Boşanmalı mıyım.

Canım Allah yardımcın olsun... Boşan demek kolay değil hele evliliği yaşamış insanlar için ! Ama hayatta gördüğüm ve emin olduğum birşey varki kimse değişmiyor inan, sanmaki birgün kafasına saksı düşmüş gibi birden ah ben bu kıza neler yaptım bunca zamandır artık olmam gerektiği gibi olayım desin ... Konuş anlat , kavga et, bağır ,çağır , saçını başını yol olmazzz; kimseyi değiştiremiyoruz.. O yuzden otur adam gibş etraflıca düşün ben bu adamla bu şartlarda mı daha mutl olurum yoksa yalnız şöyle böyle mi diye. Ama oturup da kocam değişecek evine bana bağlı olacak diye bekleme... İçinde bulunduğun şartları zaten biliyorsun bu şekilde yaşamaya devam edebileceksen tamam ama yok edemiyorsan sindiremiyorsan o zaman durma. Yarın öbürgün çocugun olursa herşey cok daha zorlaşır. Ya kavga gürültü içşnde mutsuz bir çoçuk buyutursun, ya da anne bir yerde baba biryerde çocuğun da sefil olur. Hayırlısı olsun inşallah !

şiddet varsa bekleme... düzelmez 1 kere yapan 1 daha yapar. nerden mi biliyorum kendimden. çocuğun da olmadan boşanmalısın.

Sabretmekle düzelmez daha rahat yapmaya başlar...... düzelmeyi isterse ve psikolojik destek alırsa belki...zor...

şiddet bir kere oldu mu devamı mutlaka olur.. Ailesi iyi olsa da sen ailesiyle yaşamıyorsun.. Hayırlısı...Çocuk olmaması büyük şans bence bu şansı değerlendir.. Kurtar canını

hiç böyle bir ilişkiyi bilmeden okuduğum bir iki satırla kesin hüküm vermek gibi bir niyetim isteğim olmasa da bende film "şiddet bile gördüm" kısmında koptu. bence boşan evet. bazı şeyler var ki sineye çekilmemesi gerekiyor çekebilecek olsan bile. bir kadına el kalkıyorsa saygıyı geçtim sevgiden de insanlıktan da ben artık şüphe eder oluyorum. erkeğe de kalkabilir tabii ayrımcılık olmasın. insan hayat arkadaşına, eşine, soyadını taşıyan karısına şiddet uyguluyorsa bırak ne hali varsa görsün.

ben cok uzuldum canim haline. Bence kesinlikle bosanmalisin. Cocuk yok 1 sene bile olmamis evleneli hic dusunmeden git ordan. Tabii ki bosanmak kolay degil ama kendini dusun omrunu boyle mi gecireceksin? Erkekler gec olgunlasir 18 yasindaymis esinde daha cocuk o. Beklentilerine karsilik veremez. Bence kendine yeni bir yol ciz..

fiikirlerinz için teşekkür ederm herkes dioki askerden sonra değişir sabret dio aklım çok karışık ve ondan boşanmamı istemiyo seni bırakmam seviyorum diyo bnde o zamn değiş diyom ben değişmem dio iyice kafam karıştıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…