Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne iticisin ne yazacağını sana mı soracaktı. Senin gibi yılan dilli insanlardan hep korkmuşumdur nerden neyi cımbızla seçip laf sokacak diye gerim gerim gerer senin gibi yılanlarHayirdir fizibilite gibi bir soru? Kim neden nasil verdiyse verdi bu karari, sizi neden ilgilendiriyor ki? Kimine sebep bile gerekmez gibi aldatilsa da ayrilmaz
Nasıl yani sevdiğiniz, sevildiğiniz, üstelik çok iyi anlaştığınız eşinizden tutkum kalmadı diye mi ayrıldınız? Sadece meraktan soruyorum, yanlış anlamayın. Tutku ömürlük müdür ki?Tutkuyu kaybettim . Yoksa çok iyi arkadaştık. Zevklerimiz uyuyordu ve kendisi çok iyi bir insandı. Ama 30 yaşımda tutkusuz bir birliktelik kendimi ruhsuz gibi hissetmeme sebep oluyordu. Bir de ben çok aşıktım en başında aşk ne kadar kuvvetli ise yokluğu da o kadar vuruyor.
Tutku tabi ki ömürlük değil. 40 dan 50 den sonra belki buna çok ihtiyacımız yok. Tabi yanlış anlaşılmasın tutku öyle puf diye yok olmuyor iletişimsizlik vs sebep. Ama30 yaşında kocama da arkadaşıma da aynı duyguları hissediyorsam bu evlilik hem adama haksızlık hem de bana. Eğer duygular bitmesine rağmen ayrılmazsanız sonrası tehlikeli. O yüzden o aşamaya gelmeden saygıyı kaybetmeden ayrılmak en doğrusu.Nasıl yani sevdiğiniz, sevildiğiniz, üstelik çok iyi anlaştığınız eşinizden tutkum kalmadı diye mi ayrıldınız? Sadece meraktan soruyorum, yanlış anlamayın. Tutku ömürlük müdür ki?
Hem de duble gitmiş mesajım...teşekkürler cevabınız için. Zor zanaat evlilik yaw, ben hiç deneyimlemedim ama düşününce hırtlayacak pırtlayacak adam, evde her halini göreceksin...tutku dediğimiz şeyin ömrü max 6 aydır gibi geliyor bana. Geriye kalan hormonumuza sağlıkTutku tabi ki ömürlük değil. 40 dan 50 den sonra belki buna çok ihtiyacımız yok. Tabi yanlış anlaşılmasın tutku öyle puf diye yok olmuyor iletişimsizlik vs sebep. Ama30 yaşında kocama da arkadaşıma da aynı duyguları hissediyorsam bu evlilik hem adama haksızlık hem de bana. Eğer duygular bitmesine rağmen ayrılmazsanız sonrası tehlikeli. O yüzden o aşamaya gelmeden saygıyı kaybetmeden ayrılmak en doğrusu.
Benim eski eşim çok dikkat ederdi. Asla öyle şeylere şahit olmadım. Diyelim kokan birşey yedi ağzını kapatıp konuşurdu. Ama işte bu özelliklerinde dolayı onu çok seven birini hakediyordu. Ahahah şoktan şoka sürüklemiyorum umarım seniHem de duble gitmiş mesajım...teşekkürler cevabınız için. Zor zanaat evlilik yaw, ben hiç deneyimlemedim ama düşününce hırtlayacak pırtlayacak adam, evde her halini göreceksin...tutku dediğimiz şeyin ömrü max 6 aydır gibi geliyor bana. Geriye kalan hormonumuza sağlık![]()
Aslında yoğum ben
Eskisi gibi iki çift sohbet edememe kendimi mutsuz hissetme bu sebeplerden boşandım asla pişman değilim iyi ki boşandım çünkü o deli tutuku aşk bence bitiyor evin içinde bir kahve içip keyifle sohbet edeceğin biri değilse eğer evli olmanın bir numarası kalmıyor bence yaşlanınca çoğu cinsellik bitecek yüz güzelliği yüzde %70 gidecek eski heyecan zaten bitecek bunlar gerçek e ben 70-75 li yaşlarda tek başıma sallanan sandalyede oturacaksam evli olmamın manası yokMerhaba hanımlar.
Aldatma ve şiddet yoksa sizi boşanmaya iten ne oldu? Sevginizin bitmesi mi, artik konuşacak bir şeylerin olmaması mi, eskisi gibi sizle ilgilenmemesi mi... Gibi çoğaltilacak hangi sebep size boşanmaya düşündürttü. Ve bu sebeplerden boşandığınız için pişman oldunuz mu?
Şimdiden teşekkür ederim herkese.
Sevmemişsin bacım insan sevdiğini paylaşamaz öyle tutku bitti olayı falan değilmiş sizinki sen adamı bildiğin kankan yapmışsın üzüldüm aslında kimbilir ne umutlarla evlenmiş düzgün bir adama da benziyormuşBenim eski eşim çok dikkat ederdi. Asla öyle şeylere şahit olmadım. Diyelim kokan birşey yedi ağzını kapatıp konuşurdu. Ama işte bu özelliklerinde dolayı onu çok seven birini hakediyordu. Ahahah şoktan şoka sürüklemiyorum umarım seniEvlilik elbise gibi içine girene kadar sana uyacak mı. uyumayacak mı anlamak zor. Bana uymadı.
Sevdim de çok sevdim galiba çabuk bittiSevmemişsin bacım insan sevdiğini paylaşamaz öyle tutku bitti olayı falan değilmiş sizinki sen adamı bildiğin kankan yapmışsın üzüldüm aslında kimbilir ne umutlarla evlenmiş düzgün bir adama da benziyormuş
Konuyu özetlemissiniz. Ne kadar doğru.Evlilikte yalnız olmak.
Aynıı benBen de bosanmayi iyiden iyiye dusunuyorum.
Sevgi var maddiyat fazlasiyla var aile iliskisi mukemmel. Saglikli mutlu 2 cocugumuz var. Aldatma ve siddet yok. Ama bence karsilikli psikolojik siddet var. Ve esimde illet bir inat var.bende de asiri bir gurur var . Tum bunlar beni bu evlilikten soguttu