- Emoji Skoru
- 11.824
- Puanlar
- 158
Evlilik güç savaşına ve rekabete dönmüş. Yürümez bu iş. Adam evlenene kadar beklemiş gerçek karakterini göstermek için.Evleneli 1 sene oldu olmadı. Eşim başka şehirde ben başka şehirde görev yapıyordum eş durumuyla yanıma tayin istedi. Evlenmeden önce eşimin memleketini sevmediğimi orda yaşamak istemediğimi söylediğimde bende çok sevmiyordum açıkçası ortak karar veririz demişti. Başka şehirlerden evler atıyordu vs. Nişanlılık sürecinde konu açılınca ben oraya gitmem diye ısrarla söyleyince oda ben gel dersem geleceksin dedi ama ben bir gün olsun ihtimalli dahi gelirim demedim hep gelmem dedim. Ortak noktada buluşmadan evlendik. Ve şu bu konu yüzünden boşanma aşanmasındayız şaka gibi gelebilir herkese. Şimdi benim inadımdan dolayı oraya istediğini olumlu cevap vermezsem bu işin biteceğini söylüyor ben eşe itaat eden biri değilmişim. Benim ailem daha gelişmiş güzel bir şehirde yaşamasına rağmen ben ona şehir şartı koşmuyorum “zamanı gelince ortak bi noktada karar varırız” diyorum ama benden duymak istediği şey bu değil ben seninle o şehire gelirim lafını duymadan düzelmiyoruz. Aylardır evliliğim zehir Oldu bu konu yüzünden. Sevdiğim için sabrediyorum. Ama ben ortak noktada buluşuruz sözüme bile tahammül edemiyor. Her konuda ortak noktaya varmak zorunda değiliz diyor. Bu işin içinden nasıl çıkacağımı bilmiyorum. Artık inada döndü olay. İstememe sebeplerimi burda sıralamak istemiyorum ama her şeyden önce insan eşini istemediği bir şeye bir neden zorlar?