bosanmalimiyim?? artik kaldiramiyorum mutsuzluktan olüyorumm

Çocuğun ne günahı var daha yaşında bile değil yazık değil mi olan çocuğa oluyor , bu Ada'm hep böyleydi madem ne diye çocuk doğurdunuz bu adama Allah aşkına .büyük konuşmak kınamak istemiyorum ama böyle konularda çok sinirleniyorum evliliğiniz hani 1 yıllıkta değilmiş ki 4 yıllık evliymişsiniz olan olmuş artık bundan sonrasında yapacağınız belli boşanıp ailenizle yaşayıp yaşamınızı sürdürmek böylesine psikopat bir Ada'mla sizinde psikolojiniz bozulmuş mantıklı düşünemiyorsunuz kuruyorsunuz kafanızda ölüm trafik kazası felan normal değil sizinde bir psikiyastriye gitmeniz gerekiyor ki çocuğunuzu da sağlıklı bir birey olarak büyütün Hakkı'nızda hayırlısı olsun
cnm ben evlendigimzde çok safmsm bilmiyorum tabiki bahane değil bu ama..aslında bu çarkın içine girince tüm evlilikleri böyle sanıyordm.coxuk uzun sure yapmadım bu sure zarfında gelgitli bi şekilde devam ediyordu.bi ara çok iyiydi mesela küsüp babamlra gittim rica minnet yalvardıgetirdi ikna etti beni .yeminler sözler..
7-8 ay iyiydi gercktn .ama şuan dusununce yıne cokiyi bi eş değilmiş diyorm o dönemde de.ama işte kötü yüzünü görünce biraz iyi davransa mükemmel sanıyorsun. Yanı at gözlüğüyle bakıyorsun sanrm enazindan bende bu şekilde oldu.ondan sonra Cocukiistiyordu ki bnde anne olmk İstedim uzun sure kötü haline dönmeyince değiştiğine inandim.ama hamileliğin 6. Ayında gösterdi yüzünü..ama Coxuk için artık geçti.yoksa onu böyle bi ortama getrdigim için çok pişmanim.ilerde yaşayacağı uzuntuyu eksiklik hissini düşündükçe çok ama çok uzulyrm.

cnm ben evlendigimzde çok safmsm bilmiyorum tabiki bahane değil bu ama..aslında bu çarkın içine girince tüm evlilikleri böyle sanıyordm.coxuk uzun sure yapmadım bu sure zarfında gelgitli bi şekilde devam ediyordu.bi ara çok iyiydi mesela küsüp babamlra gittim rica minnet yalvardıgetirdi ikna etti beni .yeminler sözler..
7-8 ay iyiydi gercktn .ama şuan dusununce yıne cokiyi bi eş değilmiş diyorm o dönemde de.ama işte kötü yüzünü görünce biraz iyi davransa mükemmel sanıyorsun. Yanı at gözlüğüyle bakıyorsun sanrm enazindan bende bu şekilde oldu.ondan sonra Cocukiistiyordu ki bnde anne olmk İstedim uzun sure kötü haline dönmeyince değiştiğine inandim.ama hamileliğin 6. Ayında gösterdi yüzünü..ama Coxuk için artık geçti.yoksa onu böyle bi ortama getrdigim için çok pişmanim.ilerde yaşayacağı uzuntuyu eksiklik hissini düşündükçe çok ama çok uzulyrm.
bence nerede aşağılanan bir kadın varsa orada kompleksli bir erkek var....eşinizin, durumu ,mesleği,görüntüsü nasıl acaba?ilgisi varmı diye düşünürsen çok şey bulabilirsin!bir geriye sar....mesela sevilen,saygı duyulan bir insanmısındır? aranızda kültür farkı çok varmı?

Aldatma şiddet eve bakmama gibi nedenler dışı bosanmalara karşıyım çocuk varsa. En azından çocuğunuzun hatri için kaninizin son damlasina kadar adami düzeltmek için uğraşıp yok olmuyorsa o zaman düşünün boşanmayi.

Slm iyi geceler.bu saate kadar uyumadim birçok gece olduğu gibi.4 yıllık evliyim 8 aylık bir bebeğim var.eşim. hiçbir zaman cokiyi bir eş olmadı.sanrm hep bnm ittirmelerim ile devam etti bu evlilik.bunu şuan çok net anlıyorum
Nasıl anlatsam hangi birini desem bilemiyorum.şuan sadece kalbim çok agriyo ve öyle pismanimki evlendigim için.artık çocuk yaptığım için ölesiye pişman olurken ve hep hayal kurarken (çocuk yokken bosanmisim gibi hayaller ) buluyorum kendimi.. Öyle bi dereceye geldim ki Allah affetsin eşim in ölmesini istiyorum.çok hastalıklı düşünceler beynimi rahatsız etmeye başladı kendimden korkuyorum.mesela diyorumeeşim gelirken trafik kazası geçirse ölse keske..aman Allah ım işte bunları dusunuyrm.ne güzel olur temiz yoldan kurtulurum vs..ağlayarak yazıyorum bunları
Çok denedim çok fedakarlık yaptım olmadı.bi ara iyi oluyordu ki aslında o zamn da ben alttan aliyomusum onu anlıyorum şimdi.
Benle oturup konuşmaz,mesela biraz yorgun olsam suratimdusuk olsa gelip bağırır sen kime trip yapyrsn diye.hiçbirşeye alınma hakkim bile yok.beni begnmez aşağılar .bi kavga etsek dusman ilan eder öyle derin yaralar acan sözler sarfederki ..
Artık kalbim patlamak üzere sanki.cokkotuyum
Ayrı yatiyo artık.bebek gece uyaniyomus rahatsız oluyomus.hiçbir paylasimimiz yok ve encok kaldıramadığım nokta düşüncemi özgürce ifade edemiyorm.boğuluyorum nefes alamiyorm
Kamuda isim var şuan ucretsz izindeyim. Aylık 3500 gelirim var. Boşanıp ayrı ev kurup yeni bi hayata baslamalimiyim..sonumuzu goremiuorm kesinlikle
Ama toplum baskısı korkutuyor beni.küçük biryerdeyim ailem de tutucu sayılır.ne yapmalıyım...
Bu yazdıklarını okuyunca senin hissettimlerinde ben evliyken kendi hissettiklerimi gördüm senin eşinin davranış larinda ise eski eşimin davranışlarını gordum demek ki bu gibi şeyleri bitek ben yasamamisim şimdi bu adam da sana şiddet gösterirdir ben de küçük bi yerde yasiyorum el alem ne diye karar alma ya ben anliyamim kendi hayatimızı elin alemin lafının dedine gore yönlendiriyoruz elin alemin laf etcek diye seneler boyu aşşalanmaya aci çekmeye şiddete katlanıyoruz sen el alem ne der diye düşün me nasrettin hocanın bi fikrasi var şimdi o geldi aklima nasrettin hoca bi çocukla sefere çıkmış eşşeğine önce çocuğu bindirip gitmiş yanında geçen adamlar a çocuğa bak eşşeğe kendi binmış yaşlı adamı yurutuyo demisler nasrettin hoca bu sefer kendi binmiş ozaman da âaa bak koşkoca adama küçücük çocuğu yurutüya demiş bu seferde nasrettin hocada ikisi binmisler bi köyden geçerken onları gorenler âaa eşşeğe yazık be hiç bunlar da vicdan yokmu demişler nasrettin hoca busefer de eşşeği boş bi şkilde kendileri yürüyerek yola devam etmiş ama yolda yine âaa şunlara bakın bunlar gibi akilsız görmedim eşşeğe binip gitmek varken boşuna kendilerini yoruyorlar demiş şimdi bu misal gibi sen ne yaparsan yap el alem konuşur elestirir yani milletin ağzını tutamazsın el alemin ağzı torba deilki bü zesin boş ver onlar konuşsun sen nasil mutlu oluyosan öyle yap onlar ne diycek diyediye kendi değerini kimseye düşşüttürme kimseye kendini ezdirme sen boşanmaya karar verdiysen millete b..k demek duşer ailen yanında olmasa bile kendi ayaklarinin üstünde duran birisi olarak kendini bu kadar ezdirme Allah yardımcın olsun herşey gönlünce olur inşaallah sen kendin nasl istiyosan öyle yap boşver takma eli alemi ne derse desinler...

biraz ailenin yanında kal. yani ayrı yaşayın bakalım. deneyin 1 yada 2 ay. bakalım ne olacak. özleyip arayacakmısınız birbirinizi, yoksa rahatmı edeceksiniz. ama böyle olunca etraftan çok laf işiticeksin. hazırlıllı ol. allah yardımcın olssun. zzülfü livanelinin şarkısı gibi: MUTLU AŞK YOKTUR..YOKTUR
Onun gibiler âsla pişman olmazlar buzamana kadar değişmiyen adam bundan sonra hiç değişmez 7 yaşında neyse 77 yaşında odur çünk7 kendi eski eşimden biliyorum ipini sal gitsin konu sahibi boşver elin dedine aldırış etme önemli olan senin mutlu olman deilmi ama

Çocuklarınızın babasının ölmesini isteyecek ürkütücü düşünceler yerine bir dilekçe verin ve hemen boşayın lütfen..

Çocuklarınızın babasının ölmesini isteyecek ürkütücü düşünceler yerine bir dilekçe verin ve hemen boşayın lütfen..
haklsn ama işte Allah tan gelen daha kolay geliyo demk insana..kolaya katıyorum kısacası yada kadercilik anlayışının rahatlatıcı etkisi ne sığınma diyelim...

bence nerede aşağılanan bir kadın varsa orada kompleksli bir erkek var....eşinizin, durumu ,mesleği,görüntüsü nasıl acaba?ilgisi varmı diye düşünürsen çok şey bulabilirsin!bir geriye sar....mesela sevilen,saygı duyulan bir insanmısındır? aranızda kültür farkı çok varmı?
yorumunuz çok ilgimi çekti.gercktn cokguzel bir tespitte bulunmuşsnz.işin en temelinde yanı sorunun kökünde bu var.ilk evlendigimzde akrabaların ve arkdslarim şok bakışlariyla karslastim.fiziken bnden kötü ve bunu çok kişidile ggetirmistr bu zamana kadar.hatta anneme çok demişler güzelim kızı nasıl verdin o çirkin adama diye. Ama bnm için ruh güzelliği önemli dedim herzamn.ama ruhu yüzünden bin beter çıktı...hep bana hakaret eder tipine bak aynaya bak diye.doğumdan sonra 90 kusur kiloya cikmistm artık psikolojimi çökertti alaylarıyla.ki 3 ay kaldım o kiloda.şuan 66 kiloyum.bnm hazır cevap olduğumu söyler hep.onu curuturum mesela
Hep kndi eniyisini bilir havalarında. Ne biliyim .sanrm saf sesi çıkmayan biri olmamı isterdi.ki aslında çok da cadı sayilmam . yerimdekim olsa mahvetmsti onu..

Bosan bosanma diyemem ama kocanin ölmesi icin dua etmen normal degil buyuk ihtimal depresyondasin mutlaka psikiyatra gitmen lazim

yorumunuz çok ilgimi çekti.gercktn cokguzel bir tespitte bulunmuşsnz.işin en temelinde yanı sorunun kökünde bu var.ilk evlendigimzde akrabaların ve arkdslarim şok bakışlariyla karslastim.fiziken bnden kötü ve bunu çok kişidile ggetirmistr bu zamana kadar.hatta anneme çok demişler güzelim kızı nasıl verdin o çirkin adama diye. Ama bnm için ruh güzelliği önemli dedim herzamn.ama ruhu yüzünden bin beter çıktı...hep bana hakaret eder tipine bak aynaya bak diye.doğumdan sonra 90 kusur kiloya cikmistm artık psikolojimi çökertti alaylarıyla.ki 3 ay kaldım o kiloda.şuan 66 kiloyum.bnm hazır cevap olduğumu söyler hep.onu curuturum mesela
Hep kndi eniyisini bilir havalarında. Ne biliyim .sanrm saf sesi çıkmayan biri olmamı isterdi.ki aslında çok da cadı sayilmam . yerimdekim olsa mahvetmsti onu..
cnm bu kompleksli ruhlarla savaşmanın tek yolu, malesef egolarını susturmak:KK14:,tespit iso 9001 onaylı inan:KK70:eğer bu durumu asgariye indirmek ve aranızdaki bu saçma aşağılamaya, son vermek istiyorsan ,malesef sürekli totosunu kaldırıcı güzel iltifatlar edeceksin:KK69:şimdi bana,bu konuyu okuyanlar kızabilir ama erkeklerin bir çoğu malesef bu politikaya,inanmasalarda içten içe hazırlar....ne yapacaksın o zaman hep yakışıklı olduğunu ,güçlü olduğunu sürekli vurgulayacak genellemeler yapacaksın:KK14:en basit bir sohbet anında; yakışıklım deyip sarılıp öpeceksin,kavanoz kapağını ona açtıracaksın aslanım güçlü erkeğim deyip....inan bu da tescilli örneklerden....yok ben oynayamam diyorsan ne yazıkki sürekli telkin etmelisin ki o da ne zaman kendine çeki düzen verir bilinmez:63:

Bosanmalısınız herseyınız yerınde zaman herseyın ilacı bosanın gıtsın ya cekılır mi ? Deger mi ?

cnm bu kompleksli ruhlarla savaşmanın tek yolu, malesef egolarını susturmak:KK14:,tespit iso 9001 onaylı inan:KK70:eğer bu durumu asgariye indirmek ve aranızdaki bu saçma aşağılamaya, son vermek istiyorsan ,malesef sürekli totosunu kaldırıcı güzel iltifatlar edeceksin:KK69:şimdi bana,bu konuyu okuyanlar kızabilir ama erkeklerin bir çoğu malesef bu politikaya,inanmasalarda içten içe hazırlar....ne yapacaksın o zaman hep yakışıklı olduğunu ,güçlü olduğunu sürekli vurgulayacak genellemeler yapacaksın:KK14:en basit bir sohbet anında; yakışıklım deyip sarılıp öpeceksin,kavanoz kapağını ona açtıracaksın aslanım güçlü erkeğim deyip....inan bu da tescilli örneklerden....yok ben oynayamam diyorsan ne yazıkki sürekli telkin etmelisin ki o da ne zaman kendine çeki düzen verir bilinmez:63:
bikc gun deneyebilirim onayliysa;))

Back
X