Boşanmali miyim

Psikolog Esra ezmeci iletişim varsa aldatmadır diyor. Yani aldatılmışsın. Ben aldatılınca boşandım. İlla yatakta mı yakalayalım hem de el kadar bebemizle o ahlaksızların peşine mi düşelim.
Sadakat başka birşey. Zorla olmuyor varsa vardır yoksa yoktur. Herkes isterse eşini aldatabilir o ortamı çabucak elde edebilir. Ama sadakatli ve ahlaklı insanlar o durumun kenarından bile geçmez

Biz altı yıllık evliyiz eşim benim hamilelik sürecinde hep bayanlarla yazisti hep yakaladım ama selam naber gibi şeyler sonrasında yine böyle yakaladım maalesef en son bayadir yapmiyodu Instagram hesabıni buldum busefer kadinlarla cinsel muhabbetler askimlar buluşma planları filan yakaladım hep sorduğumda bu bende hastalık oldu diyo kızlar boşanmali miyim ailem arkamda destek her zaman ama annem duysa rahatsizlanir ben napayım anlatacak kimsem yok Allah rızası için bana yardımcı olun hiç iyi değilim
Yoo kulağını çek yeter.

Evlenirken hastalıkta sağlıkta birbirimize destek olmalıyız. Eğer siz eşinize inanıp bunun bir hastalık olduğunu düşünüyorsanız o kadınlarla buluşması için lütfen yardımcı olun. Çünkü hastalığının tek tedavi yöntemi bu yani başkalarıyla seks yapması.

Biz altı yıllık evliyiz eşim benim hamilelik sürecinde hep bayanlarla yazisti hep yakaladım ama selam naber gibi şeyler sonrasında yine böyle yakaladım maalesef en son bayadir yapmiyodu Instagram hesabıni buldum busefer kadinlarla cinsel muhabbetler askimlar buluşma planları filan yakaladım hep sorduğumda bu bende hastalık oldu diyo kızlar boşanmali miyim ailem arkamda destek her zaman ama annem duysa rahatsizlanir ben napayım anlatacak kimsem yok Allah rızası için bana yardımcı olun hiç iyi değilim
Boşan tabi...

Kocanız çok hasta evet bakırköy ruh ve sinir hastalıklarının kapısına bırakın ve hemen boşayın..kuş gibi hafif hissedeceksiniz :KK66:

Boşanmadığınızda içiniz alacak mı yüzüne bakabilecek misiniz sarılabilecek misiniz yemek yiyebilecek misiniz?
Bu iç dinamikleri sağlamadığınız sürece de adı evlilik olmayacağına göre...

Bana lütfen kızmayın ama bu bizim ülkemizde hastalik oldu artık.
Canı sıkılan, kadın erkek herkes internetten yeni biriyle tanışmaya çalışıyor.
Bağımlılık, yeni biri, next next...
İlgi bulamayan, canı sıkılan evli kadınlar
İlgiyi çok bulan, canı sıkılan evli erkekler
Bu ikisi arasında sürekli dönüyor bu
Bekarlar yemin ederim bunun 1%100 ini yaşamıyor.
Bence uğraşmaya değmez, çocuk varsa boşanmaya da değmez.
Seviyorsanız boşanım, sevmiyorsaniz boşverin zavallı ne yaparsa yapsin

Kusura bakmayın da kimse canı sıkılıyor diye internet sevgili aramıyor. Bildiğiniz arayışta.
Adam kadınlarla buluşma ayarlıyor. Böyle giderse anlaşacağı, enerjisinin tuttuğu birini bulursa konu sahibini arkasına bakmadan o boşayacak.

hastalık mı? bu nasıl rezil bir savunmadır ya.
herifin sevgisi ilgisi bitmiş belliki. neden onun işini göresiniz aynı evde kalasınız? aynı evde olmaya dahi tahammül edilmez bunun gibilerine. gitsin o yazıştıklarından biriyle yaşasın.

Nedense hep erkekler muzdarip oluyor aldatma hastalığından ya. Siz yapın bakalım hastalık dinliyor mu yoksa çırılçıplak kapının önüne mi konuyorsunuz oynat bakalım.

Ben 2.ci bebeğime 7.5 aylık hamileyken terk edildim ve bebeğimi doğumda 1 de 9 günlükken gördü.3.5 ay boyunca kızımı aramadı bile.o bu arada o kadar çok kadını takibe aldı,hepsini sosyal medyasinda gördüm.3.5 ayın sonunda boşanma davası açtım.sonra geldi yalvardı sabaha kadar ağladı kızım için affettim.kizim tam babam eve geliyor artık güvenini kazanmisken şimdi yine ayrı sürece girdik.15 gün sonra boşanma davam var.vijdanim aklım rahat ama çocuklarım için üzülüyorum tabiki,yapcak bişi yok keşke hiç affetmeden bosansaymisim.önumdeki yol süreç nasıl olucak bilmiyorum ama çoğu kadın kaç çocukla bunu başarmış bizlerde basarabiliriz.1 kere olunca arkası geliyor.yani anlicagin duzelseniz bile yine bu sereci ertelemis oluyorsunuz.tabi sizin hayatınız sizin seçiminiz.

Ben 2.ci bebeğime 7.5 aylık hamileyken terk edildim ve bebeğimi doğumda 1 de 9 günlükken gördü.3.5 ay boyunca kızımı aramadı bile.o bu arada o kadar çok kadını takibe aldı,hepsini sosyal medyasinda gördüm.3.5 ayın sonunda boşanma davası açtım.sonra geldi yalvardı sabaha kadar ağladı kızım için affettim.kizim tam babam eve geliyor artık güvenini kazanmisken şimdi yine ayrı sürece girdik.15 gün sonra boşanma davam var.vijdanim aklım rahat ama çocuklarım için üzülüyorum tabiki,yapcak bişi yok keşke hiç affetmeden bosansaymisim.önumdeki yol süreç nasıl olucak bilmiyorum ama çoğu kadın kaç çocukla bunu başarmış bizlerde basarabiliriz.1 kere olunca arkası geliyor.yani anlicagin duzelseniz bile yine bu sereci ertelemis oluyorsunuz.tabi sizin hayatınız sizin seçiminiz.
Atalarımız hep doğru demişler
Teşbihte hata olmasın; köpek b.k yemekten vazgeçmez.
Bir kere affettin mi devamı da geliyor sizde olduğu gibi.
Allah yardımcınız olsun sizin de🌷

Şu annem babam hastalanır kafasından bi çıkın, anne babalar da artık bu manipülasyonlardan vazgeçsinler. Burda senin sıkıntın var, sana destek olmalılar, sen hastalanma diye uğraşmalılar, kendi derdini bırakıp annenin veya başka birinin derdine mi düşeceksin? Annen elbette çok üzülür, evladısın ama öncelik sensin, önceki bebeğin şu durumda, kimse lütfen ayılıp bayılıp kendini öne atmasın.

Back
X