bosanmalimiyim?? artik kaldiramiyorum mutsuzluktan olüyorumm

Elalem ne der laflarini birakin artik ne olurr
Tutucu aileniz su an sizin mutsuzlugunuzu engelliyebiliyor mu
Ailenizden biraz uzakda ufak bir ev tutun 3500 maasla cook rahat yasarsiniz bebeginizi krese verin hergun mutsuz olacaginiza bu cesareti gosterin
Allah yardimciniz olsun
Guclu olun lutfen

Haklsnz arkadaşlar böylesoylenmkle aglamakla duzelmiyo hiçbirşey. Şuan beklemedeyim .ilk satasmasinda misliyle karşılık vercm.bakalım nolcak.boşanma ktan korkymym artık. Ailem de alisack mecbur

Slm iyi geceler.bu saate kadar uyumadim birçok gece olduğu gibi.4 yıllık evliyim 8 aylık bir bebeğim var.eşim. hiçbir zaman cokiyi bir eş olmadı.sanrm hep bnm ittirmelerim ile devam etti bu evlilik.bunu şuan çok net anlıyorum
Nasıl anlatsam hangi birini desem bilemiyorum.şuan sadece kalbim çok agriyo ve öyle pismanimki evlendigim için.artık çocuk yaptığım için ölesiye pişman olurken ve hep hayal kurarken (çocuk yokken bosanmisim gibi hayaller ) buluyorum kendimi.. Öyle bi dereceye geldim ki Allah affetsin eşim in ölmesini istiyorum.çok hastalıklı düşünceler beynimi rahatsız etmeye başladı kendimden korkuyorum.mesela diyorumeeşim gelirken trafik kazası geçirse ölse keske..aman Allah ım işte bunları dusunuyrm.ne güzel olur temiz yoldan kurtulurum vs..ağlayarak yazıyorum bunları
Çok denedim çok fedakarlık yaptım olmadı.bi ara iyi oluyordu ki aslında o zamn da ben alttan aliyomusum onu anlıyorum şimdi.
Benle oturup konuşmaz,mesela biraz yorgun olsam suratimdusuk olsa gelip bağırır sen kime trip yapyrsn diye.hiçbirşeye alınma hakkim bile yok.beni begnmez aşağılar .bi kavga etsek dusman ilan eder öyle derin yaralar acan sözler sarfederki ..
Artık kalbim patlamak üzere sanki.cokkotuyum
Ayrı yatiyo artık.bebek gece uyaniyomus rahatsız oluyomus.hiçbir paylasimimiz yok ve encok kaldıramadığım nokta düşüncemi özgürce ifade edemiyorm.boğuluyorum nefes alamiyorm
Kamuda isim var şuan ucretsz izindeyim. Aylık 3500 gelirim var. Boşanıp ayrı ev kurup yeni bi hayata baslamalimiyim..sonumuzu goremiuorm kesinlikle
Ama toplum baskısı korkutuyor beni.küçük biryerdeyim ailem de tutucu sayılır.ne yapmalıyım...
parayı bulsam bende kocayı bosucamda bi türlü bulamıyorum

a
Slm iyi geceler.bu saate kadar uyumadim birçok gece olduğu gibi.4 yıllık evliyim 8 aylık bir bebeğim var.eşim. hiçbir zaman cokiyi bir eş olmadı.sanrm hep bnm ittirmelerim ile devam etti bu evlilik.bunu şuan çok net anlıyorum
Nasıl anlatsam hangi birini desem bilemiyorum.şuan sadece kalbim çok agriyo ve öyle pismanimki evlendigim için.artık çocuk yaptığım için ölesiye pişman olurken ve hep hayal kurarken (çocuk yokken bosanmisim gibi hayaller ) buluyorum kendimi.. Öyle bi dereceye geldim ki Allah affetsin eşim in ölmesini istiyorum.çok hastalıklı düşünceler beynimi rahatsız etmeye başladı kendimden korkuyorum.mesela diyorumeeşim gelirken trafik kazası geçirse ölse keske..aman Allah ım işte bunları dusunuyrm.ne güzel olur temiz yoldan kurtulurum vs..ağlayarak yazıyorum bunları
Çok denedim çok fedakarlık yaptım olmadı.bi ara iyi oluyordu ki aslında o zamn da ben alttan aliyomusum onu anlıyorum şimdi.
Benle oturup konuşmaz,mesela biraz yorgun olsam suratimdusuk olsa gelip bağırır sen kime trip yapyrsn diye.hiçbirşeye alınma hakkim bile yok.beni begnmez aşağılar .bi kavga etsek dusman ilan eder öyle derin yaralar acan sözler sarfederki ..
Ayrı yatiyo artık.bebek gece uyaniyomus rahatsız oluyomus.hiçbir paylasimimiz yok ve encok kaldıramadığım nokta düşüncemi özgürce ifade edemiyorm.boğuluyorum nefes alamiyorm
Kamuda isim var şuan ucretsz izindeyim. Aylık 3500 gelirim var. Boşanıp ayrı ev kurup yeni bi hayata baslamalimiyim..sonumuzu goremiuorm kesinlikle
Ama toplum baskısı korkutuyor beni.küçük biryerdeyim ailem de tutucu sayılır.ne yapmalıyım...
yyyy ben maasını görmemisim hemde kamudasın allahım en cok istedigim sey bende kpss ye gircem ama isim zor atanamam heralde ama genede denicem sen hazır istesin kimi düsünüyosun ailen bile arkanda olmasa pasa gibi yasarsın hic korkma altınların varsa al bozdur kirala ufak bi ev döse simdiden bi gece cık yeni evine sen muhattap olma avukatın konussun bosan gitsin bende bu is olcak oooo neler yaparım

Çocuğun ne günahı var daha yaşında bile değil yazık değil mi olan çocuğa oluyor , bu Ada'm hep böyleydi madem ne diye çocuk doğurdunuz bu adama Allah aşkına .büyük konuşmak kınamak istemiyorum ama böyle konularda çok sinirleniyorum evliliğiniz hani 1 yıllıkta değilmiş ki 4 yıllık evliymişsiniz olan olmuş artık bundan sonrasında yapacağınız belli boşanıp ailenizle yaşayıp yaşamınızı sürdürmek böylesine psikopat bir Ada'mla sizinde psikolojiniz bozulmuş mantıklı düşünemiyorsunuz kuruyorsunuz kafanızda ölüm trafik kazası felan normal değil sizinde bir psikiyastriye gitmeniz gerekiyor ki çocuğunuzu da sağlıklı bir birey olarak büyütün Hakkı'nızda hayırlısı olsun

a

yyyy ben maasını görmemisim hemde kamudasın allahım en cok istedigim sey bende kpss ye gircem ama isim zor atanamam heralde ama genede denicem sen hazır istesin kimi düsünüyosun ailen bile arkanda olmasa pasa gibi yasarsın hic korkma altınların varsa al bozdur kirala ufak bi ev döse simdiden bi gece cık yeni evine sen muhattap olma avukatın konussun bosan gitsin bende bu is olcak oooo neler yaparım
Limoncu sen niye boşanıyorsun kuzum, siz iyiydiniz ya?

Ben gerçekten anlamıyorum ya . Kaç gündür herkes bir toplum baskısı tutturmuş . Yahu sizin çektiklerinizi o baskıyı yapacak olan insanlarmı çekiyor . Ben boşanırken bana demiştiki bir arkadaşım herkesin tenceresinde bir kazan b.k kaynıyor. Herkes kendine baksın . Ayrıca öyle bir baskı falan da görmedim ben . Hemde hiç . Küçük yeri büyük yeri yok bunun bu devirde . Her evli kadın boşanmış kadın adayı . Tabiki yuvalar yıkılsın kimse istemez ancak sırf bu toplum Baskısı görcem diye boşanmayı 20 sene erteleyin . Gün gelir boşanırsın belki ama sen senden geçtikten sonra .

Maaşının olması büyük avantaj,boşanmak her zaman zordur belirsizlik korkutuyo seni ama eşin anlattığın kadarıyla ilerde çocuğunuzun yanında da sana kötü davranıp seni aşağılayacak ve sana saygı duymayacak,böyle birinin ne gibi bir faydası olabilir sana ve çocuğuna bence bir uzmanla görüş kendin için ve bir pedagog ile görüş hissettiklerini eksiksiz anlat bi uzman tabiki bu konularda daha yol göstericidir,çevre ne der düşüncesini at kafandan çünkü toplum insanların hayatını ağzına sakız yapmayı önemser senin ve çocuğunun psikolojisini önemsemez kimse mükemmel bir hayat yaşamıyor herşey insanlar için.

Eee kamuda calisiyormussun. Maasin iyi. Ne çekeceksin ki bu adami. Benim esimle aramda adam gibi sorun yok. Ben bile sırf bebeğe verdiğim yogurt icin soguk bu dedi diye bosanma hayali kuruyordum dün sinirden oluyordum. Kaldi ki evde bagirip çağıran, her istediği istisnasiz olan benim yani. Sen hakli durumdasin su an. Ailen de senin mutlulugun icin mecbur susacak. Gerekirse ailenin olmadigi bir sehirde calisirsin. Bu adamla ömür mü geçer, bosversene. Benim esim bebekten rahatsiz olacak, ayri odada yatacak... Basina atar giderim valla. Hele bi rahatsiz oluyorum desin. Sanki bebegini sokaktan getirdin. Daha fazla cekme bu adami bence...

biraz ailenin yanında kal. yani ayrı yaşayın bakalım. deneyin 1 yada 2 ay. bakalım ne olacak. özleyip arayacakmısınız birbirinizi, yoksa rahatmı edeceksiniz. ama böyle olunca etraftan çok laf işiticeksin. hazırlıllı ol. allah yardımcın olssun. zzülfü livanelinin şarkısı gibi: MUTLU AŞK YOKTUR..YOKTUR

Genelde mutsuz kadınlar boşanmaz erkeğin ölmesini bekler eşin sigara içiyors senden erken ölecektir yani sen bir 20 yıl onsuz hayat yaşarsın ozamanda hastalıkla boğuşursun , gezemen
istediğinide yiyemen , ama en son yalnız ama mutlu ölürsün , benimkiside senaryo işte

Hiç boşanma lafı gcti mi aranızda tepkisi ne esinizin sizi sevmiyo demk ki cinsel ilişkiniz d mi yok?

mutsuzsanız boşanın elalemi mutluyken dert etmediğiniz gibi mutsuzkende dert etmeyin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

böyle bir başlık attıysan boşanma desek ne olacak ki...
ya zaten direk bosan yada boşanma sözünü beklemyrm ki..bu sitede bicok bayan var.hayat tecrübeleri olan vardr diye dsndum buyonde.insan bazen kitleniyo ve olaylara at gözlüğüyle bakiyo çünkü.akıl akıl dan ustundur diyerek açtım konuyu.maksat fikir almak..

Back
X