Boşanmalı mıyım?

Evleneli 1 sene oldu olmadı. Eşim başka şehirde ben başka şehirde görev yapıyordum eş durumuyla yanıma tayin istedi. Evlenmeden önce eşimin memleketini sevmediğimi orda yaşamak istemediğimi söylediğimde bende çok sevmiyordum açıkçası ortak karar veririz demişti. Başka şehirlerden evler atıyordu vs. Nişanlılık sürecinde konu açılınca ben oraya gitmem diye ısrarla söyleyince oda ben gel dersem geleceksin dedi ama ben bir gün olsun ihtimalli dahi gelirim demedim hep gelmem dedim. Ortak noktada buluşmadan evlendik. Ve şu bu konu yüzünden boşanma aşanmasındayız şaka gibi gelebilir herkese. Şimdi benim inadımdan dolayı oraya istediğini olumlu cevap vermezsem bu işin biteceğini söylüyor ben eşe itaat eden biri değilmişim. Benim ailem daha gelişmiş güzel bir şehirde yaşamasına rağmen ben ona şehir şartı koşmuyorum “zamanı gelince ortak bi noktada karar varırız” diyorum ama benden duymak istediği şey bu değil ben seninle o şehire gelirim lafını duymadan düzelmiyoruz. Aylardır evliliğim zehir Oldu bu konu yüzünden. Sevdiğim için sabrediyorum. Ama ben ortak noktada buluşuruz sözüme bile tahammül edemiyor. Her konuda ortak noktaya varmak zorunda değiliz diyor. Bu işin içinden nasıl çıkacağımı bilmiyorum. Artık inada döndü olay. İstememe sebeplerimi burda sıralamak istemiyorum ama her şeyden önce insan eşini istemediği bir şeye bir neden zorlar?
Evlilik güç savaşına ve rekabete dönmüş. Yürümez bu iş. Adam evlenene kadar beklemiş gerçek karakterini göstermek için.

İnat edip güç savaşına dönüştürmüş. Derdi şu an kendi memleketinde yaşama olayını bile geçmiş ve tek odaklandığı şey muhtemelen sizin tamam demeniz olmuştur. Tamamen kendi istediği olsun ve siz tamam diyin diye zorluyor. Böylece karısına sözünü geçirebilen bir erkek olacak, adam olacak. Erkek adam karısına söz geçirir çünkü, ne öyle kendi kararları olan kadın falan, kadın dediğin kocasına itaat edecek.

Bu evliliğin ilerisinde tırmanarak artacak bence bu tip mevzular. Bu konuyu atlatsanız başka konuda yine patlak vereceksiniz çünkü adamın karakteri belli.
Evet benim korkumda bu bu konuda yola gelse bile başka sorunlar aşılamaz bu adammla

Az önceki yorumumum benzerini yazacağım ama. Çok gelişigüzel bir evlilik olmuş. Şehir, çocuk vb önemli meseleler evlilikten önce konuşulup ortak karar alınması gerekirken alınmamış, bu konuda iki taraf da hatalı. Ayrıca buradan bakınca iki tarafın da gecinmeye gönlü yok gibi.

Adam tam höt höt kafada ama evlilikten önce kendini belli etmiş aslında.

Yanlış evlilikte doğmamış çocuğun yaşayacağı şehri konuşsak ne, konuşmasak ne. Oraya gelene kadar daha büyük sorunlar var.
Nedense kadınlar evlenene kadar her şeye tamam diyorlar. Düzeltirim diyorlar. Hiç bir sinyali görmek istemiyorlar. Sonra da boşanmaya da cesaret edemeyen mutsuz kadınlar oluyorlar

Evet benim korkumda bu bu konuda yola gelse bile başka sorunlar aşılamaz bu adammla
Buna he diyip ailesinin olduğu şehre taşınsan bile hayatın cehennem olacak. Sürekli ailesini mükellef sofralarda ağırlamak isteyecek. Yorgunum desen dert olacak burnundan getirecek. Sakın bacım aklını başına devşir, hazır yol ayrımındasın, sen nereye gidersen git ben gelmiyorum de çık işin içinden.

Evleneli 1 sene oldu olmadı. Eşim başka şehirde ben başka şehirde görev yapıyordum eş durumuyla yanıma tayin istedi. Evlenmeden önce eşimin memleketini sevmediğimi orda yaşamak istemediğimi söylediğimde bende çok sevmiyordum açıkçası ortak karar veririz demişti. Başka şehirlerden evler atıyordu vs. Nişanlılık sürecinde konu açılınca ben oraya gitmem diye ısrarla söyleyince oda ben gel dersem geleceksin dedi ama ben bir gün olsun ihtimalli dahi gelirim demedim hep gelmem dedim. Ortak noktada buluşmadan evlendik. Ve şu bu konu yüzünden boşanma aşanmasındayız şaka gibi gelebilir herkese. Şimdi benim inadımdan dolayı oraya istediğini olumlu cevap vermezsem bu işin biteceğini söylüyor ben eşe itaat eden biri değilmişim. Benim ailem daha gelişmiş güzel bir şehirde yaşamasına rağmen ben ona şehir şartı koşmuyorum “zamanı gelince ortak bi noktada karar varırız” diyorum ama benden duymak istediği şey bu değil ben seninle o şehire gelirim lafını duymadan düzelmiyoruz. Aylardır evliliğim zehir Oldu bu konu yüzünden. Sevdiğim için sabrediyorum. Ama ben ortak noktada buluşuruz sözüme bile tahammül edemiyor. Her konuda ortak noktaya varmak zorunda değiliz diyor. Bu işin içinden nasıl çıkacağımı bilmiyorum. Artık inada döndü olay. İstememe sebeplerimi burda sıralamak istemiyorum ama her şeyden önce insan eşini istemediği bir şeye bir neden zorlar?
Net anası babası tarafından dolduruluyor.

Hayır o konuda çok zorda olsa ortak noktaya vardık. Parayı ne yaptığını kime verdiğini ben sormadan da söylüyor artık. Kalanla da ortak altın vs alıyoruz
Ortak nokta bir çözüm gibi nasıl görünebiliyor ki? Zihniyeti küflü peynir bu adamın. Sonuç istediğiniz gibi olabilir. Yarın bir gün başka bir konuda aynı çerçevede fikirleri ortaya çıkacak. Sonu geciktirmek bu yaptığınız.

Siz adım atıp kabul edebilirsiniz diyorsunuz doğru mu anladım
Bu Yorumu size bilinç altınız yazdırmış Çünkü duymak istediğiniz Aslında bu

üzücü Ne diyeyim işiniz var mesleğiniz var çocuk yok Her Açıdan tekmeyi basacak potansiyeliniz var

Ben Şuna üzülüyorum yani hani kızlarımızı yetiştiriyoruz Ayakları Üstünde Dursun kimseye muhtaç olmasın vesaire vesaire işte yetişmişsiniz işte ayaklarınızın üstündesiniz işte o duruma gelene kadar aileniz Kim bilir nelerden feragat etti sıfıra Sıfır Elde var sıfır yine de Size cehennem hayatı yaşatacak adami boşamaya korkuyorsunuz ne anladım ben meslek sahibi olduğunuzdan ne anladım kendi Ayakları Üstünde durduğunuzdan ne anladım Ne anladım Yani
Şimdi sizin işi gücü aile desteği parası mesleği maaşı güvenecek bir dolu olmayan Bu yüzden de çekmek zorunda kalan oturup çeken Zavallı eğitimsiz fakir sıradan bir kızcağızdan ne farkınız var

Back
X