Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzgunum, kirginim, yalnizim. 11 yillik evliligim bitmek uzere ve aci ceken taraf benim. Hersey yolunda guzel derken iliskim bitiyor. 1-1,5 depresyon sureci yasayan kocam sonrasinda manik depresif semptomlari veriyor. Bir de flort boyutlu aldatilma, yarali benken umursanilmama. Belki de aramizdakiler bitmistir diyen bir adam. Sevip sevmedigimden emin degilim diyor. Suan ablasinda kaliyor, iyi hissediyordum ama biraz once kizimi almaya gelince yine kotu oldum. Gidince agladim. Allah'im bu dunya acimasiz. Biraz icimi dokmek istedim. Yorgunum...
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
mrhba allah yardımcın olsun
benimde 9 yıllık evliliğm bitiyr , bende 1 kaç gündür çok kötüydüm,, ama bugün daha güçlü daha mutluyum
yılların verdiği alışkanlığı bırakmak zor ama hergün huzursuzluktansa
önümüzdeki umut dolu günlerin hayalini kurmak ve yaşamak güzel
mrhba allah yardımcın olsun
benimde 9 yıllık evliliğm bitiyr , bende 1 kaç gündür çok kötüydüm,, ama bugün daha güçlü daha mutluyum
yılların verdiği alışkanlığı bırakmak zor ama hergün huzursuzluktansa
önümüzdeki umut dolu günlerin hayalini kurmak ve yaşamak güzel
Senin evliligin neden bitiyor?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719462 konum burda dün açmıştım
aslında bunlar hastalık sürecinde olan kocanın verdiği tepkiler yani,,, eminim ki iyileşicek, ben senin yerinde olsam psikolojik destek alırım, çünkü bu süreç onun olduğu gibi sana da zor,,,
Geçmiş olsun,,, biliyorum çok zor ama inan ki geçicek,,,
Insallah hersey hayirlisiyla olur. Ben yurtdisinda yasiyorum ve esim zaten tedavi gordu, hala da ilac kullaniyor tedavi altinda. Simdi ben de gitmeye cekiniyorum, yani anne-baba psikolojik bozuk deyip kizima dokunulmasin diye. Herseyi dusunmek zorundayim. Birnevi bana kadinlar klubu derdimi dokebildigim yer diye uye oldum zaten. Kirginim, yalnizim... Yani sen tum acilari yasarken diger tarafin umrunda olmamak insana umursamaman gerektigini ogretiyor.
iyide sen sorunların olduğu için değil, bu durumla baş etmek için gidiyorsun, psikoloğa değil de consultant a gidebilirsin,,, öyle her psikoloğa gidenin çocuğunu da alamazlar, hangi ülkedesin?
benim bir tanıdığımda da var manik depresif, hakikaten çok zor dönemler ama artık onunla yaşamayı öğrendiler, arkadaşım da psikolojik destek görüyor, çünkü böyle olunca hem eşini daha iyi anlıyor hemde kendi depresyondan kurtulmuş oluyor,,,
Hollandadayim ben. Ben kuruntu yapiyor da olabilirim. Saglikli dusuneyim derken insan sacmalayabiliyor. Esim de bu sureci boyle gorse aile terapistine gitmek isterim ama yazmistim gormussundur tek basina istemekle olmuyor.
aile terapistine illaki eşinle beraber gitmek zorunda değilsin, gerçekten,,, sen tek başına da gidebilirsin,,,
eğer bu kadar kafan karışıksa bir avukatla da görüşebilirsin, psikoloğa gitmen halinde kızını senden alabilirler mi diye? ( illaki bir türk avukatı vardır oralarda)
Evet bu olabilir, avukata danismak yani.ben guclu olmam gerektigine de oyle alismisim ki. Gorumcelerim dahil ablam vs hep derler sen guclu kadinsin dagilmazsin diye. Bilincaltim da mi etkilendi nedir. Uzuntu dalgalari yasiyorum, ve bir zaman sonra agir bir acidan korkuyorum. Ya da vucudumun patlak vermesinden. 1 haftada 4 kilo vermisim. Ben uzuntude yiyemeyenlerdenim.daldan dala oldu ya kusura bakma. Bircok sey olunca kafada siraya sokamiyorsun bazen.
bu dönemin ne kadar zor olduğunu gerçekten biliyorum, arkadaşımın da eşi dönem dönem kötü oluyor, çocukların ailenin ne kadar sıkıntı çektiğini biliyorum yani,,, birde insanın kafası çalışmıyor gerçekten, bir çözüm yolu falan bulamıyor,, ama KK gerçekten çok iyi bir yer,,, ben burada rahatladığım kadar hiçbir yerde rahatlamıyorum,,, eminim ki herkes güçlüdür,,, birde şöyle bir şey var,,, bu dönemlerde yaşadığımız sıkıntılar atlattık dediğimiz şeyler yaşlanınca bize yol su elektrik olarak geriye dönüyor,,, benim halam da oldu kadıncağız 55 yaşından sonra depresyona girdi, böyle herkesle kavga kıyamet kocasının üstünü başını parçaldı, psikoloğa gitti, sebebi evliliğin ilk yıllarında enişte bir kaç yı eziyet etmiş,, oymuş sebeb,,,
dediğim gibi önce avukata git,, birde bunun için endişelenme,, sonra da git psikoloğa veya consultant a veya aile terapistine,,, bunlar senin yaşlılık yatırımların
Uzgunum, kirginim, yalnizim. 11 yillik evliligim bitmek uzere ve aci ceken taraf benim. Hersey yolunda guzel derken iliskim bitiyor. 1-1,5 depresyon sureci yasayan kocam sonrasinda manik depresif semptomlari veriyor. Bir de flort boyutlu aldatilma, yarali benken umursanilmama. Belki de aramizdakiler bitmistir diyen bir adam. Sevip sevmedigimden emin degilim diyor. Suan ablasinda kaliyor, iyi hissediyordum ama biraz once kizimi almaya gelince yine kotu oldum. Gidince agladim. Allah'im bu dunya acimasiz. Biraz icimi dokmek istedim. Yorgunum...