- 18 Ekim 2025
- 65
- -4
- 1
- Konu Sahibi venacavacaudalis
-
Aranızda başka ne yaşanıyor bilemem ama konuda sizi haklı bulacak bir şey aradım fakat bulamadım. Siz artık onu seviyorsunuz gibisiniz.
sevmiyor demek istediniz sanırım evet soğudum cidden geçmişte olanları hatta sevgili iken hiçbirini aşamıyorum
Lütfen eşinizi bırakmayın ne siz gidip bir başkasının hayatını karartmayın nede eşiniz. Bulmuşsunuz ne güzel birbirinizi. Böyle saçma sapan bir çift birbirinden ayrılmamalı.iyi akşamlar hanımlar, benim problemlerim var ve size danışmak istiyorum.
Öncelikle 2 yıldır evliyim evlilik sürecim inanın çok zorluydu eşim evlenmeden önce gereksiz trip atan küsen her şeyde sorun çıkaran biriydi ama gelip gönlümü alırdı bide evlilik sürecim çok sıkıntılıydı ailemden kaynaklı biraz apar topar oldu.
hadi bunlar sorun değil de evlendikten sonra da gereksiz alınganlıklar ikimizde de var benim de onun da devamlı bi kavga tartışma halimiz beni bıktırıyor ama maalesef şu an işsizim KPSS'ye çalışıp atanmak istiyorum inanın iş bulamıyorum özelde bu yüzden şu an aile evine dönemem annem zaten ben haklıydım diye söylenir ayrıca kendi evimde her şeyim her türlü imkanım var bu rahatı bozmak istemiyorum ama işte aması var gurur onurum kalmadı
genel bilgilerden sonra size şunu söyleyeyim biz tartışınca ikimizde kendimizi kaybediyoruz hakaretler geber gitler bela okumalar havada uçuşuyor ben de masumum diyemem her şeye surat astığım oluyor bunun üzerine eş kişisi delirip avazı çıktığı kadar bağırıyor sevmiyorsan git zorla mı tutuyorum vs.
bugün çok kötü tartıştık bir sorun oluyor tamam bana güzellikle geliyor ama ben ona sarılmak iyi davranmak istemiyorum bu sefer tartıştıkça kükreme ler beni mutsuz ediyorsunlar dolap kapı vb yerlere vurmalar sonra aradan zaman geçince insan biraz adım atar güler vs demeler ama istemiyorum onu resmen öldürmek istiyorum bazen mutlu anlarda zarar da veriyorum ki iyiyken bişi yapmaz
daha önce olan 1 sene önceydi tartışmada da hatta büyük bir kavgaydı birden büyüdü evden gitmek istedim ama geri dön çektim kollarımı sıktı ben ona vurdum o da vurdu tamam hafifçe ama erkek gücü sonuçta gitti ailesine anlattı normalde başka şeyleri anlatmaz neyse işte ben başkasını bulurdum sen olmasaydın dedim bunu çarpıttı salakça anlattı ailesine falan hakaret ettim bunları duydular telefonda bu tarz şeyler oldu
ama inanın gidicek yerim yoktu annemle küstük yeni barıştık artık tahammülüm sıfır ama rahatım iyi her istediğimi yapar alır gerçi işte tartışınca hemen lafını yapar o ayrı
benim hiçbir şey istediğim gibi olmuyor mesleğim de pişmanım evlilikte aynı ben bunu layık görmüyorum gerçi herkeste sorunlar var başkası olsaydı da sanırım sorunlar olurdu
iyiyken bende iyiyim ve mutluyum ama inanın evde olmak beni bitiriyor halk eğitimde kurslara başvurdum açılmadı beni tatlılar ve alışveriş mutlu ediyor çalışmadığım halde şu aralar aşırı harcadım ailem gönderiyor bu arada az da olsa
biz saygı yok sevgi koşullu bugün tüm gün kavga ettik başım beynim kulaklarım ağrıdı resmen gelip öpüyor hiç bişi olmamış gibi küs olmama tahammülü yok aynı evde öyle olur muymuş gerçi bende geçmiş olsun başka şeyler olsun söylenmeye başlıyorum yine sinirlenip bir yerlere vurup başka oda ya gidiyor
bu arada mesela sadece ben üstüne gittiğimde değil atıyorum işte habersiz bir yere gidince kargocu gibi onda bile bağırıyor ve kavga ediyoruz artık çok sıkıldım gençliğim bunun yüzünden gitti resmen aile evine dönsem de tüm gün evde olucam ben sadece kendi evim ve düzenimi seviyorum
sizce atanana kadar politik olup sonra tekmeyi mi basayım yoksa her şeyi göze alıp boşanayım mı
Sonuna kadar okuyamadım ama siz hem haksızsiniz hem tahrik ediyorsunuz. Yahu ben başkasını bulurum lafını evli insan nasıl söyler! Yok siz ayrılın. Hem adamdan nefret edip hem onun imkanlarından faydalanmak ve onur gurur aynı paragrafta komik duruyor.iyi akşamlar hanımlar, benim problemlerim var ve size danışmak istiyorum.
Öncelikle 2 yıldır evliyim evlilik sürecim inanın çok zorluydu eşim evlenmeden önce gereksiz trip atan küsen her şeyde sorun çıkaran biriydi ama gelip gönlümü alırdı bide evlilik sürecim çok sıkıntılıydı ailemden kaynaklı biraz apar topar oldu.
hadi bunlar sorun değil de evlendikten sonra da gereksiz alınganlıklar ikimizde de var benim de onun da devamlı bi kavga tartışma halimiz beni bıktırıyor ama maalesef şu an işsizim KPSS'ye çalışıp atanmak istiyorum inanın iş bulamıyorum özelde bu yüzden şu an aile evine dönemem annem zaten ben haklıydım diye söylenir ayrıca kendi evimde her şeyim her türlü imkanım var bu rahatı bozmak istemiyorum ama işte aması var gurur onurum kalmadı
genel bilgilerden sonra size şunu söyleyeyim biz tartışınca ikimizde kendimizi kaybediyoruz hakaretler geber gitler bela okumalar havada uçuşuyor ben de masumum diyemem her şeye surat astığım oluyor bunun üzerine eş kişisi delirip avazı çıktığı kadar bağırıyor sevmiyorsan git zorla mı tutuyorum vs.
bugün çok kötü tartıştık bir sorun oluyor tamam bana güzellikle geliyor ama ben ona sarılmak iyi davranmak istemiyorum bu sefer tartıştıkça kükreme ler beni mutsuz ediyorsunlar dolap kapı vb yerlere vurmalar sonra aradan zaman geçince insan biraz adım atar güler vs demeler ama istemiyorum onu resmen öldürmek istiyorum bazen mutlu anlarda zarar da veriyorum ki iyiyken bişi yapmaz
daha önce olan 1 sene önceydi tartışmada da hatta büyük bir kavgaydı birden büyüdü evden gitmek istedim ama geri döncektim kollarımı sıktı ben ona vurdum o da vurdu tamam hafifçe ama erkek gücü sonuçta gitti ailesine anlattı normalde başka şeyleri anlatmaz neyse işte ben başkasını bulurdum sen olmasaydın dedim bunu çarpıttı salakça anlattı ailesine falan hakaret ettim bunları duydular telefonda bu tarz şeyler oldu
ama inanın gidicek yerim yoktu annemle küstük yeni barıştık artık tahammülüm sıfır ama rahatım iyi her istediğimi yapar alır gerçi işte tartışınca hemen lafını yapar o ayrı
benim hiçbir şey istediğim gibi olmuyor mesleğim de pişmanım evlilikte aynı ben bunu layık görmüyorum gerçi herkeste sorunlar var başkası olsaydı da sanırım sorunlar olurdu
iyiyken bende iyiyim ve mutluyum ama inanın evde olmak beni bitiriyor halk eğitimde kurslara başvurdum açılmadı beni tatlılar ve alışveriş mutlu ediyor çalışmadığım halde şu aralar aşırı harcadım ailem gönderiyor bu arada az da olsa ama tabi birikim sıfır
biz de saygı yok sevgi koşullu bugün tüm gün kavga ettik başım beynim kulaklarım ağrıdı resmen gelip öpüyor hiç bişi olmamış gibi küs olmama
tahammülü yok aynı evde öyle olur muymuş gerçi bende geçmişte olsun başka şeyler olsun söylenmeye başlıyorum yine sinirlenip bir yerlere vurup başka oda ya gidiyor bir mucize olsa da yok olsa keşke
bu arada mesela sadece ben üstüne gittiğimde değil atıyorum işte habersiz bir yere gidince kargocu gibi onda bile bağırıyor ve kavga ediyoruz artık çok sıkıldım gençliğim bunun yüzünden gitti resmen aile evine dönsem de tüm gün evde olucam ben sadece kendi evim ve düzenimi seviyorum
sizce atanana kadar politik olup sonra tekmeyi mi basayım yoksa her şeyi göze alıp boşanayım mı
Bütün abukluklar bi yana son paragraftaki kargocu ne alaka?iyi akşamlar hanımlar, benim problemlerim var ve size danışmak istiyorum.
daha önce olan 1 sene önceydi tartışmada da hatta büyük bir kavgaydı birden büyüdü evden gitmek istedim ama geri döncektim kollarımı sıktı ben ona vurdum o da vurdu tamam hafifçe ama erkek gücü sonuçta gitti ailesine anlattı normalde başka şeyleri anlatmaz neyse işte ben başkasını bulurdum sen olmasaydın dedim bunu çarpıttı salakça anlattı ailesine falan hakaret ettim bunları duydular telefonda bu tarz şeyler oldu
iyiyken bende iyiyim ve mutluyum ama inanın evde olmak beni bitiriyor halk eğitimde kurslara başvurdum açılmadı beni tatlılar ve alışveriş mutlu ediyor çalışmadığım halde şu aralar aşırı harcadım ailem gönderiyor bu arada az da olsa ama tabi birikim sıfır
biz de saygı yok sevgi koşullu bugün tüm gün kavga ettik başım beynim kulaklarım ağrıdı resmen gelip öpüyor hiç bişi olmamış gibi küs olmama
tahammülü yok aynı evde öyle olur muymuş gerçi bende geçmişte olsun başka şeyler olsun söylenmeye başlıyorum yine sinirlenip bir yerlere vurup başka oda ya gidiyor bir mucize olsa da yok olsa keşke
pardon da imkan derken aç karnımız doyuyor diye minnet mi edeyim hani koca kişisi ya evin erkeği bende yemek yap ütü çamaşır gibi işleri yapıyorum sonuçta nefrette bir günde olmadı geçmişteki alınganlıklar sorunlar birikti dağ olduSonuna kadar okuyamadım ama siz hem haksızsiniz hem tahrik ediyorsunuz. Yahu ben başkasını bulurum lafını evli insan nasıl söyler! Yok siz ayrılın. Hem adamdan nefret edip hem onun imkanlarından faydalanmak ve onur gurur aynı paragrafta komik duruyor.
haklısınız başı ne ki sonu olsun tecrübesizlik acelecilik her şey bir anda olduEee adam baştan beri tahamülsüzmüş ,küsen sorun çıkaran biriymiş eeee sizde öyle alttan alan biri değilmişsiniz ne b.k yemeye evlendiniz diye dönüp sorarlar.
Bu evlilikte mutlu olmak piyangoyu kazanmaktan daha zormuş.Bile bile lades.Evlenmeden önce sınava hazırlanıp atanmak eline mesleğini almak daha doğru adımlar atmak gerekirdi ....
mesela kargo vermeye izinsiz gitmem bile sorun oluyorBütün abukluklar bi yana son paragraftaki kargocu ne alaka?
"Rahatım iyi her istediğimi yapar alır" bu cümle size ait.pardon da imkan derken aç karnımız doyuyor diye minnet mi edeyim hani koca kişisi ya evin erkeği bende yemek yap ütü çamaşır gibi işleri yapıyorum sonuçta nefrette bir günde olmadı geçmişteki alınganlıklar sorunlar birikti dağ oldu
Kargo şubesine gitmek demek istemiş sanırım.Bütün abukluklar bi yana son paragraftaki kargocu ne alaka?
belki de ama bilmiyorumEvet onu demek istedim. Madem yapamıyorsunuz çocuk olmadan ayrılın. Böylesi ikiniz için de daha hayırlı olur.
aile evi derken anne baba ayrı büyükanne evi evliyim ama çalışmadığım için gönderiyorlar ihtiyaçlarımı nasıl alıcam başka türlü ne doğru ne yanlış bende bilmiyorum sağolun ne diyimYok canım ne boşanması politik ol, yoksa mazallah epi topu iki yıl önce en az 25 yıldır yaşadığın aile evine dönersen hayatın alt üst olur falan ne gerek var ( evliyken de harçlık gönderen aile evi) neticede bir düzenin var kendi evinde kavga dövüş yumruk , bağrış çığrışta hepimizde var takma kafana,kendi evini düzenini seviyorsun sonuçta bozma canım yuvanı kolay kurulmuyor , rahatında yerinde madem otur kpps çalış başarılar dilerim.
Valla birşey diyim miiyi akşamlar hanımlar, benim problemlerim var ve size danışmak istiyorum.
sağolun ya saçma sapan derken niye kırıcı yorum yapıyorsunuz olanı yazıyoruz sonuçtaLütfen eşinizi bırakmayın ne siz gidip bir başkasının hayatını karartmayın nede eşiniz. Bulmuşsunuz ne güzel birbirinizi. Böyle saçma sapan bir çift birbirinden ayrılmamalı.
Şuan imkanlarınızı bırakamıyorsunuz açık açık demeseniz de.pardon da imkan derken aç karnımız doyuyor diye minnet mi edeyim hani koca kişisi ya evin erkeği bende yemek yap ütü çamaşır gibi işleri yapıyorum sonuçta nefrette bir günde olmadı geçmişteki alınganlıklar sorunlar birikti dağ oldu
yani ne bilim işte klasik basit ihtiyaçlar hani imkan diyince yatı katı yok sonuçta"Rahatım iyi her istediğimi yapar alır" bu cümle size ait.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?