- 11 Ocak 2021
- 1.160
- 1.688
- 83
- 33
- Konu Sahibi Sunshine232
Selam hanımlar.. daha önce de burda birkaç kez konu açmıştım eşimden siddet hakaret küfür yüzünden boşanıyorum çok direndim ama olmadı en son da zaten üstüme saldırdı komşumuz kurtardı beni darp raporu aldım uzaklaştırma derken cok sancılı bir süreçten geçtim hala da geçiyorum . Öğretmenim gelirim güzel sayılır bir kızım var 3 yaşında suan annemlerle kalıyoruz ama ev bulup kendi düzenimizi kuracağız kızımla. Biraz önce eşim kızımızı aldı onu görünce içim acıdı ağlamamak icin zor tuttum kendimi bir de benim yanımda çocuğa şimdi ben seni ablalara götüreceğim kızım diyor kimse artık o ablalar saçma sapan sürekli fotoğraflar paylaşıyor evliyken ben fotoğraf koymayı sevmiyorum diyen adam yapıyor bunları giyinmiş süslenmiş parfüm sisesine düşmüş gelmiş çocuğu almaya . Bu adam mal paylaşımında da beni çok zorladı burnumdan getirdi onunla ilgili de konu açmıştım ama neden hala içim acıyor eve girdiğimden beri ağlıyorum nasıl geçecek bu acı ? Boşanmış hanımlar lütfen yardımcı olur musunuz başlarda çok iyiydim giderek kötülemeye başladım