Boşanmali miyim...

cracked_

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2013
32
2
18
İstanbul
Arkadaşlar merhaba nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir...nerden başlasam Nasil anlatsam bilmiyorum ama aarkadaşlar nolur yardim edin ben galiba kocami sevemiyorum karakterlerimiz taban tabana zıt ,o asker bu arada bense yaşamayı seven gezmeyi eğlenmeyi seven bir insanım özellikle muhabbet etmeyi ama esim çok suskundur konuşmayı sevmez..ve birarada pek fazla iyi gecindigimiz ssöylenemez o is için dışarıya gittiğinde daha iiyi geciniriz ...düşünün bayrama kayınvalide kere gittik döndüğümüzden beri küsüz.kus olsak sadece yine iyi bir de üstüne üstlük hakaret dolu kavgalar da ettik ilimizin de çalıştığı is stresli yorucu anlasamiyoruz bi turlu a boşanacak güç de göremiyorum kendimde...bazen en ufak söyledikleri bile canımı yakıyordiyorum aaşık olarak evlenseydim daha mutlu olurdum herhalde bilemiyorum caresizim...

Cinsel yönden de uyumsusuz ben istekliyim :26:evet bundan da utanıyorum ama kızlar evlenince güzel bi cinsellik yasamak istemiştim maalesef olmadı önce nikahh olduğu için düğüne kadar beraber olamadik vajinusmus oldum düğünden sonra birkaç ay sonra yendim bunu ama bu sefer de isteksizlik vardı onda o hep başından beri az beraber olma taraftarıydı...bu çok sorun oldu aramızda hep beni reddediyordu bunun için de çok kustuk öyle çirkin bi kız da değilim arkadaşlar ve eski erkek arkadaşım çok aşırı ilgili olduğu xicin eşimin tavırları çok ilgisi geldi bana. yani bi turlu mutlu olmadık mutlu olduğumuz günler sayilirdir ...napmaliyim boşanan arkadaşlar da yardımcı olursa sevinirim..

Neden peki küfürleşecek hale geldiniz birden bire olmamıştır herhalde,cinsellik konusunda ise sence eşinde bir problem olabilir mi erken boşalma erekte olamama gibi. Ne sıklıkta oluyor?

Bence hemen boşanmada arama çözümü, oturup konuşmayı dene istersen açık açık ne hissettiğini söyleyebilirsin.
Sonuçta her evlilikte olan şeyler bunlar yeri geliyor olmadık şeyler söylenebiliyor yapılabiliyor. Önemli olan hatanızı anlayıp birbirinizden özür dileyip barışmanız. Ha yok o hiç anlayışlı biri değil tam bir Odun diyorsan o ayrı konu alırsın karşına açık açık sorarsın derdi neymiş anlarsın o zaman oturup yine düşünürsün boşanmayı. Ama bazı şeyler alttan alınmalı seviyorsan boşanma derim..

Sevmeden evlenmissin tamam ama tanima firsatinda mi olmadi? İnce eleyip sık dokumak lazim.

Bence sabret hemen bosanma.Sevmeden niye evlendinki

Yaşım 30 olmuştu ailem de çok istedi baştan beri .Başka kismetler de yoktu o arada calismiuordum evdeydim eşim istesikten bira önce kismetler çıkmıştı ama onu da eski erkek arkadaşımın korkusundan gorusemedim hala acaba goruaseydim iyi mi olurdu dediğim birisi var..ama tabi o da evlendi artik...esimleyse Allah korkusu olması iyi bi isi olması aile tanıdığı olması nedeniyle evlendim

Asla affetmicem diyor .bende de garip bi duygu var su an çokkotuyusz ama o kkadar da üzgün değilimsanki ccanımyanmicak gibi ama eski erkek aarkadaşından da ilk ayrıldığında canım yanmamisti sonra çok aradım onu ...garip bi durum...

Neden peki küfürleşecek hale geldiniz birden bire olmamıştır herhalde,cinsellik konusunda ise sence eşinde bir problem olabilir mi erken boşalma erekte olamamadu.. sıklıkta oluyor?

Hic orgazm olmadım eşim de bunu pek önemsemedi bana gore de kısa sürüyor yani 10 15 dakika filandir hani beraber olma suremiz ..genelde de haftada iki filan bazen benim istememle 3 oliyordu.diyorum ya zaten bir buçuk aydır şehirddışındaydı sonra da byarama gittik annesinin yanina öyle gelince de kustuk...zaten şehir dışında olmadığı zamanlar da haftada bir kuserdik (

Bence ilk önce kendine bak süslen püslen onu takmıyormuş gibi yap gez toz ona yüz verme, değerini anlasın.. anca ozaman anlaşılır niyeti amacı ne diye.. bırak ne yapmak istiyorsa onu yapsın, sende kendine bak hemen boşanmayı düşünme..

bosanacak gucu kendınde nıye goremıyorsun anlamadım.asık olmamıs olmana cok takılma derm cnku ask da ölümsüz br duygu degl.gayet guzel mantıklı br evlılk yapmssn kı ınan br sure sonra tek ıhtyc duydgn seyın brz mantık oldgu zmnlar da gelior.yasa basa takılma bnce onmlı olan mutlu olman.senı ıstemedkce sn de kendnı her gecen gun dha degersz dha crkn hssedecksn.bnu da goz onunde bulundur derm.

Son düzenleme:

Bırakın gezip tozmayi mutfaga gidelim gelmiyor sanırım depresyona girdim evim de nnormalde güzeldir bakımlıdır eve de hic bakmiyorim ise gidip geliyorum aayrı odalarda oturup ayrı odalarda yatıyoruz ...sizce de cinselliği çok az değim li libidosu düşük libido artırıcı doğal şeyler de yedirmek istedim onu bile istemiyor dusunsenize süreli ben istiyorum beraber olmayı bu çok gurur kırıcıydı başlarda artik aistim " bu ayıp değil diyor isteyen senden yanıma gelip soylersin tabi ne var bunda ddiyor " du daha doğrusu düşünün bayram dönüşü beraber olduk 5,dakika beyefendi orgazmini oldu rahatladı ben tabi sinir oldum tam mutluolucam yyarıda bıraktı akşama devam edriz dedi yapmadan öncede ssormuştu gerçi akşamda yaparız diye ama o kadar kkısa süreceğini tahmin etmmemistim tabiki sonra gün içinde tekrar gittim dedim hadi devam edelim aksama kkalmasın bu da makine değil ya dedi aksam kadar anca kendine gelir 33 yasında ama performansı kotu bence ... ve ben bunun için çok üzülüyorum çünkü hep mutlu bi cinsellik yaşatacağım evliliğin olsun istiyordum

yardımcı olmaya çalışmışsın cinsel performans arttırıcı yöntemlere yanaşmadı öyle mi? kendi orgazm olsa dahi eşinin de mutluluğunu düşünmeli. can sıkıcı durum al önüne ciddi ciddi konuş. çok mu iğrenç geliyorum sana ordan bakılınca, senden bu sebepten dolayı senden boşanırsam gururun incinmez mi diye sor. açık açık beni tatmin edemiyorsun diye söyle ona. beni hiç sevmiyor musun, o halde niye evlendi diye sor. küsme olayını da anlamış değilim konuşun edin küsmek nedir ya

sizinle beraber olmak istemiyor diyemi üzülüyorsunuz, acaba başkalarıylamı beraber oluyor.. Nasıl olurda bir erkek cinselliğe hayır derki..
Ben düşük yaptığım için beraber olmuyorum eşimle, arada konusu oluyor, acık konuşuyorum ben kendisiyle 3-4 hafta beraber olmadığımız günler bile oluyor.. açaba değişik onun hoşuna gidecek şeyler deneseniz.. yada tatmin edecek şeyler konuşsanız ne bilim.. belki sıkılmıştır.. yada onda sorun vardır sizin bilmedığınız..

Boşanmaktan korkuyorum çünkü ya iyi birini bulamaSam ya gelen de bunu aratirsa , bir de benim güzel ev temiz ev takintim var yani İstanbul gibi yerde Nasil güzel temiz ev bulup Nasil tek kalayim diyorum ailem de başka bir şehirde ama oraya da gitmek istemiyorum çünkü maalesef annem çok eleştiricidir onla da pek anlasamayuz hatta ben evlenmden önce söylemiştim mutlu olamicagimi bana mutlu olmak önemli değil demişti ve eve gelirsen seni hasta ederim şizofren olursun (Allah korusun binkere) dedi düşünebilir o musunuz boyle bi annem var ve beni daha bi kere sarılıp güzel kızım diye asla sarılmak öpmek asla olmadı bırakın güzeli kızım bile demedi yaa... bakıyorum da simdi annelere ne kadar sevgi dokular maalesef benimki öyle değildi söylediğine gore bizi çok sever ama gösterememiş yani öyle sarılma öpmeggüzel söz söyleme huyları yok tabi ben de çok duygusal ve sevgiye çok ihtiyaç duyan biri olarak bu bana kendimi bildim bilelei hep çok kotu gelmiştir ama diğer kardeşlerim benim gibi değil ikisi de iyi kariyerdeler ve annenin bu tavrı onlarda bendeki gibi bi etki yapmadı şaşıyorum..annem onu elestiridgimde de seni de onları da ayni evde yetiştirdim onalr Nasil etkilenmemiş diyor
..ne bileyim herkes ayni değil ki sonuçta ...hayat hep com zor geçti benim için yaa....gercekten ölmek istemeyi düşündüğüm çok oldu...ama yapmam tabi Allahtan korkarım..

Hayır aklımda biri yok ama maalesef gözüm de bazen dışarı kaymiyor desem yalan olur yani yakışıklı birinin gördüğümde vs..:26: iste diyorum yaa aklımda biri yok cinsellik konusunda ben de öylessöylüyorum yaa yeni evliyiz daha mart ayında beraber olmaya başladık düşünün hic cinselliğe istediğim gibi arzulu düşkün başladığını görmedim ancak yatakta..ve ikinci esiyim benim ilk evliliğim...öyle cilve kur filan da yapamiyorum yani utanıyorumondan sanki dalga geccekmis ggibi geliyor çünkü ilk opustuumuz zamanlarda ağzın kokuyor ya sa dudağını aciriyosun gibi seyler söyledibenim ggururumu incitti ondan sonra da hep dalga geccekmis gibigeldi hic kur cilve filan yapamadim ama aaslında cilveli biriyimdir normal hayatta bile tatlı dilli güler yüzlüama ona kkarşı yapamadim hic...ayrıca isteksizliği de diyor ki bana çok agir şeylerssöylüyorsun soguyorum diyor coknincitmisim o yüzdeniisteği gidiyormus ona hep sensin sen iyisini diceksin başını egceksin öyle isitoyr ama ben de öyle biri hic deilim

Hic iyi opusemiyoruz maalesef dudağımi acitiyorsun diyor şöyle tutkulu dakikalarca öpme yok,nefes alamiyorum diyor... Allahım yaa daha ne dimi ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…