• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmalımıyım?

Ben derdini anlamadim. is sorunmus goremiyormussunuz birbirinizi o duzelmis..
Tipi simdi mi geldi aklina? Bende evlendigimde kimse bizi birbirimize yakistirmiyordu kuzenlerim bile " cok mu aradin bu tipsizi demisti" ama benim gozumde baska gorunuyor o "tipsiz" hayat arkadasim o benim.. Esimin arkadaslari yok mu bunun bekar kardesi kuzeni falan diye soruyorlardi.. Kv en guzel gelinim sensin derdi. Oglum dogduktan sonra kayinvalidem bile gelinime cekmis yakisikli torunum diye severdi..
Zaten sonra hamilelik falan derken baya kilo aldim tipimiz birbirimize benzedi:KK70: yani boyle seyleri sorun etme..
Ask yok diyorsun herkes esine asik mi saniyorsun? Zaten ilk bi kac yil sonra ask biter sevgi baki kalir en onemlisi saygi kalir..

Maddi durumlarda ki sorunlara gelince daha yeni evlisiniz illa ki borc olacak odeyeceksiniz.. Esinle tartismalariniz olduktan sonra uzatmiyor tekrar gundeme getirmiyor ustunu kapatiyor bak ne guzel..

Iyi bi insan diyorsun zaten.. Ben acikcasi dert gormedim arkadasim. Eger gercekten sevgi de kalmadi diyorsan bosan tabi, kimse sevmedigi biriyle olmak zorunda degil. Ama bi daha birini bulursan o zamanda ask hemen tukenecektir yine mi ayrilacaksin? Bunlari biraz dusun bir karar ver.. bosanmak kolay ama sonrasi?

Büyük harflerle tek tek uğraşmak zor olmuyor muu? :KK45:

Okurken onu bende düşündüm haa :D
Konuya gelince,evliliği sadece aşkın götürebiliceğine inananlar eşittir cahillik.Garip geliyo bana bu kadar erken yaşta evlenen insanlar.Ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla boşanmalık bi durum yok.Bence tartışmalar kavgalar zamanla aşılır.Boşanıcak bi durum göremedim ben.

Back