Boşanmali miyim...

Ben sizi cok iyi anliyorum. Onceki konularimda Ben de bosanmaktan bahsettim. Biz de esimle taban tabana zit kisileriz. Ben su anda bosanmaktan korkmuyorum, nedense dunya umrumda degil su an, acayip bir ozguven var, ama zaman gecince cok uzulurum, hatta esimi ozlerim bile. Bir de Ben artik yalniz yasamak istemiyorum, yine evlenmek isterim, o da nasip olur mu ki? Haydi oldu diyelim iyi biri olur mu ki, gelen gideni aratir mi ki? daha 27 yasindayim bu yasta baba evine donmek cok zoruma gider. Annem Babam yikilir zaten, cok fazla uzulurler. Sonra sizinkine benzer bir Annem var, bosanmayi dusundugun esim bile beni daha cok onemser, Annem icinden sahip ciksa da sozleriyle cok kirici placaktir, yani hem bosanmis, hem desteksiz kalirim ortalikta. Me yapmak lazim Ben de bilmiyorum

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Yorumlarinin hepsini okudum , ve hep eski sevgilinden bahs etmissin , aklinda hala omu var acaba ? Keskelermi var ?

Esinle sevmeden evlenmen sonra isinirim diye dusunmussun ama olmamis malesef , hemen bosanmayo dusunme ama biraz zaman ayirin birbirinize paylasimlarinizi cogaltin , belki isinirsiniz birbirinize...

Hic iyi opusemiyoruz maalesef dudağımi acitiyorsun diyor şöyle tutkulu dakikalarca öpme yok,nefes alamiyorum diyor... Allahım yaa daha ne dimi ben

eşin çok ilginçmiş valla o ne öyle nazamı çekiyor kendini heleki öpüşme olsun sevişme olsun bu kadar soğuk olması normal değil konuşun bence bu konuyu.

Cidden bunu okuduğumda oha dedim ağzın kokuyor falan dediyse defolsun gitsin ya bu adam seni sevmiyor bence pislik.
Biz kadınlar eşimizin ağzını bırak ayaklarını bırak başka yerleri koksa bile o üzülür diye ay kokuyorsun diyemezken bu adamlar niye böyleki.
Sana bunu diyen adam seni hiç düşünmüyor ne hisseder bu kız demiyor sende deme anacım.. yazıklar olsun valla

Herkes facete orda burda gezme resimlerini gonderedursun biz daha iki adim ötede sahile gidemiyoruz cildiricam düzelmiş gibi olmuştuk gittim ozur diledim filan düzelmiş gibiydi sonra tekrar eski haline dondu Allahım sinirinden catlicam yaa ne kadar ah aldiysam artik dede ruhlu nolacak dede kaçmış içine yaa yatsın uyusun bütün gün... !!!! :'( Allahım hayır tamam ben ona küfür mahiyetinde biseler söyledim ama damarima basıyor bilerek yaa ben ömrümde bu kadar sıkıcı bi adam daha görmedim görmeye tahammül edemiyorum su an yaa yatıyoryine oöküz ...ayrı odalarimix olsa adam gibi yanina gelmicem asla da diğer oda da küçücük sıcak .... : ( napim yaa boşim mi bilmiyom

Eşinle birlikte aile danışmanına başvurun,eğer o da çabalarsa herşey düzelebilir.Eğer ben istemiyorum diyorsan da boşan,ayrıca sen herkesin facete gezmer resimlerine ne bakıyorsun kı boşversene onlar foto koymak ıcın yapılan showlar..Adamdan bekleyecegıne bı plan yap gel bgn suraya gıtcez de..

Son düzenleme:

Siz işe önce eşinizle eski erkek arkadaşlarınızı kıyaslamamakla başlayın.

Evlenmeden önce adamın muhabbeti sevmediğini bilmiyor muydunuz?

Biliyor musunuz en nefret ettiğim kadın tipi; mızmızlanıp mızmızlanıp hic birşey yapmayandır. Hem söylenip hem de boşanmamak yani

korktum senden canım ama dogru demişsin bende bi cocuk gördüm karşımda boşim mi boşimmi ne yani evlenmeden neye bakıyo bu insanalr hem sanki bütün evlilikler mükemmel ne zannediyolar evliliği bilmiyorum hele esra erola cıkıpta hala şöle arıyorum böle arıyorum diyenelr yokmu pes diyorum yok yani hepsinin 2. 3. 4. evlilikelri kardeşim evlilik bu en iyisi şamda kayısı yani :)) sevgi saygıyı yitirmiceksin boşimm mi boşimmi dicene boşa madem işin var gücün var nabsın adam içinden gelmiyo demekki

zaten arkadaş boşasın yakışıklı erkeklere bakıyorum valla felan diyor aramaya başlamış her gördüğüne bunla evlenseydim şöle olurdu böle olurdu diceksen boşan bi şansını daha dene bakalım

Ay ben de kendimden tırstım biran

Ama öyle değil mi haksever yaa. Yok konuşmaz yok sahile inmez, sanki biz evde 7/24 cene yapıyoruz.

Ay ben de kendimden tırstım biran

Ama öyle değil mi haksever yaa. Yok konuşmaz yok sahile inmez, sanki biz evde 7/24 cene yapıyoruz.

ben diyorum eşime anamın evinde buda yoktu diyorum ah ah cahildim kandırdın beni 17dimde şimdi aklım olsa zor alırdın diyorum ama seviyorum yani her sorunda boşanalım desek seneler günelr nasıl geçer yani mücadeleci yuvayı dişi kuş yapan devir çoktan bitti herelde aile saglam temeller üzerine atılmıyo arkadaş teeeeeeee eskilerde kalmış hatta eni arayışlar içinde hemde evliyken mazallahşimdi moda oldu boşanmak ota çöpede boşanalım istiyo herkez tamam şiddet aldatma ne bilim büyük ailevi sorunalr olur fiziksel degil ruhsal şiddet olur bence bu çift bi terapiste gidip çözebilir sorunlarını yada ne bilim bence adam biraz ezilmiş ondan oda cinsellikle cezalandırıyo herelde boşucak kadın haberi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…