• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmalımıyım yardım edin

zehragnydn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
420
289
103
eşimle ben 7 yıl önce kaçarak ewlendk ailemle barıstık aramız iyi beni çok sewdiğini hissedyordum çok problemler yasadık defalarca ayrılma eşiğine geldk ailem başka sehirde ben kactıgım için hep korktum geri dönmekten laf söz olacak diye simdi olgunlastm kendimi daha güçlü hissediyorum ama 16 aylık bebegm var eşimden şüpheleniodum gece telini karıstırdm eşimin çalıstıgı yerde bi stajyer kız var 2 de msj atms uyuyakalmısım ya diye numarasını aldm kızın ertesi gün eşime hesap sordm tabiki yalanladı ilişki yok abi diyo bana bi video göndermişti onla ilgili konusuyoduk fln dedi kavga esnasında kızı aradım kızda ben ona abi diorm yanlıs anladınız fln dedi ama bnm hiç inancım yok ayrılsam cocuguma kendm bakabilrmym ailemin yanına dönmek istemiorm güzellik uzmanıyım calısabilrm ama cocuga kim bakacak ayrılmayı kafaya koydm

eşimle ben 7 yıl önce kaçarak ewlendk ailemle barıstık aramız iyi beni çok sewdiğini hissedyordum çok problemler yasadık defalarca ayrılma eşiğine geldk ailem başka sehirde ben kactıgım için hep korktum geri dönmekten laf söz olacak diye simdi olgunlastm kendimi daha güçlü hissediyorum ama 16 aylık bebegm var eşimden şüpheleniodum gece telini karıstırdm eşimin çalıstıgı yerde bi stajyer kız var 2 de msj atms uyuyakalmısım ya diye numarasını aldm kızın ertesi gün eşime hesap sordm tabiki yalanladı ilişki yok abi diyo bana bi video göndermişti onla ilgili konusuyoduk fln dedi kavga esnasında kızı aradım kızda ben ona abi diorm yanlıs anladınız fln dedi ama bnm hiç inancım yok ayrılsam cocuguma kendm bakabilrmym ailemin yanına dönmek istemiorm güzellik uzmanıyım calısabilrm ama cocuga kim bakacak ayrılmayı kafaya koydm

Sadece uyuyakaldim ya dan aldatma konusunda emin olamayız bence.

Ne gibi supheleriniz vardı?

Zaten ayrılmak istiyordunuz bu son damla mi oldu?

Yoksa sevgi var ama aldatma şüphesi mi ayrılık düşündüren?

Sadece uyuyakaldim ya dan aldatma konusunda emin olamayız bence.

Ne gibi supheleriniz vardı?

Zaten ayrılmak istiyordunuz bu son damla mi oldu?

Yoksa sevgi var ama aldatma şüphesi mi ayrılık düşündüren?
Yani sürekli telefon elinde cok sık dısarı cıkmaya basladı bi değişim oldugunu hissettim seytan dürttü ve tele baktm ucak modundaydı acaracmaz msj geldi bekar bi kız ewli adama o saatte niye msj atar ki zaten belliki konusmanın öncesi var tabiki birkmiş seyler var içimde daha öncede güwenimi cok sarstı bu son damla oldu güwensiz bi ewlilik yürüyebilrmi

Bir kadin hicbi zaman durduk yere supelenmez varsa vardir gece ikide hic kmse kocamla konusamaz mahfederim onuda dierinide. Gercekten bosanmak isriyor musun bu onemli bunu afedeblrm diyeblr msn hersey bittiyse icinde devam etmek sana iskence olacak. Bitirmek istiyorsan da her turlu yaparsin mutlaka 1 kisi vrdir sana yardim edecek elinden tutucsk kmse olmasa bile kreste falan is arabi sure bebegnde orda olr yai yapilcsk bisey bulunur yeterki sen karsrli ol .

Bir kadin hicbi zaman durduk yere supelenmez varsa vardir gece ikide hic kmse kocamla konusamaz mahfederim onuda dierinide. Gercekten bosanmak isriyor musun bu onemli bunu afedeblrm diyeblr msn hersey bittiyse icinde devam etmek sana iskence olacak. Bitirmek istiyorsan da her turlu yaparsin mutlaka 1 kisi vrdir sana yardim edecek elinden tutucsk kmse olmasa bile kreste falan is arabi sure bebegnde orda olr yai yapilcsk bisey bulunur yeterki sen karsrli ol .
Diyorum ya canım daha öncede cok affettm içime ne zmn bi kuşku düşse boş cıkmıyo masallah mesleğim var güzellik uzmanıyım iş bulurm hemen önceki işyerim fln kabul eder ama bebegmi düşünüyrm işte bensz durabilrmi :KK43:

Diyorum ya canım daha öncede cok affettm içime ne zmn bi kuşku düşse boş cıkmıyo masallah mesleğim var güzellik uzmanıyım iş bulurm hemen önceki işyerim fln kabul eder ama bebegmi düşünüyrm işte bensz durabilrmi :KK43:
Guvendigin birini bulrsn bu zor zmaninda sana destek olr yaparsin elbet bebek te alisir

Gece esinize bir kadinin mesaj yazmasi ne olursa olsun kabul edilir degil. Uyumusum demesi bunun öncesinde de oldugunu ve düzenli iletisim oldugunu gösterir bana sorarsaniz. Sizin o kadinla konusmaniz da birsey degistirmez cünkü evli erkeklerle birlikte olmak icin can atan kadinlar var ne yazikki. Karaktersizlik diz boyu. Bu tür davranislar sergileyen erkekler degismiyor genelde o sebepten ötürü ya affederim önüme bakarim ya da bosanirsiniz. Bol sans!

Zor bi konu ama zamana bırakın .Bebeğiniz için.Gözünüz üstünde olsun.Bizim için kolay olan şeyler çocuklar için kolay olmuyo çünkü...

Gece esinize bir kadinin mesaj yazmasi ne olursa olsun kabul edilir degil. Uyumusum demesi bunun öncesinde de oldugunu ve düzenli iletisim oldugunu gösterir bana sorarsaniz. Sizin o kadinla konusmaniz da birsey degistirmez cünkü evli erkeklerle birlikte olmak icin can atan kadinlar var ne yazikki. Karaktersizlik diz boyu. Bu tür davranislar sergileyen erkekler degismiyor genelde o sebepten ötürü ya affederim önüme bakarim ya da bosanirsiniz. Bol sans!
KEsinlikle aynı fikirdeym canım maalesef daha öncede cok affettim ama yıpranan yine ben oldm

korkmaya gerek yok herşey olacağına varır.Sadece bebeğiniz için sabredin.Çünkü onun kak ettiği huzurlu mutlu bi aile ortamı. İnanın onlar için insan herşeye katlanıyo.:KK61:

Sadece bu mesaj icin ayrilacaksan biraz daha dusun derim
Ama senin sanki kocana sevgin saygin guvenin vs bitmis zaten gibi geldi bana

Kesin karar vermeden once iyice dusun
Ailenle paylas
Is durumlarini arastir
Sonra gaza basarsin.

Canim ayni seyi bende yasadin bende 7 yillik evliyilim esimin sanal ortamda baska kadinlarla konustuguna sahit oldum benimde hislerim bosa cikarmadi yani ask olasi durum olmsada sonucta evli bi erkegin bi kadinla konusmasi hic normal degil bende bosanmak istedim 2 hafta ayri kaldim konusmadim ama kendisi beni birakmadi bosanamayacagimizi dile getirdi senin durumun benimle hemen hemen ayni guvenc bittiyse gerisi bos ama bana kalorsa sen biraz daha gozetim altina al takip et surekli baktin supelerinde dogrusun bosan cunku bende bosanmaya karar aldim bikere yapan bidaha yapar kimse icin kendimizi uzmeye degmez ben kendimi oldurmeyi bile dusundum ama olmadi esinin sana karsi davranislarida onemli davranislarindan anlarsin zaten

Alacağiniz nafakayla tutarsiniz bir bakici,mesleğinizde varmis zaten,gecinir gidersiniz.Bekar anne çok var.Onlar nasil yapiyorsa siz de yaparsiniz.

Back
X