Bence sabret hemen bosanma.Sevmeden niye evlendinki
Bence hemen boşanmada arama çözümü, oturup konuşmayı dene istersen açık açık ne hissettiğini söyleyebilirsin.
Sonuçta her evlilikte olan şeyler bunlar yeri geliyor olmadık şeyler söylenebiliyor yapılabiliyor. Önemli olan hatanızı anlayıp birbirinizden özür dileyip barışmanız. Ha yok o hiç anlayışlı biri değil tam bir Odun diyorsan o ayrı konu alırsın karşına açık açık sorarsın derdi neymiş anlarsın o zaman oturup yine düşünürsün boşanmayı. Ama bazı şeyler alttan alınmalı seviyorsan boşanma derim..
Sevmeden evlenmissin tamam ama tanima firsatinda mi olmadi? İnce eleyip sık dokumak lazim.
Neden peki küfürleşecek hale geldiniz birden bire olmamıştır herhalde,cinsellik konusunda ise sence eşinde bir problem olabilir mi erken boşalma erekte olamamadu.. sıklıkta oluyor?
Bence ilk önce kendine bak süslen püslen onu takmıyormuş gibi yap gez toz ona yüz verme, değerini anlasın.. anca ozaman anlaşılır niyeti amacı ne diye.. bırak ne yapmak istiyorsa onu yapsın, sende kendine bak hemen boşanmayı düşünme..
yardımcı olmaya çalışmışsın cinsel performans arttırıcı yöntemlere yanaşmadı öyle mi? kendi orgazm olsa dahi eşinin de mutluluğunu düşünmeli. can sıkıcı durum al önüne ciddi ciddi konuş. çok mu iğrenç geliyorum sana ordan bakılınca, senden bu sebepten dolayı senden boşanırsam gururun incinmez mi diye sor. açık açık beni tatmin edemiyorsun diye söyle ona. beni hiç sevmiyor musun, o halde niye evlendi diye sor. küsme olayını da anlamış değilim konuşun edin küsmek nedir yaBırakın gezip tozmayi mutfaga gidelim gelmiyor sanırım depresyona girdim evim de nnormalde güzeldir bakımlıdır eve de hic bakmiyorim ise gidip geliyorum aayrı odalarda oturup ayrı odalarda yatıyoruz ...sizce de cinselliği çok az değim lilibidosu düşük libido artırıcı doğal şeyler de yedirmek istedim onu bile istemiyor dusunsenize süreli ben istiyorum beraber olmayı bu çok gurur kırıcıydı başlarda artik aistim " bu ayıp değil diyor isteyen senden yanıma gelip soylersin tabi ne var bunda ddiyor " du daha doğrusu düşünün bayram dönüşü beraber olduk 5,dakika beyefendi orgazmini oldu rahatladı ben tabi sinir oldum tam mutluolucam yyarıda bıraktı akşama devam edriz dedi yapmadan öncede ssormuştu gerçi akşamda yaparız diye ama o kadar kkısa süreceğini tahmin etmmemistim tabiki sonra gün içinde tekrar gittim dedim hadi devam edelim aksama kkalmasın bu da makine değil ya dedi aksam kadar anca kendine gelir 33 yasında ama performansı kotu bence ... ve ben bunun için çok üzülüyorum çünkü hep mutlu bi cinsellik yaşatacağım evliliğin olsun istiyordum
Bırakın gezip tozmayi mutfaga gidelim gelmiyor sanırım depresyona girdim evim de nnormalde güzeldir bakımlıdır eve de hic bakmiyorim ise gidip geliyorum aayrı odalarda oturup ayrı odalarda yatıyoruz ...sizce de cinselliği çok az değim lilibidosu düşük libido artırıcı doğal şeyler de yedirmek istedim onu bile istemiyor dusunsenize süreli ben istiyorum beraber olmayı bu çok gurur kırıcıydı başlarda artik aistim " bu ayıp değil diyor isteyen senden yanıma gelip soylersin tabi ne var bunda ddiyor " du daha doğrusu düşünün bayram dönüşü beraber olduk 5,dakika beyefendi orgazmini oldu rahatladı ben tabi sinir oldum tam mutluolucam yyarıda bıraktı akşama devam edriz dedi yapmadan öncede ssormuştu gerçi akşamda yaparız diye ama o kadar kkısa süreceğini tahmin etmmemistim tabiki sonra gün içinde tekrar gittim dedim hadi devam edelim aksama kkalmasın bu da makine değil ya dedi aksam kadar anca kendine gelir 33 yasında ama performansı kotu bence ... ve ben bunun için çok üzülüyorum çünkü hep mutlu bi cinsellik yaşatacağım evliliğin olsun istiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?