Boşanmalımıyım?

cicel

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
1
0
Merhaba Arkadaşlar ,
Ben 21 Yaşında Bir Kadınım Lise 3te Hem SÖzlendim Hemde Nişanlandım Lise Bittikten Sonrada Evlendim
Eşime Çok Aşık Olduğumu Zannediyorum Tüm Ailemi Karşıma Aldım Onun İçin Çok Üzdüm onları Onlar Hİç İstemedi Çünkü Eşimi Ve Aİlesini Geçmişten Tanıyorlardı Öyle Psikopat Bir Aile Değil Tabiki Sadece Nerde Ne Konuşulacağını Bilmiyorlar Eşimle Aramda 7 Yaş var Evlenene KAdar Çok Zahmet Çektik Benim Ailemi İkna Etme Çabaları Falan.

Sonra Evlendik Ailemden Uzak Bir Şehire Taşındım İlk Başlarda Evliliğim Güzel Gittiğini Düşünüyordum
Balayından Geldikten Sonra 1 Ay dolmadan Çalışmaya Başladım Çalışma Saatlerim Çok ve İzin Günümünde Sadece Birgün Olması Ve Hafta İçi Olması Eşimle O Muhteşem Ama Benim Hiç Tatmadığım Cicim Ayları Duyguyu Yitirmemize Neden Oldu.Düşünsenize Ben Hergün Erken Saatte Kalkıp Gidiyorum Eşim Hafta Sonu Cumartesi Pazar Tatil Uyuyarak Dinlenerek Geçiriyor Ben O Hafta Sonu erkenden Kalkıp İşe gidiyorum Kılını Bile Kımıldatmayan Bir Kişiydi.Nihayet 1 Senenin Sonuna Doğru İşimi Değiştirdi.Kendi Kafama Görede İş değiştemiyorum.Tanımadığım Bİlmediğim Şehirde Ve insanların İçinde Yapayanlızdım.

Kendimi Övmek İçin SÖylemiyorum Lütfen Yanlış Anlamayın Çevremdeki Tanıdığım Veya TAnımadığım Herkes Biblo Gibi Kızsın Nasıl Evlenirsin bu Çoçukla Deyip Durdu
Ama Eşimde Tipsiz Bir İnsan Değil Yani İnsanların Tek Söylediği Şey Gözün Açılmadan seninle Bİran Önce Evlendi Diyorlar.

Ev Aldıktan Sonra Borca girdikten Sonra Eşimle KAvgalarımız Daha Çok Arttı Cebi Sıkıştığı Zaman Senin Yüzünden Bu Haldeyiz Deyip Durmaya Başladı. Eşime Aşık Değilim Sevip Sevmemek Konusuna Gelince Galiba Sevmiyorum Benim İçin Sadece Alışkanlık Oldu. Çok İyi Kalpli Bir İnsan Ama Mesela Tartıştık O konu Tam Çözülmedi Ama Ortadan Kalktı Karı Kocayız Sonuçta Büyütmek Bizi Daha Çok YIpratır Benim Eşim Bu Sorunu İçinde Tutar tutar Büyütür Ve En Mutlu Zamanda Başıma Kakar Sizce Boşanmalımıyım Artık En Küçük Birşeyden Tartışır Olduk

Ailenle şuanda aran nasıl?
Eşinle tam olarak sorun ne ?
sevgi yok .. alışkanlık olmuş. .

Oncelikle butun ilk harfler buyuk olunca paragraflarca baslik okuyorum diye okudum.oyle aman aman sorunlariniz yok butun mesele anlattigin kadarsa konusarak cozulebilir geldi bana

Ya ne güzel sevinmiştim, umutlanmıştım paragrafsız ve yazım hatasız karmançorman bir destan değil herhalde demiştim oysa kii

Her kelime basli basina bir ozel isim olmus vay be :KK66:
Sen cok cok erken evlenerek hata etmissin ne diyeyim o yasta yapilan tercihler anca bu kadar olur (istisnalar vardir muhakkak)

Erken yasta evliligin dezavantajlari iste. Daha huyunu suyunu bilmeden, en onemlisi kendi duygularindan emin degilken evlenmeyeceksin. Bunlari soylemek icin cok gec tabi. Bu arada sen de cevrenin seni esine layik bulmamasini hakli buluyorsun artik bence. Esimi sevmiyorum diyorsan o evlilik yurumez zaten. Bosanmayi ertelesen de kacinilmaz sondur.
Yine de sana tavsiyem, esinle iletisimini koparma, rahatsizliklarinizi konusun birbirinizle. Yasin cok kucuk, duygu karmasalari normal.

21 yasinda evlenirsen boyle olur tabii. Ailen de sanirim yanlis bi seyler olacagini gormus ki wngwllemeye calismis zamaninda. Evlwnme kararini jendin vermissin bosanma kararini da kendin ver bwnce. Ailen arkanda mi tabii o da onemli...

Şaşı oldum galiba....esin calisiyomu onu anlamadim..bide cok erken evlenmissin.keske kendine de ona da birbirinizi tanimak icin biraz daha zaman verseydin evlilik kacmiyo ya...simdi sevip sevmediginden bile emin degilsin..bosan ya da bosanma diyemem hayirlisi olsun hakkinda...

Okudugumdan pek bişe anlamadım ama anlamamada gerek yok diyecegım şey şu neden boşanmalımıyım die soruyorsun bunun kararını sen verırsın bunun dogrusunu sen bılırsın istersen anket ac sonuca göre hareket et arkadasım..
Tavsiye istersen veren çok olurda burda ki evet hayıra görede hareket edılmez ki

Evliliğin ne olduğunu, evlilikten eşinden ne beklediğini bilmeden çocuk sayılacak yaşta evlenmissin şimdi de ortada büyük bir problem görülmüyor ama tabi sen yeni çarkettin ne diye evlenmisim diye

21 yasinda evlenirsen boyle olur tabii. Ailen de sanirim yanlis bi seyler olacagini gormus ki wngwllemeye calismis zamaninda. Evlwnme kararini jendin vermissin bosanma kararini da kendin ver bwnce. Ailen arkanda mi tabii o da onemli...
konu sahibi şuanda 21 yaşında yani lise biter bitmez evlenmiş
çok daha erken yani
o yaşlarda valla aileni arkana alıp evlenecek kadar ne vardı bilemiyorum ama şu saatten sonra ailenin arkanda olacağını düşünmüyorum. Daha yaşın 21 hayatın başındasın. Sevmiyorsan da ömrün boyunca sevmediğin birine katlanmak zor. Ama boşanınca herşey daha mı iyi olacak onu düşün. Yaşın genç her ihtimali düşünmen gerek.

zamana bırak olur evlilikte inişler cıkıslar net bir bosanma kararı vermek için cok bir sebebin oldugunu düsünmedim yazdıklarından..
ama tabi bosanma fikri bir kere aklına yer ettiyse kacınılmaz son olarak karsına da gelebilir..

X