• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanmanin esigindeyim

aşk sevgi bittimi birliktelikte bitiyor..üzüntü ister istemez bir tarafı daha çok etkiliyor..takma kader de geç..

Cok haklisin ben de oyle diyorum zaten, sevgisiz bir evlilik istemem. Hayirlisi boyleymis, kader diyorum. Yani en azindan uzuntu zamanlarim haric:)

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Insallah hersey hayirlisiyla olur. Ben yurtdisinda yasiyorum ve esim zaten tedavi gordu, hala da ilac kullaniyor tedavi altinda. Simdi ben de gitmeye cekiniyorum, yani anne-baba psikolojik bozuk deyip kizima dokunulmasin diye. Herseyi dusunmek zorundayim. Birnevi bana kadinlar klubu derdimi dokebildigim yer diye uye oldum zaten. Kirginim, yalnizim... Yani sen tum acilari yasarken diger tarafin umrunda olmamak insana umursamaman gerektigini ogretiyor.

1 yılı geçmiş siz konuyu açalı, ancak diğer yorumlarınızdan sezdiğim kadarıyla çok sağduyulu birisiniz.

Şimdi nasılsınız, gelişmeler nasıl diye sormak istedim sakıncası yoksa.

1 yılı geçmiş siz konuyu açalı, ancak diğer yorumlarınızdan sezdiğim kadarıyla çok sağduyulu birisiniz.

Şimdi nasılsınız, gelişmeler nasıl diye sormak istedim sakıncası yoksa.
Şimdi iyiyim, sakıncası yok tabiki.
daha boşanamadım, bir yıl geçmiş üstünden. Finansal problemlerden boşanamadık bir türlü.
Hayat bana büyük bir ders verdi, o ders yanıma kar sanırım.

Kızgınlıklarımı, öfkemi, hayal kırıklıklarımı bir kenara koydum.
Anne olarak kötü olma lüksünü kendimde göremedim, bu haksızlığı yavruma yapmamalıydım. Doktora da gittim, yardımlarını gördüm ve her geçen güne daha da iyi olacağımı bilerek başladım.

O kadar çok şey var ki aslında yazabileceğim, hangi birini yazacağımı bilemedim toparlayamadım sanırım.

Ama iyiyim, biriyle mutsuzluğu seçmedim. Uzun süre onca sene sevdiğim adamın yasını tuttum. Tuttuğum yastan da pişman değilim, çektiğim acıdan da...
Beni haketmediğini bildiğim insanı hayatımda istemedim. ( bu arada dönmeler vs yaşandı.) boşanmak için bekliyorum, yavrum bundan en az şekilde nasıl etkilenir diye kılı kırk yarıyorum.
Babasıyla ilişkisi etkilenmesin diye hareket ediyorum... Ve daha nice şeyler : )

Ama asıl önemli olan, iyiyim:)

Şimdi iyiyim, sakıncası yok tabiki.
daha boşanamadım, bir yıl geçmiş üstünden. Finansal problemlerden boşanamadık bir türlü.
Hayat bana büyük bir ders verdi, o ders yanıma kar sanırım.

Kızgınlıklarımı, öfkemi, hayal kırıklıklarımı bir kenara koydum.
Anne olarak kötü olma lüksünü kendimde göremedim, bu haksızlığı yavruma yapmamalıydım. Doktora da gittim, yardımlarını gördüm ve her geçen güne daha da iyi olacağımı bilerek başladım.

O kadar çok şey var ki aslında yazabileceğim, hangi birini yazacağımı bilemedim toparlayamadım sanırım.

Ama iyiyim, biriyle mutsuzluğu seçmedim. Uzun süre onca sene sevdiğim adamın yasını tuttum. Tuttuğum yastan da pişman değilim, çektiğim acıdan da...
Beni haketmediğini bildiğim insanı hayatımda istemedim. ( bu arada dönmeler vs yaşandı.) boşanmak için bekliyorum, yavrum bundan en az şekilde nasıl etkilenir diye kılı kırk yarıyorum.
Babasıyla ilişkisi etkilenmesin diye hareket ediyorum... Ve daha nice şeyler : )

Ama asıl önemli olan, iyiyim:)

Anne olarak gücünüzü korumuşsunuz anladığım kadarıyla.

İnsan olarak da değerli olduğunuzu hatırlayın. Hiçbir zaman hayatı yaşamak için geç değildir.

Ama bazı insanlar hayatımızda olunca hayatı ileri tuşuna sarıyor, boşa yaşıyoruz sanki.

Bu engelleyicilerden kurtulmak çok önemli. Kızınız için mutlu insanlardan oluşan bir yuva da çok önemli.

Kararı almak en zor kısmı. Gerisi bir şekilde hallolur.

Yalnızken mutsuz olmak bile biriyle mutsuz olmaktan kıyaslanamayacak kadar iyidir. Çünkü eninde sonunda geçer.

Üstelik siz yalnız da değilsiniz, kızınız var.

Bundan sonra yüzünüzden gülümsemenin eksik olmamasını dilerim.

Anne olarak gücünüzü korumuşsunuz anladığım kadarıyla.

İnsan olarak da değerli olduğunuzu hatırlayın. Hiçbir zaman hayatı yaşamak için geç değildir.

Ama bazı insanlar hayatımızda olunca hayatı ileri tuşuna sarıyor, boşa yaşıyoruz sanki.

Bu engelleyicilerden kurtulmak çok önemli. Kızınız için mutlu insanlardan oluşan bir yuva da çok önemli.

Kararı almak en zor kısmı. Gerisi bir şekilde hallolur.

Yalnızken mutsuz olmak bile biriyle mutsuz olmaktan kıyaslanamayacak kadar iyidir. Çünkü eninde sonunda geçer.

Üstelik siz yalnız da değilsiniz, kızınız var.

Bundan sonra yüzünüzden gülümsemenin eksik olmamasını dilerim.
Çok teşekkür ederim : )

Düşüncelerimi yazmışsınız, hayattan da vazgeçmedim. Geç olduğunu da düşünmüyorum, dediğiniz gibi engelleyicilerden kurtulmak önemli olan.
Nasıl bir hayat istediğimle alakalı, sırf beraber kalınsın yalnız olmayayım diye düşünmüyorum. Beni mutsuz edenin yanımda yeri yok ki... Yalnızken olacak mutsuzluklar tercihimdir. Eninde sonunda geçiyor hakikaten.
Uzun süre acıdan, içimin yanmasından ibarettim ama geçti. Değeri bilmek evet en önemlisi..

Kızım herşeyim, bunu yazarken de gülümsetebiliyor beni: )
Kızımı ve kendimi düşünüyorum, bizim mutluluğumuz için elimden geleni yapacağım...

O kadar güzel bir dilekte bulunmuşsunuz ki tekrar teşekkürler...

Insallah hersey hayirlisiyla olur. Ben yurtdisinda yasiyorum ve esim zaten tedavi gordu, hala da ilac kullaniyor tedavi altinda. Simdi ben de gitmeye cekiniyorum, yani anne-baba psikolojik bozuk deyip kizima dokunulmasin diye. Herseyi dusunmek zorundayim. Birnevi bana kadinlar klubu derdimi dokebildigim yer diye uye oldum zaten. Kirginim, yalnizim... Yani sen tum acilari yasarken diger tarafin umrunda olmamak insana umursamaman gerektigini ogretiyor.

InşHayatınızda hersey değişir düzelir

Evet çok zor : )
Amaaan olsun varsın da diyorum : )
Diyorum da diyorum ya hu: )

Ya bak ben de inatla diyorum ki, :) annemle babam boşansaymış keşke.
Mutlu büyürdük belki.
Şimdi aynısını ben yaşıyorum. Mutsuz bir anneyim.
Ben mutsuzsam kızım da mutsuz tabi esim de...
Velhasıl işin içinde olmak başkaymis.
Düşün... Düşün...

Ya bak ben de inatla diyorum ki, :) annemle babam boşansaymış keşke.
Mutlu büyürdük belki.
Şimdi aynısını ben yaşıyorum. Mutsuz bir anneyim.
Ben mutsuzsam kızım da mutsuz tabi esim de...
Velhasıl işin içinde olmak başkaymis.
Düşün... Düşün...
Evet benim kızım böyle söylemesin diye de bu kararı verdim.
Düşün düşün kısmını geçtim ben...
Sen evliliğinle ilgili acaba devam etsek iyi olur mu sorusuna takıldığın için düşünüyorsun.
Ben bu adamı hayatımda istemiyorum dedikten sonra düşünme kısmını bıraktım.
Mutsuzken mutluluklar kendiliğinden oluşmuyor...
Ben kızımla gülüyorum eğleniyorum, kıkır kıkır gülüyor ben inanılmaz mutlu oluyorum.

Evli olduğun adam değer mi bu soru da önemli, ben değmeyeceğini düşündüm ve şimdi iyiyim.

Evet benim kızım böyle söylemesin diye de bu kararı verdim.
Düşün düşün kısmını geçtim ben...
Sen evliliğinle ilgili acaba devam etsek iyi olur mu sorusuna takıldığın için düşünüyorsun.
Ben bu adamı hayatımda istemiyorum dedikten sonra düşünme kısmını bıraktım.
Mutsuzken mutluluklar kendiliğinden oluşmuyor...
Ben kızımla gülüyorum eğleniyorum, kıkır kıkır gülüyor ben inanılmaz mutlu oluyorum.

Evli olduğun adam değer mi bu soru da önemli, ben değmeyeceğini düşündüm ve şimdi iyiyim.

Bu insanla mutlu olamayacağımı biliyorum. Kafamda tamamen bitirdim.

Şöyle ki sürekli bekarlığım geliyor aklıma.
Hiç bir şeye kendimi veremiyorum.

Evet o son adım, atamiyorum bir türlü.

Senin adına sevindim. Darısı bana demek istiyorum. :KK14:

Bu insanla mutlu olamayacağımı biliyorum. Kafamda tamamen bitirdim.

Şöyle ki sürekli bekarlığım geliyor aklıma.
Hiç bir şeye kendimi veremiyorum.

Evet o son adım, atamiyorum bir türlü.

Senin adına sevindim. Darısı bana demek istiyorum. :KK14:
Hmmm...
Bittiyse gerisi de geliyor.
Ben bir asırdır evli gibiyim, bekarlığım nasıldı : )
Mutluluk nasıl seninle olacaksa öyle olsun... İster evli ister boşanmış...

Hayat böyle garip işte..hiçbirşeyin garantisi yok..sen ne plan yaparsan yap hayatın kendi hesabı bir günde bile değiştirebiliyor tüm düzenini..allah yardımcınız olsun..eğer eşin kötü biri değilse şu an yaptıklarını belki rahatsızlığı sebebiyle yapıyordur.elinde olmadan..öyleyse destek ol..birlikte danışmana falan gidin..umarım atlatırsınız..

Back
X