• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmalı mıyım

Aile danışmanı terapist vs kabul etmiyor. Hadi yine de zorla gitti diyelim gitmezde hadi gitti kim ne derse desin Dr. Beni %100 haklı da bulsa onun için kendisi haklı onun kültür yetiştirme tarzına göre en doğru kendisi. bu konuda çok tartıştık değişmiyor. Doğu kültürü ataerkil zihniyetle yetişmiş ben onu değiştiremem bu yaştan sonra...
nişanlıyken böyle değilmiydi karışmıyomuydu size evlenincemi değişti

yani insan bu yaşlarında giyinip bu yaşlarında gezemeyecekse ileride değişmesinin de çok bir önemi kalmıyor bende
4 yıldır evliyim, 28 yaşındayım evli olmam istediğimi giymemi ve istediğim yere gitmeme engel olmadı hiçbir zaman.. gayet sosyal bir insanım. eşim de öyle. bu kadar kıskançlığı ben sadece kusur olarak görebiliyorum. evliliğin temelinde zaten güven vardır. ben şehir dışına ve ya aileme giderken de bana güvenmeyen adam bir zahmet yanımda olmasın.
Çok haklısın ben 20 li yaşlarımın en güzel zamanlarını bu baskı ile geçirdim ve herşey içinde kaldı. Şimdi ayrıldım özgürüm derken evden çalışma etkisiyle kilo aldım ve hiç bir giydiğimi yakıştırmıyorum o güzel yaşlara bi daha döneniyoruz

Sizi anlıyorum.maalesef bu tarz sorunlu insanları çok güzel sevebiliyoruz kadınlar olarak.haketmiyorlar aslında ama seviyoruz yani.bir de bu ilişki biterse bir daha böyle ciddi bir ilişki yaşayamazsam endişesi de vardir tabi.vakit nasıl geçecek ? ileride pişman olur muyum? Bir daha düzenli bir ilişki yaşayabilecek miyim? Boşluğa düşersem ne yapacağım.tüm bunlar işin içinden çıkılmaz bir hâle sokuyor.
Kesinlikle.. yorumları,burada hemfikir arkadaşları gördükçe haklı olmanın verdiği bir güç geliyor fakat eşimin değişmeyeceğini bilmek ama yinede seviyor olmak inanın beni çok çıkmaza sürüklüyor 😞

Giysi konusuna hadi neyse diyebilir miyiz. Çok bunaltıcı oluyır herşeyi didik didik etmeleri insan ne giyeceğini şaşırıyor yada üstüne yakıştıramıyor

Bazi kadinlar giysi konusunda kapalı giyinmeye meyilli oluyor. Ben kabul edemem ama bi baskasi icin sorun olmayabilir ya da orta yolu bulabilirler.

ne olur mesela ailenizde 1 değil de 2 gün kalsanız onu dinlemeyip.
yani 1 gün kal deyince geri mi dönüyorsunuz?
ablanızla yaptığınız planı uygulasanız ne olur?
siz izin verdiğiniz için size yasaklar koyuyor.
evlenmek için imza attınız kölelik sözleşmesi yapmadınız.
kılığa kıyafete bu kadar ince takılan adamların gözleri başka kadınlardadır. kendisi baktığı için size bakılacağını düşünüyor.
çalışma konusuna gelince çalışmayın ki ona bağımlı olun gözünüz açılmasın. bir iki de çocuk yaptınız mı iş yok güç yok eliniz kolunuz bağlansın.
Konu sahibi seviyorum diyor ama adam iyi niyetli değil.sadece sosyal hayat kısıtlaması olsa düşünülebilir.

Bu kadar değildi. Evlendikten sonra çok daha fazla oldu nişanlı iken böyle olacağını bilseydim baştan yola cikmazdim belki ama şimdi velilik yıkmak bu kadar kolay değil bilemiyorum çok zor geliyor
bende o yüzden sordum nişanlıyken nasıldı diye benim kızımda yeni evli bekarken istediği gibi giyiniyordu biz anne baba olarak çok karışmadık rahat büyüdü evlenince eşi çok dar ve kısa giymesini istememiş ama güzellikle oda da kırmadı ama başka şekilde kesinlikle hiç bi yere gitmesine karışmaz helede bizimle olursa asla evlerimiz çok yakın yürüme mesafesindeyiz istediği zaman bizde yatmayada gelir kızım çok şükür şimdi 2 aylıkta torunum var inşallah orta yolu bulursunuz

aldatma, sapıklık ve iktidarsızlık sebepleri dışında genelde boşan yazmam ama boşan kardeşim. kıskançlık dozunda güzeldir- tutku verir ilişkiye. ama ne zaman senin sınırlarına girdi özgürlüğünü kısıtladı o zaman tehlikelidir. Siz muhabbet kuşumusunuz da bu kafese mahkum ediliyorsunuz?

bende o yüzden sordum nişanlıyken nasıldı diye benim kızımda yeni evli bekarken istediği gibi giyiniyordu biz anne baba olarak çok karışmadık rahat büyüdü evlenince eşi çok dar ve kısa giymesini istememiş ama güzellikle oda da kırmadı ama başka şekilde kesinlikle hiç bi yere gitmesine karışmaz helede bizimle olursa asla evlerimiz çok yakın yürüme mesafesindeyiz istediği zaman bizde yatmayada gelir kızım çok şükür şimdi 2 aylıkta torunum var inşallah orta yolu bulursunuz
Ne güzel Allah analı babalı büyütsun inşallah. Ailemle kalmama bile kızıyor problem ediyor bilemiyorum değiştirebilir miyim elimden geldiğince değiştirmeye çalışacağım artık son çare boşanmak olacak bakalım...

aldatma, sapıklık ve iktidarsızlık sebepleri dışında genelde boşan yazmam ama boşan kardeşim. kıskançlık dozunda güzeldir- tutku verir ilişkiye. ama ne zaman senin sınırlarına girdi özgürlüğünü kısıtladı o zaman tehlikelidir. Siz muhabbet kuşumusunuz da bu kafese mahkum ediliyorsunuz?
Öyle valla bakalım artık bir şeyler daha deneyeceğim eğer bir ışık bulamazsam son çare kacinilmaz gibi görünüyor o da boşanmak

Ne güzel Allah analı babalı büyütsun inşallah. Ailemle kalmama bile kızıyor problem ediyor bilemiyorum değiştirebilir miyim elimden geldiğince değiştirmeye çalışacağım artık son çare boşanmak olacak bakalım.
ailen ne diyo onlarda üzülüyolardır mutlaka bende bi anneyim kızımla her fırsatta beraber olmak istiyorum doğal olarak
Allah yardımcın olsun doğru karar vermen için

Ne güzel Allah analı babalı büyütsun inşallah. Ailemle kalmama bile kızıyor problem ediyor bilemiyorum değiştirebilir miyim elimden geldiğince değiştirmeye çalışacağım artık son çare boşanmak olacak bakalım...
Ailenizde kalmanıza kızınca ne diyor mesela? Mantklı ne sunulabilir böyle bi durumda merak ettim.. bunca yıl ailenizde kaldnz sonucta .. bazı adamları anlamak cdden mümkün değil

Niye gidiyorsun napcan annene gidip vs gibi sözler işte gitmek istiyorum diyorum deyince de beni yalnız bırakıyorsun vs gibi sözler söylüyor bu kaç kez inadına gittim ama çok sürat yapti filan burnumdan getirdi sen benle ilgilenmiyorsun vs gibisinden

Yaş farkı yok yaşıtız. Terapiye negatif bakıyor kaç kez gidelim dedim kabul etmedi. İkna etmeyi ve ilişkimizi kurtarmayı çabalıyorum ama artık bir çarem kalmadığını düşünüyorum ne yapsam değişmiyor. kafam çok karıştı gerçekten ne yapacağımı şaşırdım
:D kendimden örnek vereyim sevgiliyken eşim bustiyerimi beğenmemişti . çok dekolte bulmuştu aaa öylemi aşkım ya hemen değiştireyim dedim ve daha kısa ve dekoltesi olan bir bustiyer giydim . bir daha ağzını açamadı 4 yıldır evliyim . karışmıyor tabi ben bir arkadaş ortamında ortaya şöyle bir laf atmıştım sevgiliyiz yine mevzu giyimden açıldı " bu zamana kadar giydiğim kıyafete babam karışmadı . kimsede giydiğim kıyafede burnunu sokamaz " dedim aldı mesajı :D

:KK70: kendimden örnek vereyim sevgiliyken eşim bustiyerimi beğenmemişti . çok dekolte bulmuştu aaa öylemi aşkım ya hemen değiştireyim dedim ve daha kısa ve dekoltesi olan bir bustiyer giydim . bir daha ağzını açamadı 4 yıldır evliyim . karışmıyor tabi ben bir arkadaş ortamında ortaya şöyle bir laf atmıştım sevgiliyiz yine mevzu giyimden açıldı " bu zamana kadar giydiğim kıyafete babam karışmadı . kimsede giydiğim kıyafede burnunu sokamaz " dedim aldı mesajı :KK70:
Herkesin olaylara verdiği tepki farklı oluyor maalesef senin yaptığını eşin tolere etmiş olabilir ama benimki etmez bende inada bindirirsem daha büyük tartışirdik. Bu bana pek etkileyici bir çözüm gibi gelmedi

Herkesin olaylara verdiği tepki farklı oluyor maalesef senin yaptığını eşin tolere etmiş olabilir ama benimki etmez bende inada bindirirsem daha büyük tartışirdik. Bu bana pek etkileyici bir çözüm gibi gelmedi
ama erkeklerde hep elini verirsen kolunu kaptırırsın tolerans toleransı doğurur . sıkıntı yaşanır . bir cinnet her şeyi çözer

Eşimin ailesi de çok baskıcı bi Zihniyet onlardan öyle görmüş doğru olan bu sanıyor. Artık bir karar vereceğim ama yinede yorumlar için teşekkürler
Koskoca adamlar, ya da kadınlar kendi hayat görüşünü, doğrusunu, yanlişını oturtsun bir zahmet.ben de çok muhafazakâr bir ailede yetiştim ama aramızda hayat tarzı ve dünya görüşü açısından en ufak bir bağlantı bile yok.kendi ahlakımı, yaşam tarzımi, bakiş açımı kendim oluşturdum.bence bahane değil bu.çocuk değiliz ki.ölçüp, biçecek aklımız var.bu erkekler genel olarak sağlıklı düşünemiyor zaten genelde.hepsinde belli seviyede falsolar var.

Back
X