• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmam ve Annem...

Anneme kızma. Kim bilir o da neler yaşıyor içinde. Sen bir damla gözyaşına kıyama elin oğlu ne hale getirsin. Galiba annenin psikolojik desteğe ihtiyacı var. Ona o şekilde yardımcı olabilirsin
Evet ama olan oldu ben neler yasadim bir Allah bir ben biliyorum. Ben kimseye belli etmeden uzuntumu yasiyorum. Ama artik gercekten mutsuz olmaya basladim.. Yorumunuz icin tesekkur ederim.

Tabiki uzuluyorum bazen Allah versin cezalarini diyorum sonra annemin atlatamadigini gorunce tekrar kinleniyorum. Keske o atlatsa diyorum ama beyinlerine girip bu durumu geciremiyoruz maalesef. :KK43:(
Tam da bu durumdayim. Her yasadigimi yeniden yasiyorum , kendime uzuluyorum sonrasinda yahu...

Ne bekaretmiş, ne elalemmiş be arkadaş.
Neymiş bu böyle insanı insanlığından çıkarıyorlar.
Hay kahrolsun bu bekarette de elalem de ya!
Elalem den inanin biktim. Anlatiyorum anlasamadik diyorum aaaa neden ? nedeni mi var yahu diyorum ben tersliyorum bana soramiyorlar ama anneme soruyorlar . Sen de tersle diyorum yapamiyor.Annem cok yumusak kalplidir. Ama sonra patlamasi bana oluyor.. Ben sanki ister miydim bosanmayi ??

Bu seye benziyor oglum yataktan dustu kasi yaralandi 2 seneden fazla oldu o acisini coktan unuttu benim hala icim aciyor aklima geldikce uzuluyorum :)) annelik iste sizin uzuntunuzu sizden cok sahiplenmis keske karsima alip konussaydim diyor sanki bosanan kendisi :)

Paradan haber verin, para var mı?
Varsa tatile çıkın ve çıkarken de "Ben iyileşmeye gidiyorum, döndüğümde kedinlikle yaşadıklarımı hatırlatacak bir şey duymak istemiyorum." deyin.
Annenizle görüşen herkese de annenizi iyice tembihlemesini rica edin.

Bu seye benziyor oglum yataktan dustu kasi yaralandi 2 seneden fazla oldu o acisini coktan unuttu benim hala icim aciyor aklima geldikce uzuluyorum :)) annelik iste sizin uzuntunuzu sizden cok sahiplenmis keske karsima alip konussaydim diyor sanki bosanan kendisi :)
Sormayin , ne konusacaksin diyorum .neden kizima boyle yaptin diyecekmis. Yahu onda o cibiliyet olsa arar bir kere seninle konusmaya calisir..

Paradan haber verin, para var mı?
Varsa tatile çıkın ve çıkarken de "Ben iyileşmeye gidiyorum, döndüğümde kedinlikle yaşadıklarımı hatırlatacak bir şey duymak istemiyorum." deyin.
Annenizle gorüsen herkese de annezi iyice tembihlemesini rica edin.
Para var evet , ciktim da bir tatile ama donuyorum her sey yine ayni.. Surekli bir dejavu yasiyor ve surekli bana da bunu yasatiyor. Zaten cok zor seyler yasiyorum kendi icimde.

Herkese Merhabalar , keyifli bir haftasonu diliyorum hepinize...
Benim konularımı okuyan az çok biliyordur yaklasik 2 ay once resmi olarak boşandim , 6 ay olacak ailemin evindeyim

Gel gelelim konumuza. Bosandığımdan beri annem bildiğiniz bir depresyon geçiriyor. Surekli olarak eski esime beddualar ediyor ,yapma yeter ,bosver diyorum beni dinlemiyor. Ve bu durum inanilmas canımı sıkıyor.
Babam annemi kac kere uyardi o dahis artik bizim icin öldü, ondan bahsedip durma diye. Ama yokk.. Annem bir turlu anlayamiyor surekli olarak bana , sana bunca seyi yapti neden izin verdin ? Ben aslinda bosanmana uzulmuyorum ,sana yasattiklarina uzuluyorum vs diyor.
E madem bana yasattiklarina uzuluyorsun ,konuyu artik kapat devam ettirme diyorum. Surekli annemi teselli ediyorum ve artik tükendim. Herkesten kaciyor resmen , bunu soracaklar ben ne diyecegim diye. Ben sanki yanlis bir sey mi yaptim ? Olmadi ayrildim. Beni oyle bir hale getirdi ki dun isyan ettim. Orada ayri cektim buraya geldim senin bu hallerin yuzunden yine mutsuzum diye.
Sabahta bana diyor ki ah kizim acaba eski esini bir kere karsima alip konussamiydim, neden boyle yaptin diye . Ben de ne diyecek saniyorsun o da beni sana sikayet edecek . Yalan yanlis seyler soyleyecek , ne bekliyorsun yahu diyorum. Bana gelmis diyor ki senin en degerli seyini senden aldi (bekaretten bahsediyor) . Bende ona dedim ki anne ruh sagligim ne olacak onu da sen bozuyorsun. Ben oyle demek istemedim sen hemen yanlis anliyorsun diyor..
Sizce bu durumda ne yapmam lazim ? Bana bir akil verin lutfen , gercekten cok yoruldum. Annem benim dostum , en yakin arkadasim gibiyken simdi neden boyle davraniyor ? bu surec normal mi.. Degerli yorumlarinizi bekliyorum..

Cok iyi anliyorum cunku benimde annem hemen hemen ayni... Benim bosanmamdan 5 yil gecti hala bile ara-sira soyler. Bende hep dedim "yeter artik hatirlama" ama kendim icin degil, onun daha artik hatirlayip uzulmemesi icin. Ona hak veriyorum cunku, ne kadar soylenseler az. Canlari aciyor, kaldiramiyorlar cunku :(

Sindirememiş daha.Zamanla geçecektir.En ihtiyacınız olduğu dönemde sizi yorduğuyla kalacak.
ona diyorum ki hayatimda en kotu oldugum donemi yasiyorum ,yapma lutfen yoruldum zaten yeterince cektim. Bir de burada mi uzuleyim diyorum. Ben şok yasadim bosanmana beni de anla gececk diyor... Gececek te o gecene kadar ben ne olacagim ?

Malesef ülkemizde tamamen cahillikten kaynaklanıyor %80 kişi böyle düşünüyor . En değerli şeyin , o olmazsa evlenemezsin vs vs ...

Sen Sıkma Can'ını kendine yeni yepyeni bir hayat kur . Annen çok gerilerde yaşıyor . Asla kötü birşey yapmadın anlaşamadın ayrıldın bitti bu kadar .

Ah vah keşkelerle hayat Geçmez . Kendine gel mesela bir iştr Çalışmaya başla sonrada gerekirse ayrı eve çık .

Bana gelmis diyor ki senin en degerli seyini senden aldi (bekaretten bahsediyor)

:KK57: Hiç hoş olmamış bu düşüncesi..
Ailenizde hiç boşanma durumu olmadı mı? Kötü mü görüyor, "bizim başımıza gelmez sanıyordum" gibi bir şey mi?
Yani evli kalıp üzülseydiniz daha mı iyiydi..
Anne tabi üzülüyordur falan ama ben de çok gerilirdim...
Keşke destek almayı kabul etse... Demeniz gerekenleri demişsiniz hep o da bilincinde konuşmayla düzelecek gibi durmuyor.

Cok iyi anliyorum cunku benimde annem hemen hemen ayni... Benim bosanmamdan 5 yil gecti hala bile ara-sira soyler. Bende hep dedim "yeter artik hatirlama" ama kendim icin degil, onun daha artik hatirlayip uzulmemesi icin. Ona hak veriyorum cunku, ne kadar soylenseler az. Canlari aciyor, kaldiramiyorlar cunku :KK43:
Bu durumu yasayan bizler icin peki ? bizler neler yasiyoruz. Bunu dusunen hic yok yahu..

Anneniz size üzülmekten çok sanki elaleme ne deriz diye üzülmüş. Size üzülmüş olsa konusunu açmaz ve açtırmazdı.

Back
X