boşanmalı mıyım

Kova burcu musun sen =)
Ya ilişkilerdeki her beklentiyi "bana baskı yapıyor" diye yorumlamamak lazım. İnsan merak eder eşini gün içinde, haberdar olmak isteyebilir, bunda sıkıntı yok, panik yapma böyle durumlarda. Ha sana oraya gitme buraya gitme onla görüşme falan derse sınır çiz ama haber verme konusunda da hemen tırnaklarını çıkarma =)

evet aslında şöyle söyleyeyim tam karşılıksız değil de zaten benim ailem annem benim için her şeyi yaptı babam sadece maddi yardım olarak hayatımda var maalesef umrunda bile değilim (ayrılar) neyse annemi ta ki evlenene kadar her konuda dinledim asla itirasız zaten evden okula bir hayatım vardı kırk yılda bir dışarı çıkarım çıkıntı olabilecek bir huyum yoktu ama evlilik sürecinde dinlemediğim için burnumdan geldi zehir oldu emin olun
diğer alttan alma mevzusunda nasıl bildiniz aynen onların faturası teker teker çıkıyor şu an mükemmel tespit onun yaptıklarını yapıyorum ki anlasın bu arada artık onun küsmeleri bitti benimkiler var intikam gibi sürekli savunmadayım
çocuk hayır zaten çalışmıyorum bakabilecek durumda değilim öneri için sağolun
psikolog musunuz ya da bu tarz ilişkiye mi şahit oldunuz nokta atışı tebrikler

yayım:) cızırtı hanım yok öyle karışması yok habersiz bırakmam sorun oluyor demekki normal olan onun davranışı haber vermek gerekiyor:))

Atan öyle boşan madem. Ama eminim ne atanacaksın ne boşanacaksın. Mutlu olmadığın adamla yaşamaya devam eden birisin kpss çalışacak disiplin sende pek göremiyorum. Belki yaparsın hayırlısı.

yayım:) cızırtı hanım yok öyle karışması yok habersiz bırakmam sorun oluyor demekki normal olan onun davranışı haber vermek gerekiyor:))
Bak ben daha bir haftalık evliyken dışarda bacak bacak üstüne attım diye çok bozulmuştu eşim. Şimdi şpagat açsam umrunda olmaz. Biraz uzlaşmacı davranınca yoluna giriyor çok takma.

bakın ilk psikolojisi bozulan benim küsen surat asan önce sevgili sonra eş hasarları şu an bende vuku buluyor yapılanların karşılığı daha ağır şekilde çıkıyor kullanma yok düzelirse devam ama bu şekilde nasıl olacak kavga iki kişiliktir sonuçta ben yapıyorsam o da susmuyor sonuçta altta kalmıyor kırdıkça kırıyor

ayrıca bakın ben defalarca dedim ayrılalım diye kendine zarar verdi yalvardı hala ayrılma taraftarı değil o da biliyor sevgi kalmadığını artık en azından yok aşkım de yok öp bilmem ne baskısı yok

Sizin evlilik zor toparlanır gecmis olsun sevgiliyken böyleydiyse niye devam ettiniz bile bile lades demişsiniz cocuk yapmayın

Evli bir kadının hala ailesinden harçlık alması onun evlilik içinde maddi şiddete uğradığını gösterir ne derseniz diyin.

Gerçek bir koca karısına para verir kredi kartı verir.Kök ailesi de olsa onlara muhtaç etmez.

Gerçek bir kadın da aşırı ölçülü harcamalar yapar.

Sakın çocuk yapma atan önce.

bakın haklısınız ama bende tecrübesizim aşamadığım şeyler var habersiz gitmem bile sorun evet sinirlenince kendimi kaybediyorum yeni sayfa açamıyorum yardım amaçlı danışıyorum sizlere
Bakın sinirlenince muhakkak hepimizin kendince gözü kararıyor. Ama bir sınırı olmalı nefret tiksinti bilmiyorum yani eşimden ne kadar kızarsam kızayım nefret etmedim yani. Haber verme durumu bir mecburiyet hesap verme gibi düşünürseniz elbet zoruna gider insanın. Ama ben alt komşuma bir kahveye bile insem söylerim kimilerine saçma geliyor bu tür şeyler ama ben gocunmam bunu söylemekten. Aileme de söylerdim eşime de. Hayatım komşuya kadar iniyorum derim tamam hayatım iyi muhabbetler der ben tekrar arayıp yazana kadar sırf sohbet ediyoruz diye rahatsızlık vermez. Sadece bir örnek bu. Herkes gibi evlilik sürecinde stresten mi neden bilemiyorum sknt yaşadık bizde gerek ailesinden bir kaç kişideb yana gerek bizim kendi aramızda problemlerimiz oldu düğüne 10 gün vardı nişan atmaya kalktım o derece… ama bir şekilde halloldu ve kapandı gitti döne döne aynı şeyleri konuşmadım ne o bana ne ben ona. Birbirimizi yıpratmaktan bir adım öteye gitmeyecek çünki. Tabi bu birazda karakter meselesi törpüleyebilir misiniz bu yönünüzü bilemiyorum…

Atan öyle boşan madem. Ama eminim ne atanacaksın ne boşanacaksın. Mutlu olmadığın adamla yaşamaya devam eden birisin kpss çalışacak disiplin sende pek göremiyorum. Belki yaparsın hayırlısı.
napayım hanfendi aile evi bu yaştan sonra kolay mı fikir alalım diye girdik sonuçta şu anki hayatım daha rahat kendi evim yahu mutluluk iyiyken var kötüyken tabiki mutsuzum öfkeliyim ama benim de psikolojik sorunlarım olabilir kendimi telefona ve tatlılara veriyorum disiplinim olsa zaten az bir çalışma bile yeticek ama başlamak önemli niye göremediniz pardon da o disiplini çok mu tembel duruyorum nasıl anladınız

bakın kavgalar iki kişiliktir ben durup dururken bu hale gelmedim o da kırıcı konuşuyor dilinin kemiği yok -aslında var ama deyim işte- ben çok mu kötüyüm de kurtulacak
Yani sizden kaynakli , zaten adami sevmiyorsunuz ve terkedemiyorsunuz , adama hayati zindan edip o bosansin istiyorsunuz ki cevreye masum rolu yapabilin

Mantıklı biri olsan zaten en başından evlenmezdin sorunlu biriyle bulduğun ilk adamla evlenip işine gelmediği için boşanmak istiyorsun ama aile evine dönesin yok neden rahatım bozulur. Böyle birinin sınava hazırlanacak disiplini nereden olsun. Boşanma bence, evliliğini düzelt. Bu sefer yine bir şey olur boşanmak işine gelmez. Gerçekten istiyorsan başka şeyler düşüneceğine git çalış.

gerçekten nasıl etmediniz bravo demek ki çok seviyorsunuz ben hesap vermelere alışkın değildim o yüzden garip geldi ama emin olun artık hep haber veriyorum bi o olmuştu evlendikten uzun süre sonra karşımdaki kişide çok sever her şeyi anlatayım söyleyeyim o da hep der hesap verme değil haber verme diye demek doğrusu bu
törpülemem lazım bilmiyorum nasıl olacak

Yani sizden kaynakli , zaten adami sevmiyorsunuz ve terkedemiyorsunuz , adama hayati zindan edip o bosansin istiyorsunuz ki cevreye masum rolu yapabilin
masum pardon da kim hangi çevreye yapıcam zaten boşanmamı bekleyen bir ailem var boşanılan taraf tam tersi bırakılan terk edilen açıkçası boşayan olmayı tercih ederim ama durum bu maalef

Seviyorum eşimi evet. Yarın ne getirir bilemem elbet… hakkınıza hayırlısı olsun ikiniz içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…