- Konu Sahibi ezgiiyilmaz
-
Allah razı olsun arada geliyorlar ve o anlarda çok üzgün mutsuz oluyorum ama eşim ve çocukkarım dağıtıyor kara bulutları. ...rabbim birdaha yaşatmasun...çok zor bi sınav çok şükür diyorum
kaç yaşındasınız bilmiyorum
ama güçlü bi kadın olduğunuzu düşünüyorum
biliyorum zor ama eger devam kararı aldıysanız düşünmemeye çalışacaksınız
her tartışmada bunu yüzüne vurmayacaksınız
amaaaa tedbiri elden bırakmayın
32 yaşındayım ve 11 yıllık evliyim 11 yıllık evliliğmde ilkkez sadakatle sınandım...gözüm her halukarda üstünde. ..maymun gözünü açtı...güvenmiyorum ve aslada güvenmicem...çok iii bi ders oldu
benden 10 yaş büyüksün lütfen beni yanlış anlama istersen cvp verme
peki asla güvenmiycem dediğine göre hep acabaların olacak
neden o zaman evliliğini sürdürüyorsun
seviyor musun yoksa çocukların için mi
sadece merak ettiğim için soruyorum
Hiç yanlış anlamadım çok haklı bi soru sordun...doğru bu zaman zaman çok rahatsız edici bi duygu ama başedilemez değil..hem seviyorum gem onla mutluyum hem çok iyi bi baba yani bir yanlıl binlerce dopruyu götürmeye cek...insanız maalesef. ..aynı hatayı bende yapabilirdim...eşim olmadan hayat daha zor okacak iki çocukla...
ben tam olarak bunu yaşadım
henüz 8 aylık evliyken eşimin hataları yüzünden boşanma kararı aldım
eşyalarımı toplayıp bir garaja yerleştirdim ev bomboş kalmıştı,avukatlara gittim tam davayı açacakken eşim tekrar çıktı karşıma özür diledi,yalvardı ağladı nihayetinde 3 ay ayrı kaldıktan sonra bie araya geldik.
Yeni bir eve taşındık yeni mobilyalar aldık..
şimdi 10 aydır beraberiz
ama şükür ki mutluyum şikayetim yok
bebeğimiz olsun istiyorum hatta
yani bende boşanmanın eşiğinden döndüm ve kalbim iyileşti
eşimi seviyorum ve onunla mutluyum çok şükür
7 yıllık evliliğin üzerine bir çok hata sebebi ile 2 çocukla boşanma kararı aldım ve boşandım. 9 ay ayrı kaldık ancak bu süre içerisinde çocuklarımız sebebi ile çok bir araya geldik. Netice de annelik/babalık bitmiyor. Bu süreçte en az etkilenen ben ve büyük kızım, en çok etkilenen ise küçük kızım ve baba oldu. Küçük kızım sabaha karşı uykulardan sıçrardı babacım, nerede babacım diye... Ona ağır geldi bu süreç ve ben ilk defa kararımı sorgulamak zorunda kaldım. Aile terapistine gittik, eşim öfke tedavisi görmeye başladı, düzelme sözleri vs.. Daha önce bunları yapmamıştık. şimdi tekrar bir aradayız, yeniden evlenmedik ancak deniyoruz zaman neyi getirir bilmiyorum ama gördüğüm bir şey var ki eşimde sevgi hiç bitmemiş, pişmanlığı çok fazla, ayrı kaldığı sürede yaşadıklarından da ciddi bir ders almış gözüküyor... Ama ben hala tam güvenemiyor ve eskisi gibi olamıyorum, zamana bıraktım. Bekleyip göreceğim.
2,5 aylık evliyken bana verdiği sözü tutmadı diye boşanmayı ciddi ciddi düşündüm.
çevremdekiler engel olmasaydı muhtemelen ayrılık olacaktı sonumuz.
çünkü ben haklıyken çok fevri davranırım.
Sorunlara hemen çözüm getirmek adına çok acele karar alıp uygularım..
Tabi yeni evlisin, beklentilerin tavan..
O peşinden it gibi koşan, sen ol yeter diyen adamı bulamayınca ortada şok oldum.
Aylarca kendime gelemedim.
Severek evlendiğim adamı aylarca özlemedim.
Ona sevgi dolu gözlerle bakamadım.
Gerçekten onsuz daha mutlu olduğumu bile düşündüm.
Yarım yıl adımız sadece evli oldu.
Hiç onun eşi gibi hissetmedim, onun eşi olduğumu unutmak istedim.
Sonra beni azar azar kaybettiğini anladı akıllı..
O aşk dolu, hayat dolu kadını göremeyince başladı özürlere, yalvarmalara.
Düzelmek için çabaladı. Unutturmak için adımlar attı.
Unutmadım, unutmuş gibi yaptım.
şimdi 5 aydır çok iyiyiz diyebilirim.
Zaten 1 buçuk yıllık evliyim. 1 yılı ayrı geçti.
Ilk yarım yılı yukarıda anlattığım gibi.
O günleri yaşamama sebep olduğu için ona içimde bir yer hala kırgın.
Bir insanı gün içinde hem sarmak, hem boğmak ister mi insan?
Ben hep bu gel-gitli duygular içindeyim..
Düşünüyorum da ayrılsam da pişman olurdum belki ama
şimdi aklıma her geldiğinde nefret dolarım..
Sonra sakinleşirim falan..ve kendimi tanıyorum..
4 çocuğum da olsa o günleri unutmayacağım..
Affetmek zor..
Allah unuttursun inşallah amin..
inş.. Bende fevrı davrandım aile terapistine gitmesek kesın boşanıyordum ama ıyıkı sakinleştim terpi iyi geldi zman zman aklıma gelmıyor değil ama onunla unutuyorum. Pişmanlığını kalben hissediyorum. Affetmekte unutmakta zor en ıyısı silmek kardesım. ıns tamamen kalbende affedebılırız ilerde.. Siz ihanet yada girşimi mi yaşadınız _?
Nasıl döndünüz nasıl toparlandınız boşanma noktasına getiren ne olmuştu bende şu an o noktadayım ve yeni doğum yaptım çok zor bi süreçBen.... Allah o kötü günleri bir daha göstermesin (Amin) bir yıla yakın sürdü, her günüm ağlayarak geçti, çok kötüydü. Şimdi iyi Rabbim bozmasın (Amin) Bu süreçte sabır ve dua en büyük ilaçtır, Sabret arkadaşım her gecenin elbet bir sabahı var.
Konu eski ama ben sizi hatırladım. Siz daha nişanlıyken kv ile sorun yaşadınız burda size yüzlerce evlenme mesajı yazıldı.Nasıl döndünüz nasıl toparlandınız boşanma noktasına getiren ne olmuştu bende şu an o noktadayım ve yeni doğum yaptım çok zor bi süreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?