cocuktan sonrami anladınız ilk cocuktan sonra bosana bilirdiniz.... Ben sevmedigim adamla sevişip 3 çocuk yapmazdım

Yahu salonda böcek görse daha az iğrenme betimlemesi yapar. Kocasından evlendiği günden beri bu kadar tiksinen , çalışan iş güç sahibi kadının konuya bak şaka gibi
Üretebilen ürüyor durduramıyoruz efendim

Annemin kiracısı da böyle. Kadının iki kızı var kocasını sevmiyormuş adamı evden yolladı. Şimdi mi fark ettin sevmediğini. Yoksa annemin kiracısı mı bu

Gözünüzün bile görmek istemediği adamı, yatakta nasıl kabul edebiliyorsunuz? Görücü usulü ile mi evlendiniz, severim diye mi düşündünüz?

Sorunuzun cevabına gelecek olursak, tabii ki boşanmalısınız. Sevginin olmayışı da çok geçerli bir sebep, yüzünü görmek istemediğiniz adamla bir ömür geçer mi? Aşk ve sevgi olmadan geçen her gün kayıptır, siz bu evliliğe devam edince madalya vermeyecekler değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…