Boşanmalımıyım yada ne yapmalıyım

Boyle erkek mi olur ? boyle bir baba mi olur ?
Allahim...akil fikir ver...
Sanirim sabir tasin çatlayacak yakinda...
Karar senin ama gerçekten de nereye kadar diye sorabilirim suan....

yazdıklarınızı şöyle bir okudumda
siz apaçık aldatılıyorsunuz daha doğrusu aldanıyorsunuz
çünkü herşeyin farkındasınızda kabul edemiyorsunuz
böyle abla mı olur allah aşkına
ne alaka yani
prezervatifin açılıp açılmadığını sormasıda cabası zaten
askerlik falan hikaye kurtulun bu asalaktan
kendinizede sağlam bir iş bakın

Bazı şeyleri başarıyormuyum aceba yani bunlar benim emeklerimin sonucumu,bir kaç gündür eve erken geliyor,bebeğin ve evin masraflarıyla ilgileniyor.Umarım bu hep böyle devam eder,aramızdaki buzlar pek eridi diyemeyeceğim,bakalım zamanla mutluluk elimden tutacakmı.

Eşiniz öncelikle size sırtını dayadığından rahata alışmış. Böyle biriyle bir ömür geçermi ona siz karar vereceksiniz. Ama benim etrafımdan gördüğüm tecrübelere göre askerlik insanı çok değiştiriyor. Orada yarım dönüm bostan yan gel yat osman demiyorlar, insanın anasını ağlatıyorlar. Eşin o zaman görür anyayı konyayı. Bence hemen askere gitmesini sağla. Döndüğünde de değişmiyorsa o zaman oturur düşünürsün.

eğer içinizde şüphe varsa inandığı tüm şeylerin üzerine yemin ederek doğruyu söylemesini isteyin bakalım yapabilicek mi?

ayrıca bir insan seviyorsa eşinin kokusunu duymak sarılmak isterse hep aynı yatakta yatan hep sex mi yapıyor.

askerlik değiştirebilir. çocuğunu özleyecek biraz zorluk çekicek iyi de olabilir.

eşiniz ailesi var mı? varsa onlar ne diyor bu duruma?

başka arkadaşlar yazdımı bilmiyorum tam okumadım ama. acaba eşin askere gittiğinde ona asker harçlığını kim gönderecek. mesela benim memleketimde askere gidecek gencin ailesinin durumu iyi değilse çocuk askerden önce biryerlerde açlışıp harçlığını biriktirp öyle gider askere. hakikaten bunun ailesi yokmu. ya da eşin çalışmış olsaydı annenin sizin yanınızda kalmasına ne derdi. ay bu alışmış ya bedavadan yaşamaya. öff canım sıkıldı. Allah sana sabır versin bir an önce ona akıl versin.

aklıma ne geldi. eşim bazen parası olmayan askerlere harçlık verir. eşin askere gidin ce inşallah eşim gibi birine rastlamaz. yoksa asker de de sırtını dayayacak birini bulursa iş kötü.

inşallah askerliği şöyle zor bir yere çıkar. doğuya askerlik yapmaya gelenlere iyi davranıyorlar. yemekleri dört dörtlük. şöyle çok koşturulan çok çalıştırılan bir yere çıksa bari askerliği. amaaan bide bu üniversite mezunu değil mi tüh be. acaba işmi bulamıyor diyeceğim ama bu kredi kartını nasıl dolduruyor madem eve birşey almıyor. kafam zaten karışıktı kendimden dolayı seninkiyle iyice karıştı

Back
X