- 27 Şubat 2015
- 1.223
- 1.038
- 333
cnm ben evlendigimzde çok safmsm bilmiyorum tabiki bahane değil bu ama..aslında bu çarkın içine girince tüm evlilikleri böyle sanıyordm.coxuk uzun sure yapmadım bu sure zarfında gelgitli bi şekilde devam ediyordu.bi ara çok iyiydi mesela küsüp babamlra gittim rica minnet yalvardıgetirdi ikna etti beni .yeminler sözler..Çocuğun ne günahı var daha yaşında bile değil yazık değil mi olan çocuğa oluyor , bu Ada'm hep böyleydi madem ne diye çocuk doğurdunuz bu adama Allah aşkına .büyük konuşmak kınamak istemiyorum ama böyle konularda çok sinirleniyorum evliliğiniz hani 1 yıllıkta değilmiş ki 4 yıllık evliymişsiniz olan olmuş artık bundan sonrasında yapacağınız belli boşanıp ailenizle yaşayıp yaşamınızı sürdürmek böylesine psikopat bir Ada'mla sizinde psikolojiniz bozulmuş mantıklı düşünemiyorsunuz kuruyorsunuz kafanızda ölüm trafik kazası felan normal değil sizinde bir psikiyastriye gitmeniz gerekiyor ki çocuğunuzu da sağlıklı bir birey olarak büyütün Hakkı'nızda hayırlısı olsun
7-8 ay iyiydi gercktn .ama şuan dusununce yıne cokiyi bi eş değilmiş diyorm o dönemde de.ama işte kötü yüzünü görünce biraz iyi davransa mükemmel sanıyorsun. Yanı at gözlüğüyle bakıyorsun sanrm enazindan bende bu şekilde oldu.ondan sonra Cocukiistiyordu ki bnde anne olmk İstedim uzun sure kötü haline dönmeyince değiştiğine inandim.ama hamileliğin 6. Ayında gösterdi yüzünü..ama Coxuk için artık geçti.yoksa onu böyle bi ortama getrdigim için çok pişmanim.ilerde yaşayacağı uzuntuyu eksiklik hissini düşündükçe çok ama çok uzulyrm.