çocuk var mı ? bence bir yuva kolay yapılmıyor sende işe girip kiraya çıksanız3 sene bitti...Acisiyla tatlisiyla ama biz hep bi yerde eksiktik.Bu eksikligi bi turlu kapatamadik.Cok sey beklemiyodm aslinda sadece sevsin ve beni hic yanindan ayirmasin istedim.zaman gectikce bi baktim gitgide uzaklasmisiz birbirimizden ama bunu belli etmeden devam etmisiz evlilik adi altindaki bu kutsal yasama.Hakkini verememisiz.Kaynanayla 3senedir ayni evde oturmak,ev alma sozu verip hala bi arpa boyu yol kat edilememis bi yol,bu surede isten gir cik yapan bi koca,yasanan tatsiz olaylarda hakli olama karsin gidip herkesten af dilemem,sizlerdede oldugu gibi karsisindaki insandan (eşten) kisisel temizligini yapmasi istemeniz ama onun cokta umursamadigi bi koca,kendinden odun veren ben,3 senelik evliligimde neredeyse 2senesinde cinsel hayat diye bi kavrami olmayan bi hayat ama yinede esine sadik ve yaninda olmaya calisan ben, cinsel hayatimizdaki sorunun ondan kaynakli olmasina ragmen hicbi caba gostermeyen ve rahat takilan o.benim yerime arkadaslariyla vakit gecirmeyi daha cok seven o.Simdi bakiyorum icimde ona dair hic bisey kalmamis.cok yoruldum ben cok.sadece bunlar degil bi cok sey var yazamadigim.dusunuyorum aklimdaki soruyu.Dahada yipranmadan.Bosanmalimiyim?
çocuk var mı ? bence bir yuva kolay yapılmıyor sende işe girip kiraya çıksanız
artılar ve eksileri düşünmek lazım..
boşanırsam daha mı mutlu olurum?
cevap evetse hıc düşünme bile..
hayata 1 kez gelıyoruz,içinde olmak istemedıgın bı yaşam tarzını kabul etme..
ama bosandıktan sonrasıyla ılgılı,bılınmezlıklerın varsa..
ozaman ıcınde hala bı seylerın duzelebılecegı umıdıde vardır..
eger o umuda sahıpsen bunun ıcın savas..
öyle veya böyle bu bekleyıse bı son ver..
ya suankı hayatına yuvana sahıp cık..
yada arkanı dön ve git..
karar senın,hayat senın..
boşan demek bıze kolay gelır ama sen herseyı tartıp öyle kararını ver..
yalnız ömur cok kısa..kararsızlıktan bı an önce kurtul up mutluluga adım atman dılegıyle..
Büyük konuşmak istemem. Ama bence bunlar düzeltilebilir sorunlar.
Biraz çaba. Evet kaynanayla yaşamak zor, evet temizlik önemli, evet sevgi görmek istemek hakkınız.
Ama bir yuvayı dağıtmakla bunlar kıyaslanbilir mi bilemiyorum.
Umarım eşiniz çaba harcar, doktora gider, hem sağlığı hem evliliği için.
selam yorgunlarını ve çabanı anlayabiliyorum.ama bunlar yuvayı bozmak için yeterli mi düşün derim.sende demişsin iyi biri diye.bence sabret bunlar halledilmicek sorunlar değil.çözüm aramaya bak eşinle konuş ciddi şekilde biraz kendisine bakma konusunda.yani boşanmak kolay mı.seni yargılamak bana düşmez sakın yanlış anlama ama neleri var cnm burdaki yazılanları bir okusan bunlar neki dersin küçümsediğimden yazmıyorumda çok şeyler gördük burda.
Duzelmiyo iste.1 ay once aeamizda gecen tartisma aynen soyle oldu.ev konusu acildi.gerildik odada tartismaya basladik.bana dediki calismiyorum bi isim yok dedi.elimden hic bisey gelmiyo dedi.benim yapabileceklerim bunlar daha fazlasini yapamam.evet sana ve ailene 3 sene icinde ev alcam diye soz verdim ama sozumu tutamadim dedi.iki secenek sundu bana.bunlardan biri;
eger dersenki seni seviyorum ev nezaman alinirsa alinsin 5 sene sonrami 10 sene sonrami diye hic onemli degil ben beklerim.yada kusura bakma soz verdin dozunubtutamadin ben babamin evine geri doncem dersen tamam dedi hakkindir dedi.bosaniriz.davayi ben acarim.nafaka almam icin acicakmis davayi. Buyrun siz ne yaoardiniz bu durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?