• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmama 10 gün kaldı

Evet iste tam olarak üzüldüğüm bu bütün düzenim darmadağın oldu ne umutlarla evlenmiştim ne buldum karsılıgında bütün üzgünlügüm bundan yoksa ona karşı sevgim ve saygım biteli uzun zaman olmustu
Umarim zaman merhem olur yaralariniza.

Belli ki buna içgüveysi hanımköylü falan dediler siniri bozuldu. Kimseden alamadığı hıncı aldı senden. Kendi eksikliklerinin acısını çıkardı. Şimdi muhterem anasına da gitmez. Hep verici olmanın sonu bol nankörlük, bir daha kimseye cennet olma, alamadığını verme.
Zaten geldiği coğrafya öyle bir yer ki bunun lafını eden çok insan oldu orda kadınlar hep ezilen taraf benim es kişisi de öyle gördüğü icin onu bekledi benden de avucunu yaladı

Zaten geldiği coğrafya öyle bir yer ki bunun lafını eden çok insan oldu orda kadınlar hep ezilen taraf benim es kişisi de öyle gördüğü icin onu bekledi benden de avucunu yaladı
E evlenmeseymiş. Bulsa imiş memleketinden. Tabi onlar da kocadan bekler ekmeği de mi, senin gibi önüne koymazlar herşeyi. Cep erkeği seni deseydin, benim içimde kalırdı. 🤣

E evlenmeseymiş. Bulsa imiş memleketinden. Tabi onlar da kocadan bekler ekmeği de mi, senin gibi önüne koymazlar herşeyi. Cep erkeği seni deseydin, benim içimde kalırdı. 🤣
Ben artık kültürleri tavırları karsısnda şaştım kaldım Türkiyede bile ünlenmiş bir yer insanlarıyla orayı duydu mu herkes aman aman diyor

Ben artık kültürleri tavırları karsısnda şaştım kaldım Türkiyede bile ünlenmiş bir yer insanlarıyla orayı duydu mu herkes aman aman diyor
Sen onu boşadın kurtuldun, o karakterini nasıl boşayacak? O dert ona yeter.

Back
X