boşanmanın eşiğinden dönmüş ,iyileşen kalpler var mı_?

Allah razı olsun arada geliyorlar ve o anlarda çok üzgün mutsuz oluyorum ama eşim ve çocukkarım dağıtıyor kara bulutları. ...rabbim birdaha yaşatmasun...çok zor bi sınav çok şükür diyorum

kaç yaşındasınız bilmiyorum
ama güçlü bi kadın olduğunuzu düşünüyorum
biliyorum zor ama eger devam kararı aldıysanız düşünmemeye çalışacaksınız
her tartışmada bunu yüzüne vurmayacaksınız
amaaaa tedbiri elden bırakmayın

Son düzenleme:

32 yaşındayım ve 11 yıllık evliyim 11 yıllık evliliğmde ilkkez sadakatle sınandım...gözüm her halukarda üstünde. ..maymun gözünü açtı...güvenmiyorum ve aslada güvenmicem...çok iii bi ders oldu

benden 10 yaş büyüksün lütfen beni yanlış anlama istersen cvp verme
peki asla güvenmiycem dediğine göre hep acabaların olacak
neden o zaman evliliğini sürdürüyorsun
seviyor musun yoksa çocukların için mi
sadece merak ettiğim için soruyorum

Hiç yanlış anlamadım çok haklı bi soru sordun...doğru bu zaman zaman çok rahatsız edici bi duygu ama başedilemez değil..hem seviyorum gem onla mutluyum hem çok iyi bi baba yani bir yanlıl binlerce dopruyu götürmeye cek...insanız maalesef. ..aynı hatayı bende yapabilirdim...eşim olmadan hayat daha zor okacak iki çocukla...

umarım herşey istediğiniz gibi olur
veee umarım eşin gerçekten pişman olmuştur da
bi daha bu hatayı yapmaz

yeni gördüm canım benım k.bakma çok sevındım umarım hersey daha ıyı olur ,hatalar hatalar ah... Başında olması psıkologlara gore daha ıyı bılıyormusun yanı allah korusun 5-6yıl sonra boyle bır durum daha zormuş. Bıze göre her an zor ozlelıkle yenıyken ama, bu avantajmış

ıns hersey daha ıyı olur, alınmıs dersler bırdaha yasatmaz. Evlılık terapisti gercekten cok ıyı

Aldatılmakla ilgili açılan çoğu konularda yorum yaptığım gibi burada da aynı şeyi savunacağım...Eğer sadakatsizlikle ilk kez karşı karşıyaysanız ve eşinizin gerçekten pişman olduğunu görüyorsanız affetmelisiniz...Affetmeyi sözde yaşatmamalı gerçek anlamda hissettirmelisiniz. Affettim diyipte adamın sürekli başına kakmak yada kendinize bu duyguyu sürekli yaşatmak sizi ve karşınızdakini ciddi anlamda yıpratır bu nedenle affettiğinizi önce kendinize kabul ettirmeniz gerekir...
Sanırım siz eşinizin pişmanlığını hissettiniz ve ne güzel ki yardım da alıyorsunuz bu şansı ikiniz için de vermeniz çok güzel... Umarım muaffak olursunuz..
Ben şanssız dilim içerisindeyim..Benim eşimde aldatma girişiminde bulundu affettim, tekrar bulundu bende boşanma kararı aldım...Yani o şansı ona verdim ama o değerlendiremedi bu yüzden zorlamanın çok ta anlamı kalmadı.. Ne yazık ki terapiste gitmeye bile vaktimiz kalmamıştı çünkü bu süreç 1 ayda yaşandı...Ben hayırlısının böyle olduğunun kanaatındayım...
Umarım sizin kalpleriniz iyileşir kimbilir bu sayede belki daha sağlam bir evliliğe sahip olursunuz..Hakkınızda hayırlısı...

2,5 aylık evliyken bana verdiği sözü tutmadı diye boşanmayı ciddi ciddi düşündüm.
Çevremdekiler engel olmasaydı muhtemelen ayrılık olacaktı sonumuz.
Çünkü ben haklıyken çok fevri davranırım.
Sorunlara hemen çözüm getirmek adına çok acele karar alıp uygularım..

Tabi yeni evlisin, beklentilerin tavan..
O peşinden it gibi koşan, sen ol yeter diyen adamı bulamayınca ortada şok oldum.
Aylarca kendime gelemedim.
Severek evlendiğim adamı aylarca özlemedim.
Ona sevgi dolu gözlerle bakamadım.
Gerçekten onsuz daha mutlu olduğumu bile düşündüm.

Yarım yıl adımız sadece evli oldu.
Hiç onun eşi gibi hissetmedim, onun eşi olduğumu unutmak istedim.

Sonra beni azar azar kaybettiğini anladı akıllı..
O aşk dolu, hayat dolu kadını göremeyince başladı özürlere, yalvarmalara.
Düzelmek için çabaladı. Unutturmak için adımlar attı.

Unutmadım, unutmuş gibi yaptım.
Şimdi 5 aydır çok iyiyiz diyebilirim.
Zaten 1 buçuk yıllık evliyim. 1 yılı ayrı geçti.
İlk yarım yılı yukarıda anlattığım gibi.

O günleri yaşamama sebep olduğu için ona içimde bir yer hala kırgın.
Bir insanı gün içinde hem sarmak, hem boğmak ister mi insan?
Ben hep bu gel-gitli duygular içindeyim..

Düşünüyorum da ayrılsam da pişman olurdum belki ama
şimdi aklıma her geldiğinde nefret dolarım..
Sonra sakinleşirim falan..Ve kendimi tanıyorum..
4 çocuğum da olsa o günleri unutmayacağım..
Affetmek zor..

Allah unuttursun inşallah Amin..

inş.. Bende fevrı davrandım aile terapistine gitmesek kesın boşanıyordum ama ıyıkı sakinleştim terpi iyi geldi zman zman aklıma gelmıyor değil ama onunla unutuyorum. Pişmanlığını kalben hissediyorum. Affetmekte unutmakta zor en ıyısı silmek kardesım. ıns tamamen kalbende affedebılırız ilerde.. Siz ihanet yada girşimi mi yaşadınız _?

Yok hiç o tarz ufacık bir şeyini görmedim.
Ama en az o kadar yaralandım sanırım..
Bizim yaşayacağımız şehirle ilgiliydi sorunumuz.
Söz verdi, tutmadı... Konularım var burda bir daha yazmayayım.
Çok uzun..
İnşallah..

Bu olayin canli ornegiyim sanirim. Esimle mahkeme günü baristik. Ayrildiktan 2 ay sonra mahkemeye basvurduk o sure zarfinda ikimizde yumusadik ve birbirimizi gordugumuz an da vazgectik. Ayrilma nedenimiz şiddetli geçimsizlik. Her konunun tartismaya dönüşmesi idi. Esim de ben de sinirliyiz sac saca bas basa kavga ettiğimiz bile oldu. Fakat canimi yakacak sekilde değil onun eli yüzü çizilir hep Herneyse şuan mutluyuz tabi tartışmalar oluyor ama önemli olan uzatmamak ve karsindakini anlamak. Bu arada esim kiskanc biridir bazen boguluyordum bu konuları baristigimiz gün konuştuk ve orta yolu bulmamiz gerektiği kanaatine vardik. Özetlersek isin içinde sevgi varsa o ilişki siz ayrilsanizda bitmiyor, bir şekilde tekrar bulusuyorsunuz.

KK application kullanılarak GM Discovery cihazından gönderilmiştir.

Ben esikten donmekle donmemek arasinda iyilesip iyilesmedigi belli olmayan her iyi evliligi gorunce kendi yasadiklarina daha da kahreden biriyim , alti aylik evliyim esim icin milyarlik borca girdim bir suru sikinti cektim ve hic degerimi bilmiyor oturdu arkadaslari konustu duzel biraz diye onlarin demesi ile duzeltti kendini simdi biraz neye yarar giden gitti

Bnede döndüm eşikten ama aynı şansı artık vermem.
Şimdilik sular durgun bi sorun yok ama olduğu vakit artık şans vermeyi düşünmüyorum
Alışıyolar ne de olsa susuyo diye
Eğer vicdanın rahat değilse zorla olmuyo bu işler bazen ayrılmak hayırlısı.

birkaç kere boşanma girişimim oldu benim de.Şiddet,hakaret ve beni en çok yaralayan da eşimin kabullenemediği ama var olan başka birine duyduğu ilgisiydi.Aslında eşimin samimiyeti beni rahatsız etmezdi ama huylandım ya bir kere.Sanırım hissediyoruz biz kadınlar.Ve sonradan öğrendim ki kadının yaptığı her şey bilinçliymiş.Benimle uğraşıyormuş ,rahatsızlık vermeye çalışıyormuş.Ve bu yüzden 2 yılım huzursuzlukla geçti.Eşim en son ne kadar kararlı olduğumu gördü.Biz şimdi toparlanma sürecindeyiz hala.Ben eğer yaşadıklarımı unutabilirsem mutlu bir aile olacağız.Yaralarını sarmak zor tabi.Ama şunu gördüm ki boşanmayı ilk istediğimde zayıftım giderek güçleniyorum.Çocuklar için zor olabilir belki ama sanırım ben artık her zorluğu aşabilirim.Eskisi kadar da korkmuyorum ayrılıktan.Çünkü elimden geleni fazlasıyla yaptım ve ayrılırsak sebebi ben olmayacağım.
ALLAH YUVALARIMIZDAN HUZURU EKSİK ETMESİN.

Nasıl döndünüz nasıl toparlandınız boşanma noktasına getiren ne olmuştu bende şu an o noktadayım ve yeni doğum yaptım çok zor bi süreç

Nasıl döndünüz nasıl toparlandınız boşanma noktasına getiren ne olmuştu bende şu an o noktadayım ve yeni doğum yaptım çok zor bi süreç
Konu eski ama ben sizi hatırladım. Siz daha nişanlıyken kv ile sorun yaşadınız burda size yüzlerce evlenme mesajı yazıldı.

Sonra evlendikten 3 4 ay sonra boşanma aşamasına geldiniz anneci eşiniz yüzünden. Ailen arkanda korkma boşan barışsan da dikiş tutmaz yazdık. Yine dinlemeyip evliliğe devam edip bir de yavru getirmişsiniz dünyaya.

Önce evlenememekten korkup evlendiniz sonra boşanmaktan korkup boşanmadınız.

Şimdi yine boşanma aşamasına gelmişsiniz.

Kusura bakmayın ister şimdi ister 10 yıl sonra o boşanma gerçekleşecek. Siz yapamazsanız bişe bir gün eşiniz yapacak bunu.

Bu konuya şimdi denk geldim. Konu eskiymis ama benim düşüncem huylu huyundan vazgeçmez. Sadece 3 yıl kendimi kandırdım. Ve bir çocuğum varken şiddet ve kumar yüzünden boşanmaya karar verdim. Davam açıldı. Ben çok değerliyim. Aptal bir adamın düzelmesini bana sadakat gostermesi için huzursuz bir şekilde onu beklemek zorunda değilim acaba düzelir mi diye yıllarımdan çalmak zorunda değilim. Arkanizda aileniz varsa mesleğiniz varsa bitmiş bir ilişkiyi lütfen zorlamayın. Sonra bir sürü kadın cinayeti duyuyoruz ve bunlar hep ufak dozda başlıyor. Yada aldatma maalesef bunlar tekrarlanıyor. Lütfen kendimize değer verelim l. Gereksiz insanlar için tükenmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…