Şiddet uygulayan pislikten kurtuluyorum

Yabancı mı? Bir koltuklara halılara bilerek ve inadına işeyen kaynana bir de sizin eşiniz okurken beni bu kadar tiksindirdi :KK70: Çok mu seviyorsunuz da çekiyorsunuz diyeceğim de bu kadar iğrencine sevgi mevgi kalmaz ki 🙄
Yok yabancı değil ama oraya yakin. Güneydogu sınırına yakın. Özelden mesaj atamadım size.
Yok ya ne seveceğim böyle sado mazo karakteri. Eskidendi o.

Risk durumu aynı mı Allah aşkına .Karda kışta gece demeden gündüz demeden cumartesi pazar yok sabah akşam yok bu öğretmenle bir mi.365 günün 300 günü tatil olarak kullanan.
öğretmenliği ve öğretmenleri bu derece beğenmiyorsanız ve yan gelip yatan boş bir meslek olarak görüyorsanız çocuklarınızı okula göndermeyin evde kendiniz eğitin.bir bitmedi şu öğretmen düşmanlarııı

evet işim gücüm yok ikisinide ifşa edin diye bekliyorum
babasi diyorum yüz kizartici suç işlemiş adami tsk nasil kabul etmiş soru çok açık
ha ifşami edeyim derken torpille girdi evraklar yok edildi demek istiyorsaniz tamam
ifşa diyince ifşa edilecek bir şeyleri var demek istiyorsunuz heralde
yerinizde olsam burda degil ama gerekli kurumlara ifşa ederdim evet
Sozlesmelileri cok arastirmiyorlarmis.

Benim için de öyle. Adamın o kadar pisliği var ki hangi birinden şikayet edeyim :kusmuk:bir hafta aynı gömleği giymesi mi, üç gun ayni çorabı giymesi mi... Ay bir gün ben tuvaletteyim diye banyo lavabosuna isedigini gordum
bende merak ettim cidden nereli bu adam 😁

Yok yabancı değil ama oraya yakin. Güneydogu sınırına yakın. Özelden mesaj atamadım size.
Yok ya ne seveceğim böyle sado mazo karakteri. Eskidendi o.
Nereli olduğunu sormam işin şakası 😊 Ülkemiz ortaya karışık, bol çeşitli bir memleket. Her yerden cins cins huyları olan tipler çıkabilir :D Stereotip şuranın insanı şöyle buranın insanı böyle desek de bir elin beş parmağı bir değil sonuçta. Aynı ailede büyüyen kardeşler dahi çok farklı olabiliyor 😊 Boşandınız mı, yoksa eşiniz mi düzeldi 😂 sanırım tüm yorumlarınızı okuyamadım ya da bu bilgiyi kaçırdım. Kaç yıl katlandınız bu garip huylara?

Nereli olduğunu sormam işin şakası 😊 Ülkemiz ortaya karışık, bol çeşitli bir memleket. Her yerden cins cins huyları olan tipler çıkabilir :KK70: Stereotip şuranın insanı şöyle buranın insanı böyle desek de bir elin beş parmağı bir değil sonuçta. Aynı ailede büyüyen kardeşler dahi çok farklı olabiliyor 😊 Boşandınız mı, yoksa eşiniz mi düzeldi 😂 sanırım tüm yorumlarınızı okuyamadım ya da bu bilgiyi kaçırdım. Kaç yıl katlandınız bu garip huylara?
2011'den beri aktif görev başındayım :)

yok vallahi ben doldurmadim 😁😁
kelin ilaci olsa başına çalar sizinki benimkinin yaninda çoook masum
Ne? :KK57:

Erkek arkadaşım temiz titiz düzenli bir insan olduğu için çok tuhaf geldi sanırım bana :D Diğer üyenin anlattığının üzerine nasıl çıkılabilir çok merak ettim gerçekten 😨

Ne? :KK57:

Erkek arkadaşım temiz titiz düzenli bir insan olduğu için çok tuhaf geldi sanırım bana :KK70: Diğer üyenin anlattığının üzerine nasıl çıkılabilir çok merak ettim gerçekten 😨
Öyle demeyin, pisliği evlenince ortaya çıktı. Gerçi babası söylemişti bu çok pistir diye ama...

Merhaba konu sahibi eski konularını bilmiyorum profilinden bakmaya çalıştım ama göremedim o yüzden sadece Bu konu üzerinden yazacağım. Ben de boşanma aşamasındayım. 2.5 yıldır davam sürüyor ancak benim feto gibi coronadan davaların durdurulması gibi bazı talihsizliklerim oldu nihayet sona geldim 6 ekimde davam sonuçlanıyor ve ben kazanıyorum.
Öncelikle seni suçlayan yorumlara aldırma bu adamlar insanı kendisinden soğutuyor insanı kendi kendine değersiz kılıyorlar yorum yapanlar bu gibi ve bunun türevi adamlarla beraber olmadıkları için empati kuramıyorlar ancak ben seni anlıyorum.
Sen her yönden haklısın kavga eşit şekillerde olur ama bu adam seni darp etmiş geleceğini elinden almış meslek sahibi olmanı engellemiş işin içinde olan biri olarak söylüyorum avukat tut zaten geri kalanı o hallediyor senin hiç basın ağrımıyor dava süreci zannedildiği kadar sıkıntılı bir süreç değil anlaşmak tabi ki en iyisidir ancak yazdıklarına bakılırsa bu adam seninle medenice anlaşır mı sence?
Davada sana hakaret eden msjları falan varsa sun darp raporu zaten süper bir delil bende darp vs yoktu darp etmiyordu hakaret msji falan hiçbir şey yoktu sadece annem teyzem eniştem ve teyze kızı tanıklık etti ona rağmen davayı ben kazandım karşı taraf yalancı şahitler tuttu 10 kişi şahidi vardı abuk subuk konuştular hiçbirini takmadım çünkü allaha şükür kendimi biliyorum tanıyorum.
En sonunda kaybedeceklerini anlayinca eski eşim köpek oldu beni aramaya başladı seni özlüyorum eşyalarına bakıp onları öpüyorum gibi şeyler söylemeye başladı ama ben geri adım atmadım. En sonunda anlaşalım dediler 75 bin lira ödeyecek bana.isi yok gücü yok benimkinin seninki 10bin maaş alıyormuş.
Böyle adamlar zoru görünce kuyruklarını kıstırıp kalıyorlar heleki seninki uzman çavuş böyle bir davada yer almak istemez çevresi ve mesleği tehlikeye düşebilir.

Konu amacını çok aşmış.
Konu sahibi Benzer olaylar benim de başıma geldiği için biliyorum ben de boşanma sürecindeyim. Maddi durumun elverişli değil ise adliyedeki baroya baş vurup ücretsiz avukat talebinde bulunuyorsun devlet sana avukat atıyor daha sonra ne yapman gerekiyorsa avukatın seni yönlendirir ama öncelikle ikametini yaşadığın şehre aldırmalısın.

Benim eşim olacak adam da doğuda görev yapıyor (Uzman çavuş komando ) Doğu maaşı diğer yerlere göre daha fazla alıyor Doğu dediğim TSK da numaralı bölgeler var tehlikeye göre bizim bulunduğumuz yer 3. bölgeydi ona göre de maaş değişiklik gösteriyor ek ödemeler falan eklenince maaş 11 bine kadar çıkıyor yılda iki kez zam geliyor, yemek parası, çocuk parası, eş parası o bu bürsürü bişey ekleniyor aslında bürüt maaş 7 küsür bin falan (çok tartışılmış bu konu açıklık getirmek istedim)

Okuduğunuzu anlayabiliyor musunuz acaba? Ben öyle bir şey mi demişim? İsterse 15 20 alsın. Gönül ister ki asgari ücret 10 bin olsun ne olacak? Uzman çavuş 10 bin alıyorsa öğretmende 15 20 almalı net dedim anlayabildiniz mi bu sefer? Size bir şey diyen yok yani.
Bir konuya da (maaş iceren) öğretmenler atlamasın lütfen ya; anladıjk zor mesleğiniz ama böyle söylene söylene saygınlığı kalmadı mesleğinizin çok yazık.....

Yabancı mı? Bir koltuklara halılara bilerek ve inadına işeyen kaynana bir de sizin eşiniz okurken beni bu kadar tiksindirdi :KK70: Çok mu seviyorsunuz da çekiyorsunuz diyeceğim de bu kadar iğrencine sevgi mevgi kalmaz ki 🙄
Tühh ya koltuğa halıya işeyen kaynana konusunu kaçırmısım. Link atsanız da hayretler içinde okusam😁 kimmiş o işemeli zıçmalı ayinci deyzee

Back
X