Bosanmalimiyim?

herkez cok olumlu yorumlar yapmıs ben cok kızdım olumlu yorumlar yapamayacagım
bu adam herseye evlılıge kendını kapamıs hıcbır cabası yok,ısı yok ugrası yok
desekkı adam belkı bunalıma gırmıstır adam arkadaslarıyla gununu gun ettıgıne gore bunalımdada olamaz
2sene cınsellık yok calısma cabalama yok sırtını dayamıs aılesıne ohhhhhhhh ne ala evlı ve sorumluluklarının oldugunun bıle farkında degıl
sankı evlılık cocuk oyuncagıymıs gıbı hıcbır caba gorstermeden ben boyleyım ıster ayrıl ıster yanımda kal demek nedemek ya?
sankı cok caba sarfetmıste cok yorulmus gıbıbu adam kac yasında bolede herseyden elını ayagını cekmıs merak ettım dogrusu?
valla aklını basına getırmek lazım aılesındede suc var calısmıyosa calıstıracaklar erkek dedıgın calısmalı.
yazık degılmı sana ya yemın ederım cok uzuldum hem koca koca degıl hem aılesıyle beraber yasıyorsun
ne ıcın kım ıcın bu acıları cekıyorsun be kardesım?cokmu yumusaksın hıcmı yaptırımın yok?
cekılmez bu hayat umarım hersey gonlunce olur ama esın yanlıs yolda bunu bırılerı farkettırmelı

Anladığım kadarıyla siz eşinizden soğumuşsunuz sevgili arkadaşım..... Bunun başka bir açıklaması olamaz zira. Sevince sevdiğinin bazı kötü yönleri (ağız kokusu, kilo, bedensel özellikler) insanın gözüne çarpmıyor bile. Görmüyor insan, görmek istemiyor... Ama siz ziyadesiyle takmışsınız bu mevzuu. İçinde yaşadığınız ortamı bilemem ama bizler ancak sizi dinleyebiliriz, yol gösteririz fakat o yolda nasıl yürüyeceğiniz size kalmış. Kaldı ki boşanmaktan bahsediyorsunuz... Çok önemli bir mesele bu. Uzun uzadıya düşündüyseniz ve bir karara vardıysanız şayet bize ancak ''yolunuz açık olsun'' demek düşer....
Sevgimle.....

Şu aşamada çocuk olmaması büyük avantaj..
Sorunlar düzelene kadar sakın hamile kalma..

Ev alamadınız diye boşanılmaz bu 1.

kayınvalide ile yaşamanız özel hayatınızın olmamasında büyük faktör bu da 2.

..belki eşin de sen de bunun farkında değilsiniz ama böyle inan..

Bence ayrı eve çıkmayı ilk plan olarak düşünün, bunu eşinle ciddi paylaş..hemen olmayabilir ama olur.

sonra da diğerleri gelir..
kişisel bakımı, arkadaşlarına düşkün olması falan bence üstüne düşünce hallolacak meseleler..

iyi düşünmelisin boşanmaya gelene kadar biraz daha çaba..ikiniz de..

Bu adam ilk3 senesinden sorumsuz ise bakimsiz ise, bundan sorna hic farkli olmaz hatta daha kötüye gider, bu yüzden bence bosan.

Bakimsizlik ilgisizlik sorumsuzluk ayrilmak icin yeterli sebeb.

Sen kadinlik yapmasan cokdan dagitmisdi millete ve bosanmisdi simdiye.

Sen onu degil kendini düsün , kendine ve gencligine yazik etme, hayati yasma sansimiz sadece bir kez var.
Lütfen iyi düsün en yakin zamanda ver kararini...

bazen iki insan anlaşamayabilir.bu ikisinden birinin kötü olduğu anamına gelmez. hayata bakış açıları, yetiştirilme tarzları, evlilikten beklentileri farklı olabilir. kim istemez ki cennet gibi bir yuvası olsun? çocuğunuz da yokmuş. zararın neresinden dönülse kardır. boşanınca daha mutlu olacağınıza ya da yeni ve güzel bir yuva kurabileceğinize inanıyorsanız geç kalmayın derim. tercih sizin...

yıl 2013 olmuş hala kaynanasıyla yaşayanlar var.ne kadar tuhafsınız.neden kabul ediyorsunuz böyle bir şeyi?

erkeğin kanuni zorunluluğudur size ayrı ev açmak zorunda.öyle durumu yok filan demesin kimse parası olmayan adam evlenmeyecek.iyi senin anana hizmet edeyim diye evleniyoruz sanki. her kadının hakkıdır kendine ait evinin olması. kimse aman hastadır,yaşlıdır da demesin kadının annesi hasta olunca erkek diyormu annen gelsin bizle yaşasın diye?

Tam olarak ne yasadiginizi, neler hissettiginizi, hikayenizi bilmeden bu soruya cevap vermek zor ama eger iliskisini kurtarmak istiyorsa bunun için çaba gostermesi gerekir (ki bence gostersin çunku onu birakirsaniz bu kosullarda biraz zor evlenecek birini bulur...) alin karsiniza konusun eger sizi kaybedecegini bile bile agiz kokusu için bile doktora gitmiyorsa demekki sizi kaybetmek umurunda bile degil ki oyle ise cevap belli... Ama olurda ciddi oldugunuzu anlayinca doktora giderse sonra ayri eve çikarsaniz duzenli çalisirsa vs belki yeniden birbirinize isinabilirsiniz, belki...

evliliğindeki sorunlar aşılmayacak türden değil ama iki tarafında bunu istemesi gerek anlattığına göre eşin birşeyleri yoluna koymak için çabalamıyor sanırım evliliğinde sorun bile görmüyor ona göre herşey yolundagaliba sende fazla tepki vermiyorsun kocanda tamamen kendini salmış.cinsellik bile 2 yıldır yok diyorsun:26lumsuz konuşmak istemem ama canım kocan evliliğinizdeki sorunları çözmek için çabalamıyorsa çocuğun yokken ayrıl derim ben en azından tekrar iyi bir düşün

Çok zor soru sormuşsun
Bunun cevabını ben veremem
Kendin düşünüp tartmalısınız sadece burdaki bir paragrafla biz tartamayız olayı

En başından sorma imkanın olsa herkes sana 'ev alacağım vaadine inanma, birkaç yıl bekle alabiliyorsa alsın alamıyorsa kiraya çıkın' derdi
Şimdi bunlar için çok geç ve tek sorununuz da aynı evde oturmak değil , en büyük sorun eşin..

Eşimle bu sorunları çok defa konuştum.yeri geldi tavrımı gerektiğnden çok sert gösterdim.artık ben aynı konuşmaları yapmaktan bıktım ama o tembelliğini,umursamazlığını bozmamakta kararlı.şuanki durumumuz onu gösteriyo.o kadar basit ve küçük sorunlarki aslında.bunları zorlaştıran maalesef kendisi.çok şey istemiyorum.2 kez bana boşanma teklifi etti ve ben kabul etmedim.sonuçta bu çocuk oyuncağı değil.iyi günde kötü günde söz verdik.ama zaman içinde ben çok yıprandım çookkk

Benim niyetim boşanıp tekrar evlenmek değil.mutsuz olduğum bi birlikteliği sürdürmek ne kadar doğru onu düşünüyorum.

Bazı arkadaişlar sozlerimi begenmeyebilir ve hatta laflarıma takılabilir, onları tutarsız ve dengesiz diyebilir. Ama unutmayalım evlilik basit birsey degildir ve üstelik
basit bir gripde bile her ilac iyi gelmez, bedene ve metabolizmaya göre farklı ilac gerekebilir. Kimine boşan derken kimine boşanma diyorsam sebepleri vardır.
sizin durumunuzda çözülmeyecek sorunlar kesinlikle değil. Ağız kokusu basit bir dişci ile halolur, beyiminde çürük vardı dişinde ve ici temizlenip dolgudan sonra
koku kalmadı, çürük yoksa eger guzel bir dişmacunu sabah ve akşam fırcalama ile tum koku problemini cozer. Erkek vardır hic kokmaz erkek vardır belediye çöplüğü gibidir.
Bu metabolizmik sorundur ve kendisi kokuyu hissetmez, cunku alışmıştır. Bu konuda çevresindeki insanlardan onu uyarmalarını isteyebilirsiniz. Yada banyoya beraber
girip işi birazda oynaşmaya getirip onu haftada 2 kez kendi ellerinizle kaşağılayabilirsiniz :)), dogrudan kokuyorsun yıkan demek cok iticidir, ama azıcık oynaşma birax
sexapellik ile onu banyoya sokmanız cok kolay. Tamam buyuk olasılık erken boşalma problemi var ve bu yuzden de eşiniz sizden kacıyor olabilir. Bu problem de artık
cozulebilecek bir problem. Tıp çok ileri noktalar geldi, mesela benim eşimde geç boşalır artık ben zımpara kağıdı gibi kururum ve canım cok acır, sorunu basit kremler
ve kaydırıcılar ile çözdüm, sizinde bu şekilde bazı ilaclar ile çözebilirsiniz aman KOCA KARI ilaclarına dikkat, eldekinden olabilirsiniz. Ayrıca problemi sizden kaynaklanıyor
olabilir mi, bazı bayanlarda bazı sebeplerden itici gelebiliyor. Bunu ona sorabilirsiniz, mesela farketmediginiz bi yerdeki KIL, koku, buna neden olabilir. Mesela eşim tırnaklarımı kesmemi ister, zirvedeyken fena kazıyormuşum sırtını gun boyu canı acıyormuş ve fanila ve gomleklerine leke oluıyormuş, bende onun icin erkek gibi
uzun tırnaksız dolaşmaya basladım. çalışma problemi su an ulkenin genel bir problemi ama sizinkisi iş bulamadıgından mı tembellikden mi işsiz ? Cunku issizlikde
ereksiyon problemi yapar hemde ileri duzeyde problem olur.

Sizin yerinizde olsam öncelikle kirlilik olayını yukarda yazdıgım gibi sexapellik yoluyla onu banyoya sokarak ve kendi ellerinizle yıkayarak çözmeye calısın
Hatta bakarsınız bu temas ve dokunuşlar onun hoşuna gider ve devamıda gelir.

cinsel yaşamınızıda bayağı öğrenmiş olduk..

bi müddet ayrı yaşayın o zaman daha kolay karar verirsin aklıma başka bişey gelmedi

ZOE, ben sadece örnek vermek istedim, sizin niyetiniz bozuksa o sizin sorununuz.

Maşallah bu arada....

sizin bu örneklemelerinizi evli olan her kadın düşünebilir :))
Önemli olan erkeğin temiz olmayı kendisi istemesidir. Yoksa çocuğunu yıkar gibi ne o öyle hep karısımı yıkayacak. Kimse mecbur değildir kocasının kirini görmeye

bazı erkekler maalesef konuşmaktan anlamıyor. Biraz tepkiyi sert göstermek gerekiyor sanırım.
Siz bunu yapın demiyorum ama,
Şahsen ben olsaydım, onun ailesiyle yaşayacağıma kendi ailem ve kardeşlerimle yaşardım. Birde sırtımdaki kamburum o olmazdı. Bu gün yarın düzelecek diye beklemek çok zor, Bir adam çalışmayı sevsin sadece. İş her şekilde bulabilir ama tembel adamın hiç bir zaman yapacak işi yoktur, ve bahanesi çoktur.

çok guldurdunuz beni, sizi okuyunca gozumde bir panter canlandi inanirmisiniz... Bu arada her sorun cinsellikle çozulmez bayan bir cinsel obje degildir bazi sorunlar ancak konusarak helledilebilir sorunlarin ustunu kapatmak cinsel içrekli yontemlerle esine bazi seyleri yaptirmak (banyo yapmak gibi e dogal seyi bile) son derece yanlistir ! Birde hep cisellik hep cinsellik demissiniz peki duygular ? asil temel duygular halbuki, insan sevince birçok seyi seve seve sirf sevdigi mutlu olsun diye yapiyor zaten karsidakinin 40 takla atmasina da gerek kalmiyor pantere borunmesine de... Disçi agiz kokusunu halleder demissiniz bunu bayan da biliyor fakat esi disçiye gitmeyi redediyor, napsin? sakin cinsellikle ikna etsin demeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…