- 21 Temmuz 2012
- 933
- 264
- 323
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Evet hayat güzel geziyorum alışveriş yapıyorum ama kendimi ileride yalnız kalacakmış gibi hissediyorum. Bir de hayallerim. Mesela eşya sayan bir yere giremiyorum. Gelinkçi önünden geçsem üzülüyorum. Yoruldum
aynen oyle bebegım katılıyorumo bende de var
benim de anlık sinirim bozuluyor evlilikle ilgili şeyleri konuşunca, görünce
ama sonra şöyle düşünüyorum
mutsuz olmasak boşanmazdık arkadaşım
daha mutlu olmak için yaptık bunu
ve bir gün tekrar evlenirsem her şeyimi eksiksiz ve kusursuz bir şekilde yapıcam
aynen oyle bebegım katılıyorum
ben planlarını bıle yapmaya basladımyaşayamadığım, yapamadığım ne varsa bir sonraki ilişkimde/evliliğimde yaşayıp yapacağım :)
Halk arasında bir laf vardır ya.Erkeğin ikinci karısı olmak var diye.İlkinde yapılan hatalar yapılmıyor demekkiyaşayamadığım, yapamadığım ne varsa bir sonraki ilişkimde/evliliğimde yaşayıp yapacağım :)
Çocuk var ? Aile var ? İş var ? Boşluk ne ?Merhaba arkadaşlar bugüne kadar hep bunaldığımda buraya geldim sağolun sizlerde yardımcı oldunuz. Ben eşimden ayrılalı 20 ay boşanalı da 8 ay oluyor. Neredeyse 2 yıldır hiç görmedim onu. Mahkemeye de çıkmadım hepsini avukatım halletti. Sadece evden ayrılırken görmüştüm. Baştaki durumuma göre şimdi çok iyiyim çocuğum yok maddi problemim yok ama içimde kocaman bir boşluk var. Şimdi depresyon tedavisi alıyorum. Ayrıca ailemle yaşıyorum bir sıkıntım yok ama bu şehirden gitmek istiyorum. Bazen çok zorlanıyorum. Geleceğe dair işim dışında bir hayalim yok. Bu boşluğu nasıl doldurucam bilmiyorum
Halk arasında bir laf vardır ya.Erkeğin ikinci karısı olmak var diye.İlkinde yapılan hatalar yapılmıyor demekki
O sözün yalan olduğunun en büyük kanıtıyım ben arkadaşım :)
Çocuğum yok çok şükür yok.Çocuk var ? Aile var ? İş var ? Boşluk ne ?
Biraz tatil iyi gelebilir. Hiçbir tanıdık olmaksızın 1 haftaya ihtiyacınız varMerhaba arkadaşlar bugüne kadar hep bunaldığımda buraya geldim sağolun sizlerde yardımcı oldunuz. Ben eşimden ayrılalı 20 ay boşanalı da 8 ay oluyor. Neredeyse 2 yıldır hiç görmedim onu. Mahkemeye de çıkmadım hepsini avukatım halletti. Sadece evden ayrılırken görmüştüm. Baştaki durumuma göre şimdi çok iyiyim çocuğum yok maddi problemim yok ama içimde kocaman bir boşluk var. Şimdi depresyon tedavisi alıyorum. Ayrıca ailemle yaşıyorum bir sıkıntım yok ama bu şehirden gitmek istiyorum. Bazen çok zorlanıyorum. Geleceğe dair işim dışında bir hayalim yok. Bu boşluğu nasıl doldurucam bilmiyorum
Insallah. Umarim rabbim karsimiza iyi insanlar cikariryaşayamadığım, yapamadığım ne varsa bir sonraki ilişkimde/evliliğimde yaşayıp yapacağım :)
Insallah. Umarim rabbim karsimiza iyi insanlar cikarir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?