- 21 Şubat 2014
- 210
- 74
- 43
- 35
- Konu Sahibi carvelregret
bence önce problemleri aşmaya çalış. çözülebilir sorunlar bence. eşini de seviyorsun heralde. umarım herşey düzelir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşini seviyorsun canım.alışkanlık olsa böyle olmazdı.aşılamayacak sorunlarınız yok gibi.aldatma,şiddet ve psikolojik baskı yoksa sorunları çözmeye çalışın.eşinin en kötü huyu hoşlanmadığı şeyleri içinde biriktirip ufacık bi sorun olduğunda kusması.açık açık konuş bi sorun olduğunda o an yüzüme söyle de.evladınız varmış inşallah yuvanız kurtulur.ayrılsanız bile bence sen eşini çok özlersin.kavga etsek ve evden gitse o anda o kadar kötü oluyorum ki geri gel diye yalvarasım geliyor. halbuki ben haklıyım hem enınde sonunda bı kac saat sonra dönecek yanı. ama o an o durumu kaldıramıyorum işte.
Aranızda geçenleri bilemem ama burda yazdığınız mesajlara dayanarak bir iki şey yazmak istedim. Boşanmaya karar vermek,boşanmaktan daha zor bir aşama.. Eğer aşılmaz sorunlar varsa boşanıp,hayatını toplaman sonra daha sağlam ve sağlıklı bir evlilikle hayatını devam ettirmen daha mantıklı. Alışmış olman,ayrılık acısı çekecek olman kaçınılmaz illaki bunları çekeceksin ama hiçbir şey vazgeçilmez de değildir.boşansam tabiki bende üzülürüm ailemde. eşimde üzülür 16 aylık bir kızımız var.
sinirlendiğinde o söyledikleri her şeyi mahvediyor. bu yaz tatile gittik mesela kızımızla. benim için hayatımın en güzel tatiliydi. o anda eşim içinde öyleydi.
geçenlerde bir kavga esnasında aslında hiç eğlenmediğini, boş boş oturduğumuzu benim eğlence anlayışımın olmadığını söyledi. yani benım ıcın cok güzel bır hatırayı sözleriyle değersizleştirdi. resmen çöpe attı.
o soyledıklerını unutuyor ama ben unutamıyorum ıste
evet kısacası boşanmam gerek bunu biliyorum hissediyorum yapmam gereken bu ama kendımde bunu yapacak gücü bulamıyorum. güçsüzlük maddi konuda yada ailemle ilgili değil. mutsuz olacaksam bana destek olurlar ama bilmiyorum kendime yediremiyor muyum bunu bir çeşit başarısızlık olarak mı görüyorum emin değilim.
sanırım profesyonel yardım almam gerek. ne kadar haklı da olsam sanırım o kadar bağımlıyım ki onsuz yapamıyorum ve bazen her şeyi görmezden gelebiliyorum. benimki sevmek değil bağımlılık bence.
bilmiyorum yazdıklarım çok saçma farkındayım