Boşanmalı mıyım

Hacca gidip küfür edip yalan konuşabiliyor.Uzak durun.Sömürü yoluyla kendine inandirmis.Herkesin ibadeti kendine ilk önce doğru konuşsun ..Mesafe koyun.Ev esyasindan fesatlık çıkarıp reddediyor ya akıl karı mi?

Ah inanın fıtrat gereği edepsiz birisi değilim keşke olsaydım dedirtti bu aile bana efendiliğimden bu derece çekeceğimi asla düşünmezdim bir kez cevap verdim diye o gün aslında o kavgalar çıktı görümcem kişisi ki bence en tehlikelisi o anneme cevap verdin dedi kıyameti kopartı

cevap vermedikce kendini bişey sanıyor kadın
Cevap verince küfür etti zaten çok tehlikeliler benim ailemle eşimin ailesi geldi biz tartışıp ben ayrılmak isteyince eşim ikna etsinler diye kayınbabam ve eşimin erkek kardeşi gelmişti sessiz sakin nispeten iyi tipler ailem o kadar düzgün bir şekilde savundu ki beni onların kızlarına yapılmış olsaydı yırtarlardı karşı tarafı bizimkiler biz bu tarz durumlarla hiç muhatap olmadık evimizde s.lak bile denmedi gibisinden konuşmalar yaptılar asla yükselmediler bunlar sert çıkışlardan anlıyor ama ne bende ne ailemde yok o mizaç

Annemi biz haksızlığa uğrayınca savunduk bir nevi ebeveyn olduk onlara o kendine yapılan saygısızlığa bile cevap veremeyen bir tip hiç beni savunmadı eşimi de kendi çocuğu gibi görüyor kaç kez uyardım bu kadar eziyet görüyorum biraz soğuk yapın diye o bizim de çocuğumuz nasıl yaparız diyorlar ailemin de hatası bu

Evet eşimle onların ortak şirketi var bu sebeple gittiğimiz yemek aldığımız eşya hatta oyuncak yüzünden bile suratlar asılıyor

Ahh bu kayınvalideler sadece yuva bozarlar başka bi işe yaradıkları yok

Her krizde bunu düşünüyorum zaten bebeğim biraz büyüsün kreş çağında işime dönüp bırakmayı düşünüyorum bir erkek eşine küfür edilirken sessiz kalıyorsa uzatmanın da manası yok dediğiniz gibi zamanı var bebeğim için

biraz sabret bence bebek yeni doğmuş bu sürece boşanma sıkıntısını ekleme.

çok üzüldüm bunların bu dönemde olmasına...

ama bir de şu açıdan düşün rabbim sana bu insanların gerçek yüzlerini bu kötü olay vesilesiyle gösterdi
şimdi kendini evladını aileni korumalısın, boşan boşanma diyemem ama sen kozanı ör kendine ve çocuğuna ,eşine de söylersin ,ben bazı kararlar aldım yanımda mısın değil misin ? o da kararını verir...

çok yeni anne babasınız bu cahilleri bırakın çocuğunuzla ilgilenin , çok şükür ki sağlıklı ,Allah korusun ya farklı bir durum olsaydı kv ,kp ,görümce anne , baba hiç biri umurunuzda olmazdı dimi...

güçlü bir kadınsınız her şeyle baş edersiniz ama cahille olmuyor maalesef, direk sohbeti kesmek lazım...

Yani burda kararsizliğıniza yön verecek birileri mi lazım. "Boşanmalı miyim ?" Bu da sorulur mu ? Haklısınız denmesi rahatlatacak mi sizi? Lafları o kadar önemsemeyin sorun kalmaz. Kimse lohusalıkta etrafımızda dönmek zorunda değil. Kimse bebeği büyütürken yardım etmek zorunda değil. Tahmin ettiğiniz gibi hiçbir Koca kişisi karısı için annesini silmez. Adamları iki ateş arasında bırakmayın

tek suçlu sizsiniz.
evlenmeden öncede eşiniz ve ailesi zaten aynıydı ve size yine böyle davranıyolardı.
siz görmek istemediniz.
çoğu erkek , kadın ve bunların aileleri sorunlu tiplerdir.

`