• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmalı mıyım

Yani sizden kaynakli , zaten adami sevmiyorsunuz ve terkedemiyorsunuz , adama hayati zindan edip o bosansin istiyorsunuz ki cevreye masum rolu yapabilin
masum pardon da kim hangi çevreye yapıcam zaten boşanmamı bekleyen bir ailem var boşanılan taraf tam tersi bırakılan terk edilen açıkçası boşayan olmayı tercih ederim ama durum bu maalee
Evli bir kadının hala ailesinden harçlık alması onun evlilik içinde maddi şiddete uğradığını gösterir ne derseniz diyin.

Gerçek bir koca karısına para verir kredi kartı verir.Kök ailesi de olsa onlara muhtaç etmez.

Gerçek bir kadın da aşırı ölçülü harcamalar yapar.

Sakın çocuk yapma atan
bakın ben tutup ailemden istemiyorum kendileri gönderiyor eşim ise istesem verir ama yazık değil her şey pahalı sonuçta imkanı var ailemin zorla değil
gerçek kadın derken affedersiniz de ben sahte miyim mutlu ediyor diyorum arada gelen kriz yoksa aylarca harcamam zaten ayrıca eve de harcıyorum süs püs bardak çanak gıda mecburi değiştirmek istediklerim yeni taşındık ihtiyaç oluyor
yok çocuk asla noo

evet... kendi evimde olması mükemmel bir şey tartışma olma

evet aynen öyle ben kışkırtıyorum geçmişi tüm sorunları aşamıyorum iyiyken nefret etmiyorum ama kötüysek tabiki nefret

pardon hanfendi de niye evlilik insanı olmayayım nasıl çocuk sahibi olucam yaşta geçiyor ama herkesin karakteri var ben eleştiriye ya da ne bilim olumsuz bir yoruma susamıyorum bakın ilk ilişkindir nasıl yürüyeceğimize bilemedim tekme atma mecaz anlam bilmem biliyor musunuz
10 kere evlen 10 kere boşanırsın sen.

Kaç yıllık evli insanlarız, evliliğimizi senin gibi yürütmeye kalksak neler olurdu neler.
Ağzından da çıkanı kulağın duyacak adama neler demişsin ailesi telefonda iken…

Çok ciddiyim senin yaptığının hiçbir şekilde zerresini yapmayan kadınlar bu ülkede öldürülüyor.
Karşındakinin bu tarz eğilimleri yok diye insanın üzerine bu kadar gidilmez.
Birde adam seninle arayı devamlı düzeltme çabasında.

Yemin etmeyi sevmem ama yemin ederim senin gibi bir akrabamın kızı var. Adam en sonunda anasının evine getirdi bıraktı, adama evde olmayacak şekilde konuşmuş davranmış neler oldu neler annesinin gözü önünde…

Senin adamı kullanarak kazandığın kpss nin ve atandığın memuriyetin hayrımı olur sanıyorsun.

Sonsuz evren senin enerjine göre sana dönüp gelecek bunun farkında ol.
Evliliğini olması gerektiği gibi yürüt, gerginlikte konuyu uzatma… sen sanıyormusun ki evliliklerimizde gerginlik olmuyor, tabi ki oluyor ama ne senin gibi konuşuyoruz ne de senin gibi davranıyoruz.

Çocuk nasıl yapacağım yaşım geçiyor diyorsunda; senin kullanıp sıpıtıp atmak istediğin adamdan çocuk yapmak istemen, sağlıklı bir ruh halimi???

Boşanıyor iseniz boşanın evliliğinizi adam gibi yürütecek iseniz yürütün.

Hiç bir anne de sizin gibi kadınlara damızlık büyük baş olarak erkek doğurmuyor…

Bence kendi içinizde çözemediğiniz travmalarınız var ikinizin de. Çoğu aileden kalan. Belli ki ikiniz de bunları çözümleyemeden, anlamlandırmadan evlenip kendi yükünüzü diğerine yüklüyorsunuz. İkinizin de ayrı ayrı terapiye gitmesi ve beraber de evlilik terapisine gitmeniz lazım. Bu şekilde de çocuk düşünmeyin lütfen.

10 kere evlen 10 kere boşanırsın sen.

Kaç yıllık evli insanlarız, evliliğimizi senin gibi yürütmeye kalksak neler olurdu neler.
Ağzından da çıkanı kulağın duyacak adama neler demişsin ailesi telefonda iken…

Çok ciddiyim senin yaptığının hiçbir şekilde zerresini yapmayan kadınlar bu ülkede öldürülüyor.
Karşındakinin bu tarz eğilimleri yok diye insanın üzerine bu kadar gidilmez.
Birde adam seninle arayı devamlı düzeltme çabasında.

Yemin etmeyi sevmem ama yemin ederim senin gibi bir akrabamın kızı var. Adam en sonunda anasının evine getirdi bıraktı, adama evde olmayacak şekilde konuşmuş davranmış neler oldu neler annesinin gözü önünde…

Senin adamı kullanarak kazandığın kpss nin ve atandığın memuriyetin hayrımı olur sanıyorsun.

Sonsuz evren senin enerjine göre sana dönüp gelecek bunun farkında ol.
Evliliğini olması gerektiği gibi yürüt, gerginlikte konuyu uzatma… sen sanıyormusun ki evliliklerimizde gerginlik olmuyor, tabi ki oluyor ama ne senin gibi konuşuyoruz ne de senin gibi davranıyoruz.

Çocuk nasıl yapacağım yaşım geçiyor diyorsunda; senin kullanıp sıpıtıp atmak istediğin adamdan çocuk yapmak istemen, sağlıklı bir ruh halimi???

Boşanıyor iseniz boşanın evliliğinizi adam gibi yürütecek iseniz yürütün.

Hiç bir anne de sizin gibi kadınlara damızlık büyük baş olarak erkek doğurmuyor…
çok terbiyesizce konuşuyorsunuz ne demek damızlık büyükbaş asıl doğuran ben olucam ya erkek sadece yapma aşamasında ayrıca şu an çocuk yapma yok ben size en büyük kavgaları yazdım daha çok sorun oldu tabiki ailesinin telefonda olduğunu bilmiyordum o sıra kavga ediyorduk hani kavga hali en kötü durum detaylı yazmadım karşı tarafta masum değil bu salak gitmiş boşanıcam diye anlatmış ben sinir krizine girdim o telefonda konuşurken arkadaşım dedi ondan bağrındım ayrıca kimse iki kişinin arasına giremez bilip bilmeden ne güzel eleştiri yapmışsınız
ilk zamanlar o uzatıyordu tahammülümü aştı şimdi ben yapıyorum evlilik iki kişi tarafından yürür
tek el şaklamaZ!!
şu hayır konusu da ben kimseyi kullanmıyorum düzelir ise devam ama bitecekse sebep olur resmen beddua eder gibi yazmışsınız tanımadığınız kim olduğunu bilmediğiniz birine yok sınavdan hayır gelir mi yok çocuktan
napayım elimde olan bu size danışmak amaçlı yazıyorum nasıl düzeliriz diye inşallah sizde erkek annesi değilsinizdir de geline yazık olmaz
benim de annem bana bağrılsın diye doğurmadı onun ki anne de benim ki iskele annesi mi

iyi akşamlar hanımlar, benim problemlerim var ve size danışmak istiyorum.
Öncelikle 2 yıldır evliyim evlilik sürecim inanın çok zorluydu eşim evlenmeden önce gereksiz trip atan küsen her şeyde sorun çıkaran biriydi ama gelip gönlümü alırdı bide evlilik sürecim çok sıkıntılıydı ailemden kaynaklı biraz apar topar oldu.
hadi bunlar sorun değil de evlendikten sonra da gereksiz alınganlıklar ikimizde de var benim de onun da devamlı bi kavga tartışma halimiz beni bıktırıyor ama maalesef şu an işsizim KPSS'ye çalışıp atanmak istiyorum inanın iş bulamıyorum özelde bu yüzden şu an aile evine dönemem annem zaten ben haklıydım diye söylenir ayrıca kendi evimde her şeyim her türlü imkanım var bu rahatı bozmak istemiyorum ama işte aması var gurur onurum kalmadı
genel bilgilerden sonra size şunu söyleyeyim biz tartışınca ikimizde kendimizi kaybediyoruz hakaretler geber gitler bela okumalar havada uçuşuyor ben de masumum diyemem her şeye surat astığım oluyor bunun üzerine eş kişisi delirip avazı çıktığı kadar bağırıyor sevmiyorsan git zorla mı tutuyorum vs.

bugün çok kötü tartıştık bir sorun oluyor tamam bana güzellikle geliyor ama ben ona sarılmak iyi davranmak istemiyorum bu sefer tartıştıkça kükreme ler beni mutsuz ediyorsunlar dolap kapı vb yerlere vurmalar sonra aradan zaman geçince insan biraz adım atar güler vs demeler ama istemiyorum onu resmen öldürmek istiyorum bazen mutlu anlarda zarar da veriyorum ki iyiyken bişi yapmaz
daha önce olan 1 sene önceydi tartışmada da hatta büyük bir kavgaydı birden büyüdü evden gitmek istedim ama geri döncektim kollarımı sıktı ben ona vurdum o da vurdu tamam hafifçe ama erkek gücü sonuçta gitti ailesine anlattı normalde başka şeyleri anlatmaz neyse işte ben başkasını bulurdum sen olmasaydın dedim bunu çarpıttı salakça anlattı ailesine falan hakaret ettim bunları duydular telefonda bu tarz şeyler oldu
ama inanın gidicek yerim yoktu annemle küstük yeni barıştık artık tahammülüm sıfır ama rahatım iyi her istediğimi yapar alır gerçi işte tartışınca hemen lafını yapar o ayrı

benim hiçbir şey istediğim gibi olmuyor mesleğim de pişmanım evlilikte aynı ben bunu layık görmüyorum gerçi herkeste sorunlar var başkası olsaydı da sanırım sorunlar olurdu
iyiyken bende iyiyim ve mutluyum ama inanın evde olmak beni bitiriyor halk eğitimde kurslara başvurdum açılmadı beni tatlılar ve alışveriş mutlu ediyor çalışmadığım halde şu aralar aşırı harcadım ailem gönderiyor bu arada az da olsa ama tabi birikim sıfır
biz de saygı yok sevgi koşullu bugün tüm gün kavga ettik başım beynim kulaklarım ağrıdı resmen gelip öpüyor hiç bişi olmamış gibi küs olmama
tahammülü yok aynı evde öyle olur muymuş gerçi bende geçmişte olsun başka şeyler olsun söylenmeye başlıyorum yine sinirlenip bir yerlere vurup başka oda ya gidiyor bir mucize olsa da yok olsa keşke

bu arada mesela sadece ben üstüne gittiğimde değil atıyorum işte habersiz bir yere gidince kargocu gibi onda bile bağırıyor ve kavga ediyoruz artık çok sıkıldım gençliğim bunun yüzünden gitti resmen aile evine dönsem de tüm gün evde olucam ben sadece kendi evim ve düzenimi seviyorum
sizce atanana kadar politik olup sonra tekmeyi mi basayım yoksa her şeyi göze alıp boşanayım mı
ay içimi baydınız ya ne bu böyle ne istiyorsunuz ? madem küsüp duracaksınız boşanın bir an evvel adamın da hayatını zehir etmeyin. hic olmazsa adam arayı bulmak istiyor demek ki öpüyor falan ayrıca defalarca da adım atmanızı güler yüzlü olmanızı vs istemiş . artık ne kadar surat asıyorsanız. neyse cocuk falan yapmayın.

ay içimi baydınız ya ne bu böyle ne istiyorsunuz ? madem küsüp duracaksınız boşanın bir an evvel adamın da hayatını zehir etmeyin. hic olmazsa adam arayı bulmak istiyor demek ki öpüyor falan ayrıca defalarca da adım atmanızı güler yüzlü olmanızı vs istemiş . artık ne kadar surat asıyorsanız. neyse cocuk falan yapmayın.
siz kavga edince hemen arkasından hiçbir şey olmamış gibi düzelip sarılıp öpüşüyor musunuz yapabiliyorsanız da nasıl içiniz alıyor o kadar lafı kaldıramıyorum hanfendi içim hemen soğumuyor
çocuk yok olmayacak yahu herkes tek ağız aynı şeyi yazmış

Ay son paragrafı okumamıştım ben de saf saf travmalarınız var destek alın falan dedim. Siz sadece eşinizin size sunduğu rahatlığı, imkanları seviyorsunuz. Zorba birisiniz ayrıca. Eşinizi sevseydiniz atanıp tekmeyi mi basayım yazmayı bile içiniz almazdı. Eşinizi sevmiyorsunuz, bu tahammülsüzlüğünüz ondan. Yetişkin gibi tepkiler vermiyorsunuz. Şımartılmaya alışmış kız çocuğu gibisiniz karşınızdakinin sabrını sevgisini sonsuz zannediyorsunuz herhalde

Bence kendi içinizde çözemediğiniz travmalarınız var ikinizin de. Çoğu aileden kalan. Belli ki ikiniz de bunları çözümleyemeden, anlamlandırmadan evlenip kendi yükünüzü diğerine yüklüyorsunuz. İkinizin de ayrı ayrı terapiye gitmesi ve beraber de evlilik terapisine gitmeniz lazım. Bu şekilde de çocuk düşünmeyin lütfen.
evet kesinlikle var ne olduğunu bilmiyorum ama araştırıp gidicem çocuk asla yok

Ne olduğunu kendiniz de bulabilirsiniz bence. Biraz tepkilerinizin kaynağını bulmaya çalışın. Öfkeniz gerçekten eşinize mi yoksa daha derinlerde bir şeye mi bunu düşünün

Ay son paragrafı okumamıştım ben de saf saf travmalarınız var destek alın falan dedim. Siz sadece eşinizin size sunduğu rahatlığı, imkanları seviyorsunuz. Zorba birisiniz ayrıca. Eşinizi sevseydiniz atanıp tekmeyi mi basayım yazmayı bile içiniz almazdı. Eşinizi sevmiyorsunuz, bu tahammülsüzlüğünüz ondan. Yetişkin gibi tepkiler vermiyorsunuz. Şımartılmaya alışmış kız çocuğu gibisiniz karşınızdakinin sabrını sevgisini sonsuz zannediyorsunuz herh

Ay son paragrafı okumamıştım ben de saf saf travmalarınız var destek alın falan dedim. Siz sadece eşinizin size sunduğu rahatlığı, imkanları seviyorsunuz. Zorba birisiniz ayrıca. Eşinizi sevseydiniz atanıp tekmeyi mi basayım yazmayı bile içiniz almazdı. Eşinizi sevmiyorsunuz, bu tahammülsüzlüğünüz ondan. Yetişkin gibi tepkiler vermiyorsunuz. Şımartılmaya alışmış kız çocuğu gibisiniz karşınızdakinin sabrını sevgisini sonsuz zannediyorsunuz herhalde
bakın o kadar şey yaşayıp nasıl hiçbir şey olmamış gibi davranayım kaldıramıyorum bende kırıcı oluyorum ama karşı taraf altta kalmıyor ilk ilişki tecrübesizlik sonuç bu
şımartılma belki biraz o şekilde büyüdüm napayım

Ne olduğunu kendiniz de bulabilirsiniz bence. Biraz tepkilerinizin kaynağını bulmaya çalışın. Öfkeniz gerçekten eşinize mi yoksa daha derinlerde bir şeye mi bunu düşünün
iyiyken iyiyim sıkıntı yok ama kötü iken kendimi kaybediyorum işsizlik kimsemin olmaması eş tayini nedeniyle yaşadığım şehirde sosyal olmama hepsi birleşince kuruluyorum

bakın o kadar şey yaşayıp nasıl hiçbir şey olmamış gibi davranayım kaldıramıyorum bende kırıcı oluyorum ama karşı taraf altta kalmıyor ilk ilişki tecrübesizlik sonuç bu
şımartılma belki biraz o şekilde büyüdüm napayım
Karşınızdaki anne babanız değil ama eşiniz ki anne bile çocuğunu bi yere kadar çekiyor. İçinizin hemen soğumamasını bi yere kadar normal kabul edebilirim ama bir yere kadar. Karşınızda sorunu çözmek için çabalayan bir insan varsa sizin de bazı şeyleri unutmanız ve adım atmanız gerekir. Yetişkinler böyle sorun çözer. O da altta kalmıyor demişsiniz de karşınızda da kendi egosu gururu olan bir insan var neden altta kalsın?

Karşınızdaki anne babanız değil ama eşiniz ki anne bile çocuğunu bi yere kadar çekiyor. İçinizin hemen soğumamasını bi yere kadar normal kabul edebilirim ama bir yere kadar. Karşınızda sorunu çözmek için çabalayan bir insan varsa sizin de bazı şeyleri unutmanız ve adım atmanız gerekir. Yetişkinler böyle sorun çözer. O da altta kalmıyor demişsiniz de karşınızda da kendi egosu gururu olan bir insan var neden altta kalsın?
evet yetişkin tepkileri vermiyor olabilirim zamanla olgunlaşıcam belki ama karakter diye bişi de var

İyi zamanlarda zaten herkes iyidir. Kriz anında nasıl davrandığınız gösterir zaten sorun çözme becerinizi. Bence sakin bir zamanınızda işi kavgaya götürmeden bu hislerinizi eşinizle paylaşın. Sizin içinizde bunlar varsa onun da içinde başka şeyler vardır. Ki saydığınız sorunların sebebi eşiniz de değil. Bu öfke patlamaları, sinir krizleri ileride daha vahim sonuçlar doğurur
iyiyken iyiyim sıkıntı yok ama kötü iken kendimi kaybediyorum işsizlik kimsemin olmaması eş tayini nedeniyle yaşadığım şehirde sosyal olmama hepsi birleşince kuruluyorum

siz kavga edince hemen arkasından hiçbir şey olmamış gibi düzelip sarılıp öpüşüyor musunuz yapabiliyorsanız da nasıl içiniz alıyor o kadar lafı kaldıramıyorum hanfendi içim hemen soğumuyor
çocuk yok olmayacak yahu herkes tek ağız aynı şeyi yazmış
maalesef evlilik böyle bişey denge de olma işi. bir sefer de mesela siz gidin öpün alttan alın bakalım nasıl olacak ilişkiniz ? ama kafanızda ilişkinizi zaten bitirmişsiniz gibi şuan ki imkanlardan daha iyi bir konumda olunca adama yol vererceksiniz gibi

İyi zamanlarda zaten herkes iyidir. Kriz anında nasıl davrandığınız gösterir zaten sorun çözme becerinizi. Bence sakin bir zamanınızda işi kavgaya götürmeden bu hislerinizi eşinizle paylaşın. Sizin içinizde bunlar varsa onun da içinde başka şeyler vardır. Ki saydığınız sorunların sebebi eşiniz de değil. Bu öfke patlamaları, sinir krizleri ileride daha vahim sonuçlar doğurur
tavsiye için teşekkür

maalesef evlilik böyle bişey denge de olma işi. bir sefer de mesela siz gidin öpün alttan alın bakalım nasıl olacak ilişkiniz ? ama kafanızda ilişkinizi zaten bitirmişsiniz gibi şuan ki imkanlardan daha iyi bir konumda olunca adama yol vererceksiniz gibi
illa daha iyisi vardır diye düşünüyorum bu ilişki normal mi sıfır tartışma olsa daha güzel olma mı

Bazı şeylere karakter diyip sıyrılmayın. Karakter ayrı bir şey tartışma anında sinir krizi geçirmek başka bir şey
bakın karşı tarafta geçiriyor bunlar birikim oldu artık evlendiğimizden beri keza bugünkü kavgada ben daha sakin taraftım o delirdi onu yaptın bunu yaptın beğenmiyorsan git ağlama krizine bile girdi eşyalara vurdu tamam ilk güzellikle geldi önceki gece bana tatlı falan almış ama dışarı gittiği için kırgındım tartışma günü gitti çünkü sakın karışıyorsun deme normal zaman umrumda olmaz sabahta sarıldı ama kızgındım istemedim üstüne gittim ben mutsuzum dedi beğenmezsen gidersin filan dedi bende bişiler dedim kızdım haliyle sinirlendim haklı olarak gitsem giderim talimata gerek yok delirdi küçücük boyuyla üstüme yürüdü off hatırlamıyorum bile açıkçası neyin kavgasını verdik ayrılalım dedim ona da çok yanaşmıyor yani çift terapisi dedi senden çocuk yapılmaz dedi buna kızdım haliyle
bir süre sonra yine kalktı yine delirdi asık suratlısın diye her şeyi diyip nasıl güleyim yok yemek bana yaptın mı dedi hayır dedim fazla var gitsin alsın dimi yani
yok işte senle aynı oda da durmak istemiyorum falan dedi yorgan yastık attı koluma çarptı acıdı
diyip diyip yapıp yapıp aslında öyle demek istemedim özür dilerim diyor
yani velhasıl tek kriz geçiren ben değilim

evet aslında şöyle söyleyeyim tam karşılıksız değil de zaten benim ailem annem benim için her şeyi yaptı babam sadece maddi yardım olarak hayatımda var maalesef umrunda bile değilim (ayrılar) neyse annemi ta ki evlenene kadar her konuda dinledim asla itirasız zaten evden okula bir hayatım vardı kırk yılda bir dışarı çıkarım çıkıntı olabilecek bir huyum yoktu ama evlilik sürecinde dinlemediğim için burnumdan geldi zehir oldu emin olun
diğer alttan alma mevzusunda nasıl bildiniz aynen onların faturası teker teker çıkıyor şu an mükemmel tespit onun yaptıklarını yapıyorum ki anlasın bu arada artık onun küsmeleri bitti benimkiler var intikam gibi sürekli savunmadayım
çocuk hayır zaten çalışmıyorum bakabilecek durumda değilim öneri için sağolun
psikolog musunuz ya da bu tarz ilişkiye mi şahit oldunuz nokta atışı tebrikler

Psikolog degilim, sadece alana ilgim var. Siz zamaninda koyamadiginiz sınırların acısını simdi cikartiyorsunuz. Ama zamansiz olan herseyin gibi bunun da sonu hüsran, cünkü esiniz degismis. Eski huylarindan arinmis gibi, ama siz onun huylarini ona ceza olarak adapte etmissiniz. Yani asıl olan sizin karakterinize olmus. Esiniz kötü aliskanliklarinı arkasinda birakirken, sizin hic birakmaya niyetiniz yok, cünkü siz cektiklerinizin bedelini istiyorsunuz. Yoksa tüm o acilari ve sıkıntının boşa oldugunu kabul edemiyoruz? Beynimiz herseyi bir sonuca vardirmaya ugrasir. Ya o acinin sonu yoksa? Sizin iki durumla yüzlesmeniz lazim: 1. Sizi yasadiklariniz su an icin gecimsiz huysuz birine cevirdi..Böyle olmak gercekten sizin seciminiz mi, yoksa kirilmis duygularinizdan ve ümitlerinizden yola cikarak mi öyle davraniyorsunuz? Böyle olmayi siz kendiniz icin secermiydiniz tamamen bagimsiz olsaniz?
2. Esinizden ödemesini istediginiz bedel ne? Ve o bedel sizin hayatinizdan ne kadar alip götürdü veya neyi feda etmeye hazirsiniz? Esinizin su anki durumdan yola cikarak gercek bir sans hak ettigini düsünürmüsünüz?

Back
X