Eşimle iyiydik bir anda bozulduk. Dün akşam arkadaşı aradı, bende yanındayım telefonu net duyuyorum, Eşim dedi ki ....'un yanına gittim, eşimin arkadaşı hayırdır karı kız mevzusu mu var, o adamın yanına niye gidilir ki dedi. Tabi ben çıldırdım, ne demek karı kız mevzusu mu var? Telefondaki şahış bu gittiği kişiyi tanıştıran şahış ve baya zengin yanında rus kadınlar çalışıyor ve hovarda bir adammış, eşim üçü bu adamın yazlığı varmış oraya gideceklerini bile söylemişti bir sıra. Eşime bu konularda hiç güvenmem, yapı olarak aldatmaya meyilli, hovarda bir tip. Diyeceksiniz ki evlenmeden önce farketmedin mi, inanın o kadar gizlemişki farketmedim.
Kaynıma telefon açtım durumu anlattım, sen çok haklısın benim abim böyle, ne yapsan haklısın diyorlar, ailesi tamamen benim yanımda ailesini çok seviyorum aklı başında insanlar aralarında bozuk bi bu çıkmış.
Aramızda sevgi var ama saygı bitti, şiddet bile gördüm.
çok üzgünüm çok....
Sorumsuz
Karı kız
kahve bağımlılığı
şiddeti var
1,5 yıllık evliyim çocuğum yok, boşanmalı mıyım sabredip düzelmesini mi beklemeliyim bilmiyorum.
biliyorsunuz ki boşanmak kolay değil, ama kendime yazık ediyorum, ailesi bile çok üzülüyor halime, annesi böyle yapacaksa hakkımı helal etmeyeceğim diyor sürekli.