Boşanmanın getirdiği boşluk...

Munevvergul

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
933
264
323
Merhaba arkadaşlar bugüne kadar hep bunaldığımda buraya geldim sağolun sizlerde yardımcı oldunuz. Ben eşimden ayrılalı 20 ay boşanalı da 8 ay oluyor. Neredeyse 2 yıldır hiç görmedim onu. Mahkemeye de çıkmadım hepsini avukatım halletti. Sadece evden ayrılırken görmüştüm. Baştaki durumuma göre şimdi çok iyiyim çocuğum yok maddi problemim yok ama içimde kocaman bir boşluk var. Şimdi depresyon tedavisi alıyorum. Ayrıca ailemle yaşıyorum bir sıkıntım yok ama bu şehirden gitmek istiyorum. Bazen çok zorlanıyorum. Geleceğe dair işim dışında bir hayalim yok. Bu boşluğu nasıl doldurucam bilmiyorum

Hayat güzelliklerle dolu yaşamasını bilirsen..
Belki yeniden aşık olursun

Zaman..
Her şeyin ilacı , buna da iyi gelecek; inanın..
Boşanma sebebiniz neydi?

Evet hayat güzel geziyorum alışveriş yapıyorum ama kendimi ileride yalnız kalacakmış gibi hissediyorum. Bir de hayallerim. Mesela eşya sayan bir yere giremiyorum. Gelinkçi önünden geçsem üzülüyorum. Yoruldum

o bende de var
benim de anlık sinirim bozuluyor evlilikle ilgili şeyleri konuşunca, görünce
ama sonra şöyle düşünüyorum
mutsuz olmasak boşanmazdık arkadaşım
daha mutlu olmak için yaptık bunu
ve bir gün tekrar evlenirsem her şeyimi eksiksiz ve kusursuz bir şekilde yapıcam

aynen oyle bebegım katılıyorum

İnsan nelere alışmıyor ki..
Eski eşle birlikte mi doğuldu sanki..Hayatının kaçta kaçında vardı...
Olmuyorsa zorlamayacaksın.Mutsuzluğu kanıksamayacak,kabul etmeyeceksin..Ki etmemişsin..Güçlüsün..

Çünkü sen değerlisin.. Ve yaşanacak tek bir hayat var!
Elbet bir gün aşk da yeniden kapını çalacak..

Çocuk var ? Aile var ? İş var ? Boşluk ne ?

Biraz tatil iyi gelebilir. Hiçbir tanıdık olmaksızın 1 haftaya ihtiyacınız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…