• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmalı mıyım

Bu hayatta herkes evlenecek diye bi konu yok…
Ve siz evlilik insanı değilsiniz.
Boşanın ve bir daha evlenmeyin.

Bir de utanmadan adamı kullanıp tekme atma derdindesiniz.
Onurlu olun duruşunuz olsun, boşanın kpss ye evli de olsan boşansan da hazırlanırsın…

Şuan imkanlarınızı bırakamıyorsunuz açık açık demeseniz de.
evet... kendi evimde olması mükemmel bir şey tartışma olma
Valla birşey diyim mi
Belki tepki çekeceğim ama umrumda değil madem objektif yorum yapıyoruz; adamı siz kışkırtıyor gibisiniz. Zaman zaman siz de haklı olabilirsiniz her kavganızı bilemeyiz fakat o elbet yanaşıyor size sarılıyor ediyor falan hepimiz evliliklerde tartışıyoruz ama bir şekilde barışıyoruz. Sizin kavgalarınız şiddetli ve fazla öfkeli. Siz resmen “bir mucize olsa da yok olsa” cümlesini kullanmışsınız.
Biz buradan kalbinize sevgi tohumları ekemeyiz maalesef. Çünkü adamı sevmiyorsunuz. Rahatınızı bozmak istemiyorsanız adamı sinirlendirmeyin. Çünkü siz onu sevmediğiniz için her hareketi size batıyor ve tartışma çıkarıyorsunuz. Ben buradan böyle anladım.
Boşanın desek aileme gidemem diyorsunuz anlamadım ben bu işi.
Kalmak zorundaysanız o zaman adamı alttan alın. Kavga çıkmasına mani olun. Ne diyim yani.
evet aynen öyle ben kışkırtıyorum geçmişi tüm sorunları aşamıyorum iyiyken nefret etmiyorum ama kötüysek tabiki nefret baskın oluyor

Şuan imkanlarınızı bırakamıyorsunuz açık açık demeseniz de.
Valla birşey diyim mi
Belki tepki çekeceğim ama umrumda değil madem objektif yorum yapıyoruz; adamı siz kışkırtıyor gibisiniz. Zaman zaman siz de haklı olabilirsiniz her kavganızı bilemeyiz fakat o elbet yanaşıyor size sarılıyor ediyor falan hepimiz evliliklerde tartışıyoruz ama bir şekilde barışıyoruz. Sizin kavgalarınız şiddetli ve fazla öfkeli. Siz resmen “bir mucize olsa da yok olsa” cümlesini kullanmışsınız.
Biz buradan kalbinize sevgi tohumları ekemeyiz maalesef. Çünkü adamı sevmiyorsunuz. Rahatınızı bozmak istemiyorsanız adamı sinirlendirmeyin. Çünkü siz onu sevmediğiniz için her hareketi size batıyor ve tartışma çıkarıyorsunuz. Ben buradan böyle anladım.
Boşanın desek aileme gidemem diyorsunuz anlamadım ben bu işi.
Kalmak zorundaysanız o zaman adamı alttan alın. Kavga çıkmasına mani olun. Ne diyim yani.
evet aynen öyle ben kışkırtıyorum geçmişi tüm sorunları aşamıyorum iyiyken nefret etmiyorum ama kötüysek tabiki nefret
Bu hayatta herkes evlenecek diye bi konu yok…
Ve siz evlilik insanı değilsiniz.
Boşanın ve bir daha evlenmeyin.

Bir de utanmadan adamı kullanıp tekme atma derdindesiniz.
Onurlu olun duruşunuz olsun, boşanın kpss ye evli de olsan boşansan da hazırlanırsın…
pardon hanfendi de niye evlilik insanı olmayayım nasıl çocuk sahibi olucam yaşta geçiyor ama herkesin karakteri var ben eleştiriye ya da ne bilim olumsuz bir yoruma susamıyorum bakın ilk ilişkindir nasıl yürüyeceğimize bilemedim tekme atma mecaz anlam bilmem biliyor musunuz

sağolun ya saçma sapan derken niye kırıcı yorum yapıyorsunuz olanı yazıyoruz sonuçta
İnanın kırmak incitmek amacı ile yazmadım. Ama yazdıklarınızı okuyunca beni görüşüm söylenecek başka bişey bulamadım. Sürekli geçmişi temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp gündeme getirmek, kargoya gitmeyi bile problem eden bir eş…
ne münasebet sen olmasaydın Başkası olurdu gibi çirkin bir cümle kurmak? Bunu ne erkek ne kadın dile getirmemeli çok yanlış bir cümle. Yani saçma sapan değilde ne?

aile evi derken anne baba ayrı büyükanne evi evliyim ama çalışmadığım için gönderiyorlar ihtiyaçlarımı nasıl alıcam başka türlü ne doğru ne yanlış bende bilmiyorum sağolun ne diyim
Tabii aşkım ben anlıyorum seni, şimdi gelicekler ihtiyaçlarını çalışmasanda eşin karşılamak zorunda falan diyecekler inanma onlara gaza gelme , sen de sağol canım ne demek , bugünkü konular sağolsun ben de bilmiyorum artık ne doğru ne yanlış , ama seninle dertleşmek iyi geldi, umarım eşin düzelir çok mutlu olursunuz inşallah.

evet aynen öyle ben kışkırtıyorum geçmişi tüm sorunları aşamıyorum iyiyken nefret etmiyorum ama kötüysek tabiki nefret baskın oluyor
O zaman bi çift terapisi alın
Evliliğinize bi şans verin
Veya siz bir terapi alın sadece
Çünkü siz iyi olursanız karşıdaki de iyi olacak gibi

Tabii aşkım ben anlıyorum seni, şimdi gelicekler ihtiyaçlarını çalışmasanda eşin karşılamak zorunda falan diyecekler inanma onlara gaza gelme , sen de sağol canım ne demek , bugünkü konular sağolsun ben de bilmiyorum artık ne doğru ne yanlış , ama seninle dertleşmek iyi geldi, umarım eşin düzelir çok mutlu olursunuz inşallah.
umarım eğer evli iseniz tecrübelerinizi aktarabilirsiniz yaşınız kaç bilmiyorum ama benim konuşabileceğim biri yok maalesef neye nasıl davranmalıyım bilmiyorum belki fikir alırım diye geldim ama herkes linçliyor olan bu eşe de o kadar yüklenilmez iki parça kıyafet alsam dünyanın parası

İnanın kırmak incitmek amacı ile yazmadım. Ama yazdıklarınızı okuyunca beni görüşüm söylenecek başka bişey bulamadım. Sürekli geçmişi temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp gündeme getirmek, kargoya gitmeyi bile problem eden bir eş…
ne münasebet sen olmasaydın Başkası olurdu gibi çirkin bir cümle kurmak? Bunu ne erkek ne kadın dile getirmemeli çok yanlış bir cümle. Yani saçma sapan değilde ne?
bakın haklısınız ama bende tecrübesizim aşamadığım şeyler var habersiz gitmem bile sorun evet sinirlenince kendimi kaybediyorum yeni sayfa açamıyorum yardım amaçlı danışıyorum sizlere

pardon da imkan derken aç karnımız doyuyor diye minnet mi edeyim hani koca kişisi ya evin erkeği bende yemek yap ütü çamaşır gibi işleri yapıyorum sonuçta nefrette bir günde olmadı geçmişteki alınganlıklar sorunlar birikti dağ oldu

Elbette minnet etme ama adama da "başkasını bulurdum" denmez ki güzel arkadaşım. Onur diyorsun bi senin mi onurun gururun var, söylediğin söz çok onur kırıcı. Bi erkek de böyle bi şey söylese affı olmaz ki. Bulaydın o zaman derler adama.

Sevgiliyken yaşadığınız tüm sorunları evliliğinizin ortasına getirmişsiniz. Ya hiç bu yola girmeyecektiniz, ya da temiz bi sayfa açıp geçmiş kırgınlıkları unutmaya çalışacaktınız. Bi imza atınca insanın da hafızası silinmiyor tabi, o iş de kolay değil.

Evlilikte ya takım olursun ya da düşman. Siz iktidar savaşındasınız sürekli. Haklı mı olmak önemli, mutlu olmak mı ? Bi takım mısınız yoksa can düşmanı mı ? Bi düşünün. Herkes kendi payına düşeni yapsın. Sen de kendini törpüle, geçmişi bırak artık. Şimdiye bak. Yok, içim doğrulmuyor diyorsan da daha da yüz göz olmadan herkes yoluna gitsin.

umarım eğer evli iseniz tecrübelerinizi aktarabilirsiniz yaşınız kaç bilmiyorum ama benim konuşabileceğim biri yok maalesef neye nasıl davranmalıyım bilmiyorum belki fikir alırım diye geldim ama herkes linçliyor olan bu eşe de o kadar yüklenilmez iki parça kıyafet alsam dünyanın parası
Eğer tavsiyelere gerçekten uyacaksan hoşuna gitmese bile eşin değil bu defa sen adım at. Bi şaşırsın afallasın. Yanından geçerken yanağından makas al göz kirp bişey yap.. öyle tiksinerek değil ama. Tiksinsen bile içinden tiksin.

Elbette minnet etme ama adama da "başkasını bulurdum" denmez ki güzel arkadaşım. Onur diyorsun bi senin mi onurun gururun var, söylediğin söz çok onur kırıcı. Bi erkek de böyle bi şey söylese affı olmaz ki. Bulaydın o zaman derler adama.

Sevgiliyken yaşadığınız tüm sorunları evliliğinizin ortasına getirmişsiniz. Ya hiç bu yola girmeyecektiniz, ya da temiz bi sayfa açıp geçmiş kırgınlıkları unutmaya çalışacaktınız. Bi imza atınca insanın da hafızası silinmiyor tabi, o iş de kolay değil.

Evlilikte ya takım olursun ya da düşman. Siz iktidar savaşındasınız sürekli. Haklı mı olmak önemli, mutlu olmak mı ? Bi takım mısınız yoksa can düşmanı mı ? Bi düşünün. Herkes kendi payına düşeni yapsın. Sen de kendini törpüle, geçmişi bırak artık. Şimdiye bak. Yok, içim doğrulmuyor diyorsan da daha da yüz göz olmadan herkes yoluna gitsin.
doğru diyorsunuz onun dediği şeyler karşılığında kırmak için diyorum ben inanın çok kararsızım bir yanda güzel günler bir yanda kedi köpek gibi tartışmalarımız

Yaşım kırk küsür iki kere evlendim, tecrübelerim elbette var ama benim tecrübelerim sizin yaşadığınız duruma pek ışık tutmayacak ve yardımı olmayacak sanki.

Kpss çalışmaya elinize ekmeğinizi almaya bakın gerisi çorap söküğü gibi gelecektir inşallah ,en azından iki parça kıyafet alırken vicdan azabı çekmez kimseye de hesap vermek zorunda kalmazsınız, bu sefer içten başarılar dilerim umarım kazanırsınız.

Yaşım kırk küsür iki kere evlendim, tecrübelerim elbette var ama benim tecrübelerim sizin yaşadığınız duruma pek ışık tutmayacak ve yardımı olmayacak sanki.

Kpss çalışmaya elinize ekmeğinizi almaya bakın gerisi çorap söküğü gibi gelecektir inşallah ,en azından iki parça kıyafet alırken vicdan azabı çekmez kimseye de hesap vermek zorunda kalmazsınız, bu sefer içten başarılar dilerim umarım kazanırsınız.
çok çok teşekkür ederim evet bi çalışsam hayatım mükemmel olacak öyle düşünüyorum tek eksiğim iş

mesela kargo vermeye izinsiz gitmem bile sorun oluyor

Meseleye izin istemek olarak bakma, haber vermeni istiyor olamaz mı ?
"Hayatım kargo şubesine gidip geleceğim" yazmak çok mu zor ?
Ben sevgilimden bekliyorum böyle şeyler mesela. Haberim olsun , nerde bileyim istiyorum.
Adam bunu aşırı kontrolcülük olarak görse , beni çok kısıtlıyorsun dese sorun yaşarız ama demiyor.

Sizin gibi insanlar genelde kendi ailelerinde sevgi karsiliksiz görmeyen ve hep altdan almak zorunda kalan insanlar. O yüzden "boktan davranilmasina" alışık olup buna ilerdeki iliskilerinizde de fazla tolerans gösteriyorsunuz. Eminim ilk bastan hep esinizi küstügünde yumsatmaya cok ugrastiniz hep. Ama bunun faturasi ilerde cikiyor. Sizin toleransiniz bittigi gibi, simdi herseyin acisini cikartiyorsunuz. Sahsen bu durumda hemen bosanmak istemiyorsaniz evlilik terapisi öneririm. Su anda kesinlikle cocuk yapmayin. Hersey tamamen karisir

Meseleye izin istemek olarak bakma, haber vermeni istiyor olamaz mı ?
"Hayatım kargo şubesine gidip geleceğim" yazmak çok mu zor ?
Ben sevgilimden bekliyorum böyle şeyler mesela. Haberim olsun , nerde bileyim istiyorum.
Adam bunu aşırı kontrolcülük olarak görse , beni çok kısıtlıyorsun dese sorun yaşarız ama demiyor.
heh işte ben öyle görüyorum gerek duymuyorum yani ne bileyim genelde zaten bizim ilişkide kadınların istediği ya da aradığı şeyler bizde erkek tarafında tam tersi umursamazlık başına buyrukluk gibi erkeklerdeki şikayet edilen konular sözüm meclisten dışarı yanlış anlaşılmasın birçok kadının bu konuda karşı tarafı suçladığını -eleştirdiğini- gördüm bende var

iyi akşamlar hanımlar, benim problemlerim var ve size danışmak istiyorum.
Öncelikle 2 yıldır evliyim evlilik sürecim inanın çok zorluydu eşim evlenmeden önce gereksiz trip atan küsen her şeyde sorun çıkaran biriydi ama gelip gönlümü alırdı bide evlilik sürecim çok sıkıntılıydı ailemden kaynaklı biraz apar topar oldu.
hadi bunlar sorun değil de evlendikten sonra da gereksiz alınganlıklar ikimizde de var benim de onun da devamlı bi kavga tartışma halimiz beni bıktırıyor ama maalesef şu an işsizim KPSS'ye çalışıp atanmak istiyorum inanın iş bulamıyorum özelde bu yüzden şu an aile evine dönemem annem zaten ben haklıydım diye söylenir ayrıca kendi evimde her şeyim her türlü imkanım var bu rahatı bozmak istemiyorum ama işte aması var gurur onurum kalmadı
genel bilgilerden sonra size şunu söyleyeyim biz tartışınca ikimizde kendimizi kaybediyoruz hakaretler geber gitler bela okumalar havada uçuşuyor ben de masumum diyemem her şeye surat astığım oluyor bunun üzerine eş kişisi delirip avazı çıktığı kadar bağırıyor sevmiyorsan git zorla mı tutuyorum vs.

bugün çok kötü tartıştık bir sorun oluyor tamam bana güzellikle geliyor ama ben ona sarılmak iyi davranmak istemiyorum bu sefer tartıştıkça kükreme ler beni mutsuz ediyorsunlar dolap kapı vb yerlere vurmalar sonra aradan zaman geçince insan biraz adım atar güler vs demeler ama istemiyorum onu resmen öldürmek istiyorum bazen mutlu anlarda zarar da veriyorum ki iyiyken bişi yapmaz
daha önce olan 1 sene önceydi tartışmada da hatta büyük bir kavgaydı birden büyüdü evden gitmek istedim ama geri döncektim kollarımı sıktı ben ona vurdum o da vurdu tamam hafifçe ama erkek gücü sonuçta gitti ailesine anlattı normalde başka şeyleri anlatmaz neyse işte ben başkasını bulurdum sen olmasaydın dedim bunu çarpıttı salakça anlattı ailesine falan hakaret ettim bunları duydular telefonda bu tarz şeyler oldu
ama inanın gidicek yerim yoktu annemle küstük yeni barıştık artık tahammülüm sıfır ama rahatım iyi her istediğimi yapar alır gerçi işte tartışınca hemen lafını yapar o ayrı

benim hiçbir şey istediğim gibi olmuyor mesleğim de pişmanım evlilikte aynı ben bunu layık görmüyorum gerçi herkeste sorunlar var başkası olsaydı da sanırım sorunlar olurdu
iyiyken bende iyiyim ve mutluyum ama inanın evde olmak beni bitiriyor halk eğitimde kurslara başvurdum açılmadı beni tatlılar ve alışveriş mutlu ediyor çalışmadığım halde şu aralar aşırı harcadım ailem gönderiyor bu arada az da olsa ama tabi birikim sıfır
biz de saygı yok sevgi koşullu bugün tüm gün kavga ettik başım beynim kulaklarım ağrıdı resmen gelip öpüyor hiç bişi olmamış gibi küs olmama
tahammülü yok aynı evde öyle olur muymuş gerçi bende geçmişte olsun başka şeyler olsun söylenmeye başlıyorum yine sinirlenip bir yerlere vurup başka oda ya gidiyor bir mucize olsa da yok olsa keşke

bu arada mesela sadece ben üstüne gittiğimde değil atıyorum işte habersiz bir yere gidince kargocu gibi onda bile bağırıyor ve kavga ediyoruz artık çok sıkıldım gençliğim bunun yüzünden gitti resmen aile evine dönsem de tüm gün evde olucam ben sadece kendi evim ve düzenimi seviyorum
sizce atanana kadar politik olup sonra tekmeyi mi basayım yoksa her şeyi göze alıp boşanayım mı
Siz sevmemissiniz ki ailenden kaçmak icin birinin başını yakmissin gerçekten uzuldum adamin da psikolojisini bozmuşsun evde sürekli surat asan herseyi büyüten insan istemezdim yani arada ne sevgi ne saygi hicbirsey kalmamis adami basamak olarak kullaniyorsun bana konforu saglasin mesleğimi elime alir bırakırım diyosun resmen ki suan imkanin olsa ilk firsatta zaten terkedeceksin

Back
X