• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmama 10 gün kaldı

Sunshine232

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2021
1.160
1.688
83
33
Selam hanımlar.. daha önce de burda birkaç kez konu açmıştım eşimden siddet hakaret küfür yüzünden boşanıyorum çok direndim ama olmadı en son da zaten üstüme saldırdı komşumuz kurtardı beni darp raporu aldım uzaklaştırma derken cok sancılı bir süreçten geçtim hala da geçiyorum . Öğretmenim gelirim güzel sayılır bir kızım var 3 yaşında suan annemlerle kalıyoruz ama ev bulup kendi düzenimizi kuracağız kızımla. Biraz önce eşim kızımızı aldı onu görünce içim acıdı ağlamamak icin zor tuttum kendimi bir de benim yanımda çocuğa şimdi ben seni ablalara götüreceğim kızım diyor kimse artık o ablalar saçma sapan sürekli fotoğraflar paylaşıyor evliyken ben fotoğraf koymayı sevmiyorum diyen adam yapıyor bunları giyinmiş süslenmiş parfüm sisesine düşmüş gelmiş çocuğu almaya . Bu adam mal paylaşımında da beni çok zorladı burnumdan getirdi onunla ilgili de konu açmıştım ama neden hala içim acıyor eve girdiğimden beri ağlıyorum nasıl geçecek bu acı ? Boşanmış hanımlar lütfen yardımcı olur musunuz başlarda çok iyiydim giderek kötülemeye başladım 😔

İçinizin acıması normal değil mi? Sonuçta kaç seneniz iyi kötü bir evde geçmiş, insan anasına babasına bile eşiyle olduğundan daha yakın ve açık olmuyor, evlilik bitince böyle hissetmek gayet normal, bir süre sonra hiçbir şey hissedilmiyor merak etmeyin.
Selam hanımlar.. daha önce de burda birkaç kez konu açmıştım eşimden siddet hakaret küfür yüzünden boşanıyorum çok direndim ama olmadı en son da zaten üstüme saldırdı komşumuz kurtardı beni darp raporu aldım uzaklaştırma derken cok sancılı bir süreçten geçtim hala da geçiyorum . Öğretmenim gelirim güzel sayılır bir kızım var 3 yaşında suan annemlerle kalıyoruz ama ev bulup kendi düzenimizi kuracağız kızımla. Biraz önce eşim kızımızı aldı onu görünce içim acıdı ağlamamak icin zor tuttum kendimi bir de benim yanımda çocuğa şimdi ben seni ablalara götüreceğim kızım diyor kimse artık o ablalar saçma sapan sürekli fotoğraflar paylaşıyor evliyken ben fotoğraf koymayı sevmiyorum diyen adam yapıyor bunları giyinmiş süslenmiş parfüm sisesine düşmüş gelmiş çocuğu almaya . Bu adam mal paylaşımında da beni çok zorladı burnumdan getirdi onunla ilgili de konu açmıştım ama neden hala içim acıyor eve girdiğimden beri ağlıyorum nasıl geçecek bu acı ? Boşanmış hanımlar lütfen yardımcı olur musunuz başlarda çok iyiydim giderek kötülemeye başladım 😔

Sizi kıskandırmak icin yapıyor olabilir.umursamamaya çalısın

Aciniz normal. Aciniz aslinda o kisiye bagli degil. Yikilmis hayaller ve umutlar var ortada. Kolay degil. Acinizi yasayin ama sonra yeni hayatiniza odaklanmak icin birakin. Sunu da eklemek istiyorum: Cocugunuza yinede döndükten sonra neler yaptiklarini sorun. Olur ya gercekten uygun olmayan ortamlara sokar. Süslenip püslenmesi sadece horozlanmak icin " boooook no koybotton" diye. Siz onu bosuna bosamiyorsunuz. Gidip keni b** üstünde ötsün

Zaman en şifalı ilaçtır . Bırak ablalar kovalasın onu . Eşeğe altın semer vursan yine eşek yine eşek .
Parfüm şişesine düşse de onun içi kokuyor , kalbi kötü .
Birbirinize kötü gelmişsiniz , denemişsiniz olmamış . Artık yolunuza bakın ve görmeyin onu . Size nispet yapıyor .

İçinizin acıması normal değil mi? Sonuçta kaç seneniz iyi kötü bir evde geçmiş, insan anasına babasına bile eşiyle olduğundan daha yakın ve açık olmuyor, evlilik bitince böyle hissetmek gayet normal, bir süre sonra hiçbir şey hissedilmiyor merak etmeyin.
Umarım sanki dünyadaki tek boşanan benmisim gibi bir acı bir de başlarda oh be kurtuldum derken şimdi acı çekmeye başlamam çok endişelendiriyor beni

Aciniz normal. Aciniz aslinda o kisiye bagli degil. Yikilmis hayaller ve umutlar var ortada. Kolay degil. Acinizi yasayin ama sonra yeni hayatiniza odaklanmak icin birakin. Sunu da eklemek istiyorum: Cocugunuza yinede döndükten sonra neler yaptiklarini sorun. Olur ya gercekten uygun olmayan ortamlara sokar. Süslenip püslenmesi sadece horozlanmak icin " boooook no koybotton" diye. Siz onu bosuna bosamiyorsunuz. Gidip keni b** üstünde ötsün
Uygun olmayan ortamlara daha cesaret edemez gibime geliyor çok küçük daha kızım ama soruyorum anlatıyor o da . Evet bak ne kaybettin kafasına girdi kaybettiğim yıllarım emeklerim halbuki

Umarım sanki dünyadaki tek boşanan benmisim gibi bir acı bir de başlarda oh be kurtuldum derken şimdi acı çekmeye başlamam çok endişelendiriyor beni
Geçici bir duygu durumu merak etmeyin, hayatınızı düzene koyup kendi evinizde kendi şartlarınıza geçince zevk almaya başlayacaksınız, eskisiyi düşünmeyin artık, önünüze bakacaksınız

Sizi sinir etmek için yapıyordur. Tahriklere kapılıp mutsuz olmayın. Ne kaçırdın gör bak demeye getiriyordur ama kendisi neleri kaçırdığının farkındadır hiç merak etmeyin.
Öyle gerçekten evlendiğimizde herkes demişti ki sen daha güzelsin daha kültürlüsün biraz daha bekle ama gözüm nasıl kapandıysa göremedim hicbirseyi

Erkeklere sonradan dank ediyor. Siz de dik durun karşısında. Salmayın kendinizi. Kızınız babasına gidince siz de kuaföre gidin. Bakım yaptırın. Yürüyüş, alışveriş yapın. Kızınız eve gelene kadar ağlayarak onu beklemeyin. Kolay değil çocuğunuz var ama bu aşamaya geldiğinize göre evli kalınacak biri değil demek ki. Aklınca sizi kıskandıracak

Sakın oyuna gelmeyin. O adamı size küfürleriyle, şiddetiyle, hakaretleriyle en iyi tanıyan insansınız, yaşadığınız o anları düşünün. Sizi pişman etmek istiyor ve bu nedenle de onu tam da olmasını istediğiniz görünümde yani şık, beyefendi, parfüm kokulu, kadınlarca tercih edilen bir erkek olarak görmenize uğraşıyor. Bu gördükleriniz ve kıskandırmaya çalışan halleri sadece rafyalarla süslenmiş bir paket. O paketin içindeki şiddeti, küfürleri, çirkinliği hatırlayın!! Üzüldüğünüz yaşadıklarınız ve hayal kırıklıklarınızdır ve normaldir ama bunu o adamın sahte ambalajına kanıp kıskanmakla karıştırıyorsanız lütfen iyi bir uzmandan yardım alarak bu süreci sağlıklı atlatın. Ne o ablalar, ne fotolar ne güzel koku ne de sahte imajı sizi zerre ilgilendirmediği zaman özgür, bağımsız ve huzurla yeni bir hayata adım atmış olacaksınız :KK51:

Siz de aynısını yapın , giyinin süslenin dışarı çıkın , bol filtreli foto paylaşın , tam o kızınızı almaya gelirken siz de dışarı çıkın. Yeni hayatım başlıyor , yüklerimden kurtuluyorum diye paylaşım yapın. Bırakın o acı çeksin . Siz hayatınızı yaşayın .

Mantikla kalp ayri ayri calisiyor ,mantik ayril diyir ,kalp henuz bunu kabullenmedi

Siz de aynısını yapın , giyinin süslenin dışarı çıkın , bol filtreli foto paylaşın , tam o kızınızı almaya gelirken siz de dışarı çıkın. Yeni hayatım başlıyor , yüklerimden kurtuluyorum diye paylaşım yapın. Bırakın o acı çeksin . Siz hayatınızı yaşayın .
Ne tatlısınız :) beni takip edeceği bir yer yok heryerden sildim birkaç arkadaşında ve teyzesinde ekliyim sadece onlardan da takip eder mi bilmem amacım zaten ona bu izlenimi de vermek degil ki boşanıyoruz ve benim canım yanıyor canım yanarken iyiymiş gibi yapamıyorum

Seni kışkırtmaya çalışıyor, yani diyorki beni elinde tutamadın ablalar da kaptı 🤣 sanki hepsi sıraya girmis bence hiç takma mesleğinde var hayatına bak , onu unut...

Back
X