- 15 Kasım 2013
- 636
- 476
- 303
- Konu Sahibi minikdunya
-
Esin nereli sen nerelisin merak ettim nasil bi kultur catismasi oldugunu26 yasindayim. 15 aylik evliyim. 6 aylik bir kizim var. esimle kulturel catisma yasiyoruz. soyleki kiz kardesi dun gece dogum yapti. biz gormeye bugun saat 3te gittik. insan yarim saatlik yola kardesinin dogumuna boylemi gider. bana dediki bizde erkekler gitmez,sizin sulale olsa herkes giderdi demi. bu sadece kicuk bir ornek. tipime laf eder. sisko der. beni oldugum gibi kabullenmez. oysa suan gelinlik giydigim gunden sadece 4 kilo fazlam var. ozel hayatimiz yok gibi birsey. haftada bir bes gunde bir. cogunlukla benim zorumla. hergun birkere sarilirim bizkm kadar istikrarli sarilan yok der. kizimizi yer yutar oper sever, ben ozel anlarda bile bir canim lafi duymam. konustugumda ben sana demistim ben diger erkeklere benzemem der. daha boyle ufak tefek sinek misali seyler. gercekten icim soguyor. ysim genc . meslegim var sizce ne yapmaliyim.. yorumlar icinbtesekkurler.
acik degilmi. bebegimizi seviyor seviyor bana gelince hic bisey yok. demekki sevgi gosterebiliyor.Ben birşeyi merak ediyorum yanlış anlamazsanız. Kızımı yutar bana canım bile demez ne demek?
canimmmmm iyi okuyun. ben gorustum yazmismiyimmmmm. ilgincsiniz yanievlenmeden önce gözünüze perde mi inmişti.
muhtemelen değiştirirm diye düşündünüz çoğu kadın gibi.
insallah cnm. sagolasinsen bu adamla evlenirken az çok nasıl bir insan olduğunu görmüşsündür diye düşünüyorum.karşına kim çıkrsa çıksın değiştirmeye çalışıp olduğu gibi kabul etmezsen mutlu olamazsın.bu adamı böyle kabul etmelisin.ayrıca evliliğin de daha çok yeni bebek de var.o yüzden zaman lazım anlayış lazım sabır lazım.ailesel farklılıklar olabilir senin aile yapın da ona ters geliyordur ama siz bu dengyi kurarak bir hayatı paylaşmak zorundasınız.sakın bunun için yuvan yıkmaya kalkma.evde de bakımlı ol sofrana kendine eşine her daim özen göster inşallah düzelir
evet gercekten daha cok yemeye basladim hirsimdan. giyinmiyorum suslenmiyorum. oysa bekarken her girdigim ortamda kiyafetlerimden guzelligimden laf ettirirdim ki ozamanda 76 kiloydum
insallah cnm. sagolasin
tesekkurler canmCnm bende boşanma diyenlerdenim
Şiddet aldatma yok
Ortada adam gibi adam kalmadı boşanınca ne olacak tek başına bir çocuk buyutceksin kolaymi
Allah yardımcınız olsun mutluluklar dilerim
Kulturel farkın varsa niye evlendin? Niye ilk geceden hamile kaldın?
Ayrıca doğum yapana hemen gidilmez. Kocan haklı. Bırakta kadın bi kendine gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?