bosanmalimi yoksa devammi etmeli

minikdunya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
56
12
3
34
26 yasindayim. 15 aylik evliyim. 6 aylik bir kizim var. esimle kulturel catisma yasiyoruz. soyleki kiz kardesi dun gece dogum yapti. biz gormeye bugun saat 3te gittik. insan yarim saatlik yola kardesinin dogumuna boylemi gider. bana dediki bizde erkekler gitmez,sizin sulale olsa herkes giderdi demi. bu sadece kicuk bir ornek. tipime laf eder. sisko der. beni oldugum gibi kabullenmez. oysa suan gelinlik giydigim gunden sadece 4 kilo fazlam var. ozel hayatimiz yok gibi birsey. haftada bir bes gunde bir. cogunlukla benim zorumla. hergun birkere sarilirim bizkm kadar istikrarli sarilan yok der. kizimizi yer yutar oper sever, ben ozel anlarda bile bir canim lafi duymam. konustugumda ben sana demistim ben diger erkeklere benzemem der. daha boyle ufak tefek sinek misali seyler. gercekten icim soguyor. ysim genc . meslegim var sizce ne yapmaliyim.. yorumlar icinbtesekkurler.

Benim kocam böyle yapmıyor ama başka saçmalıklarını "ben falanca yerliyim biz böyleyiz bir anda sinirlenir bir amda duruluruz" diye açıklar (doğma büyüme istanbullu ve bahsettiği memleketine ömründe ayak basmadı). Bunlar hep bahane. Ne güzel valla benim kültürüm böyle de istediğini yap .

15 aylik evlilik oncesi ne kadarlik bir flort evreniz oldu? suphem yok ki esiniz evlenmeden de bu tavirlarda bir insandi.

bu tur bir sey icin bosanilmaz... bu tur bir sey icin bosanilir... hayattan ne beklediginiz ile alakali bir sey bu, bunu da biz size gosteremeyiz.

belki de post partum sureci yasiyorsunuzdur, dogum sonrasi isinize geri dondunuz mu? belki zamanla soguma hisleriniz normale doner.

esin nereli persephone?

acaba kardesiniz dogum yapsa evdemi oturursunuz
soru ortaya oldugu icin yanitmala geregi duydum;

ben tek cocugum, kuzenim ve diger kuzenimin esi dogum yapti benim ailemde; onlardan evvel biz hastaneye gittik. her ailenin mezhebi, mesrebi farklidir. mukayese etmek sadece sizi kurdugunuz 3 kisilik aileden uzaklastirir.

Eşiniz kaç yaşında, mesleği ne, bizde erkek gitmez dediği biz neresi bunlar önemli şeyler. Bekarken nasıldı?

Güven duymadığinız eşe neden hemen çocuk yapıyorsunuz gece erkek , kadın ,gündüz sorumsuz olunursa hıç bir evlilik gürümez ,siz kendiniz karar vermelisiniz çoçuk olunca Ayrılıkların hep sorun

büyütülecek bişiy yok bence ..benim eşimin kardeşleri abilerinin yanında çocuk emzirirdi çok şaşırmıştım hatta utanmıştım bizde normal dedi adam:) bizde değil

Ali kiran başkesen mubarek :) bunun icin tabiki boşanilmaz.erkeklerin cogu boyle malesef asgari duzeyde dusunun sizi seviyomu size evinize sadik mi gorevini yerine getiriyo mu bu kadar.fazla beklenti fazla mutsuzluk getirir

tesekkurler arkadaslar :) ama cocuk neden yaptin diyenlere cevaben soyle demrk istiyorum. ben cocuk yapmamalimiydim demedim arkadaslar. bosanmalimiyim bosanmamalimiyim dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…