Boşanmanın Zorluklarından Bahsedelim Mi?

sssemaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
900
0
46
İstanbul
Kızlar böyle bi konu açtığıma inanamıyorum ama k.validem sebebiyle kısa zamanda bu noktaya da gelmiş bulunmaktayım.

Bunu ciddi ciddi düşünüyorum, çok ağır laflar duydum çünkü.Çocuğum yok çok şükür, yeni yeni düşünüyoduk ama neyse ki olmadı.

Özellikle tecrübeli arkadaşlardan yaşayabileceğim sıkıntıları dinlemek istiyorum

Canım sen eşi çok ilgi isteyen arkadaş değil misin? O konuda konuşmuştuk seninle sanki :26: Noldu şimdi böyle ya :50:

Bir anda istemediğini söylüyo ve ordan kavga patlıyo düşünebiliyo musunuz, ne hissedersiniz?
Daha dün bebek hayalleriyle gelen adam ertesi gün bunu söylüyo ne düşünürsünüz?
Yazıklar olsun

Anlık kızgınlıkla söylemiştir, konuşarak halledilebilir bence.

Anlık kızgınlıkla söylemiştir, konuşarak halledilebilir bence.

Canım çok iyi niyetliyiz biz hanımlar ama kızgın olacak bi durum yok, benden beklediği birşeyi yapmamışım, beklediğinin farkında bile değilim, ve bunun üzerine ayrılcam diyo, evlenip ayrılmak bu kadar kolay mı?

evliliğin ilk dönmelerinde bazen böyle zorlu geçişler oluyor ...
ama şimdiki aklım olsaydı kaynanamla ve eşimle okadar yüz göz olmazdım dayanamayıp söylyoruz iş dahada çıkmaza giriyor eşinle aradandaki sogukluklar giderek çogalıyor inşallah düzelir canım ani kararlar alma daha sakin olmaya çalış sinirlilik anında bazen aslında içimizde olmayan sözleri pat diye dışarıya atıveriyoruz

evliliğin ilk dönmelerinde bazen böyle zorlu geçişler oluyor ...
ama şimdiki aklım olsaydı kaynanamla ve eşimle okadar yüz göz olmazdım dayanamayıp söylyoruz iş dahada çıkmaza giriyor eşinle aradandaki sogukluklar giderek çogalıyor inşallah düzelir canım ani kararlar alma daha sakin olmaya çalış sinirlilik anında bazen aslında içimizde olmayan sözleri pat diye dışarıya atıveriyoruz

Ben de çok şey söyledim pişman da değilim, kendini evin hakimi sanmasından bıktım artık, gönlü olsn diye yapmıyacağım şeyleri yapmaktan da bıktım.
Kendi bilir uğraşamıycam artık
Ben ilk anda sakin olmaya çalıştım ama baktım ki beni hırpalamaya yer arıyor, ben de açtım ağzımı yumdum gözümü

Ben de çok şey söyledim pişman da değilim, kendini evin hakimi sanmasından bıktım artık, gönlü olsn diye yapmıyacağım şeyleri yapmaktan da bıktım.
Kendi bilir uğraşamıycam artık
Ben ilk anda sakin olmaya çalıştım ama baktım ki beni hırpalamaya yer arıyor, ben de açtım ağzımı yumdum gözümü

bunları yaşamış biri olarak seni iyi anlıyorum ..
inşallah hakkında hayırlısı olsun çocuguda hemen yapma sakınnnnnnn

bunları yaşamış biri olarak seni iyi anlıyorum ..
inşallah hakkında hayırlısı olsun çocuguda hemen yapma sakınnnnnnn

Teşekkür ederim canım, neden hep biz kadınlar fedakarlık yapmak zorunda kalıyoruz.
Ben haksızken bile neden susuyorum huzurlu olalım diye de, o kafasına göre ayrılıyor neden??

Çocuk mocuk yapmıycam canım babalık da edemez ikimizi kapının önüne koyuverir bu adam, güvenim sıfır artık

valla bosanan biri olarak söylüyorum canim, eger icinde acabalar varsa canin acir, erkekler bizden farkli. Onun her hareketi seni kahreder üzer. ama eger diyorsan ki benim de icimde bisey kalmadi, o zaman kadin olarak zerre zarar görmezsin.
Yeterki kadin duygularindan emin olsun..

valla bosanan biri olarak söylüyorum canim, eger icinde acabalar varsa canin acir, erkekler bizden farkli. Onun her hareketi seni kahreder üzer. ama eger diyorsan ki benim de icimde bisey kalmadi, o zaman kadin olarak zerre zarar görmezsin.
Yeterki kadin duygularindan emin olsun..

İçimde ne var ne yok bilmiyorum.
Şu an baskın olarak nefret var, değersizlik var, çabalarımın boşa gitmesi hissi var

Erkeklerin bu kadar rahat bi şekilde bitti diyebilmeleri o kadar sinir bozucu ki.
Biz çok meraklıyız sanki
Canım senin için de hayırlısı olsun

nedır sızı babanızın evıne gonderecek olaylar.ınanın cok uzuldum.affedılemeyecek konular mı aranızda

Back
X