- 22 Şubat 2016
- 56
- 12
- 3
- 34
- Konu Sahibi minikdunya
-
26 yasindayim. 15 aylik evliyim. 6 aylik bir kizim var. esimle kulturel catisma yasiyoruz. soyleki kiz kardesi dun gece dogum yapti. biz gormeye bugun saat 3te gittik. insan yarim saatlik yola kardesinin dogumuna boylemi gider. bana dediki bizde erkekler gitmez,sizin sulale olsa herkes giderdi demi. bu sadece kicuk bir ornek. tipime laf eder. sisko der. beni oldugum gibi kabullenmez. oysa suan gelinlik giydigim gunden sadece 4 kilo fazlam var. ozel hayatimiz yok gibi birsey. haftada bir bes gunde bir. cogunlukla benim zorumla. hergun birkere sarilirim bizkm kadar istikrarli sarilan yok der. kizimizi yer yutar oper sever, ben ozel anlarda bile bir canim lafi duymam. konustugumda ben sana demistim ben diger erkeklere benzemem der. daha boyle ufak tefek sinek misali seyler. gercekten icim soguyor. ysim genc . meslegim var sizce ne yapmaliyim.. yorumlar icinbtesekkurler.
Benim kocam böyle yapmıyor ama başka saçmalıklarını "ben falanca yerliyim biz böyleyiz bir anda sinirlenir bir amda duruluruz" diye açıklar (doğma büyüme istanbullu ve bahsettiği memleketine ömründe ayak basmadı). Bunlar hep bahane. Ne güzel valla benim kültürüm böyle de istediğini yap .
Çarşamba :d
esin nereli persephone?
soru ortaya oldugu icin yanitmala geregi duydum;acaba kardesiniz dogum yapsa evdemi oturursunuz
tipik samsunlu o vakit :)Çarşamba :d
Bunda bisey yok yetistirilme tarzi boyledir belki cekiniyodur.utaniyodur.acaba kardesiniz dogum yapsa evdemi oturursunuz
Bunlar için boşanılmaz diyen olmuş, konuya bakınca 3 tane boşanma sebebi buldum. Tabi, siz boşanmak istemezsiniz orası ayrı. Napmayı düşünüyorsunuz?[/QUOTE sizce neler bosanma sebebi. dogru karar verebilmek icin soruyoerum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?