- 23 Mart 2015
- 5.732
- 12.108
- 448
- Konu Sahibi sufisentir
-
Olay sen de bitiyor derken?Problemi olan ben değilim ki olay ben de bitsin.Emin misin olayın ben de bittiğinin?Boşanmanı gerektirecek bi şey yok aslında hepsi çözülür. Ki boşan desek hadi ben boşanmaya gidiyorum mu diyeceksin? Sanmam. Olay sende bitiyor
İşte son zamanlarda onu da çok düşünür oldum.Acaba gerçekten iyi biri mi yoksa eksikliklerini kapatmak için mi böyle davranıyor nişanlıyken bu kadar ılımlı bi insan değildi mesela?Neden bu isteksiz erkekler diger yonlerden vok iyi oluyor kapatiyorlar mi napiyolar hep acilan konularda isteksiz kocalar sanki bir melek
Tabi ki cinsellik hayatımın 1.sırasında değil.Öyle olsa 2yıldır sabretmezdim zaten.Asıl mesele bu soruna yaklaşımı çözüm odaklı olmaması.Cinsellik senin için nerede ? Bunun cevabı sende.
Ben bu kadar artilarını saydığın adamdan bosanmaman taraftariyim
Yanı benim onceliklerim daha farkli cinsellik bu kadr artinin içinde bence kaybolup gider
Pasiflik ilaç vs bunlar klasik erkek değil mi zaten ya
Boşanma
O zaman bosanmandan korkuyor cnm kapatiyor genelde erkekler nisanliyken boyle iyi davraniyorlar sonra oduna bagliyorlar Tabi sende geri cekiyosun kendini diger yonlerden de cekilmez biri olsaydi hic dusunmez bosanirdinİşte son zamanlarda onu da çok düşünür oldum.Acaba gerçekten iyi biri mi yoksa eksikliklerini kapatmak için mi böyle davranıyor nişanlıyken bu kadar ılımlı bi insan değildi mesela?
Tabi ki cinsellik hayatımın 1.sırasında değil.Öyle olsa 2yıldır sabretmezdim zaten.Asıl mesele bu soruna yaklaşımı çözüm odaklı olmaması.
Evet baktığımda artı yönleri çok ama tek bir eksi yönü hepsini silebiliyor.
Bir de dediğim gibi bu konu beni üzüyor sürekli düşün düşün kafa yor derken ciddi anlamda çöktüm benim de mutlu olmaya hakkım yok mu diye düşünüyorum son zamanlarda.
Sanki hayatım kayıp gidiyor gibi ellerimden.
Yani aşırı bi istekliydi diyemem ama normaldi zaten uzak mesafe ilişkisi yaşadık neyin ne olduğunu anlamadım pek diyebilirim.Evlenmeden önce nasıldı? O zaman da mı isteksizdi?
İşte bu beklemiş ve ona zaman tanımış halim.Adam çok rahat huzurlu ama ben sürekli üzülüyorum.Sadece kavga ettiğimiz günler bu sorunu olduğunu hatırlıyor gibi davranıyor.Bence biraz bekleyin. Siz boşanmak istediğinizi dile getirmişsiniz biraz zaman verin kendini düzeltmeye çalışıyor mu yoksa yine aynı mı eğer düzelirse mutlu olursunuz gibi geliyor düzelmezse zaten sonuç ortada boşanırsınız
Şimdi sen takıksın bu konuda cümlesine kesinlikle katılmıyorum.Yani dünya üzerinde hangi kadın olursa olsun takar bu konuya(tabi sağlıklı normal bi kadından bahsediyorum)Ben olsam rahatımı bozmam ama aldatırdım da heralde. Ne diyeyim zor. Cinsel hayatımız olmasa boşanamazdım ben ama sen çok takıksın bu konuda. Empati kurmanı tavsiye ediyorum. Adam sana sevgi saygı veriyor. Boşan, ilk karşına çıkan erkek sana cinselik verir ama sevgi saygıyı bulmak çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?